Murataltug
Dekan
Sıra geceleri ariflerin söze geldiği, çırakların dize geldiği, şiirlerin saza geldiği gecelerdir. Sıra gecelerinin günümüzde en çok bilinen ve tanınan sanatçısı Kazancı Bedih'tir.
Tatlıses'in okuduğu arabesk parçalar içinde bana göre en güzeli, "Hepsi Geçer" isimli şarkıdır. Bir Burhan Bayar bestesidir.
"Hepsi Geçer"
Söz: Ali Tekintüre
Müzik: Burhan Bayar
Ben bir tek sesini severim ses ve program 10 numara kişilik 0 ama bir uzun hava çekiyorki keşke kişilikte o kadar iyi olsa adeta bir bülent ersoy gibi ikiside aynı kaliteSeverim İbo'yu.
O konuda yorum yapamam aslında İbo iyi bir insan bence. 1982' den beri dinliyorum Tatlıses' i. Çok kaseti var bende. Türküleri ve arabesk şarkıları çok güzeldir. Sesine zaten lafımız olamaz.Ben bir tek sesini severim ses ve program 10 numara kişilik 0 ama bir uzun hava çekiyorki keşke kişilikte o kadar iyi olsa adeta bir bülent ersoy gibi ikiside aynı kalite
Ben sanatçının daha çok örnek olanını severim ibo nun sesini çok severim ama kişilik tam mafya vari şimdi bile ibo showun seyredilmesinin tek sebebi ses ve program kalitesidirO konuda yorum yapamam aslında İbo iyi bir insan bence. 1982' den beri dinliyorum Tatlıses' i. Çok kaseti var bende. Türküleri ve arabesk şarkıları çok güzeldir. Sesine zaten lafımız olamaz.
Aynen öyle ama o dediklerini eskilerde kaldı. İbo artık yaşlandı ve o işlerle uğraşmaz. Cumartesi günleri izliyorum her hafta. Herkesin kişiliği karakteri kendine. Boş ver şarkılarını türkülerini dinleyelim yeter.Ben sanatçının daha çok örnek olanını severim ibo nun sesini çok severim ama kişilik tam mafya vari şimdi bile ibo showun seyredilmesinin tek sebebi ses ve program kalitesidir