7 Ocak 2018 #1 Treajen96 Asistan Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 117 Reaksiyon puanı 8 Puanları 18 Yaş 23 Konum Karabük Konu başlığında bahsettiğim mouseden aldım. Rengi sürekli değişiyor ama ben rengini sabit kalmasını istiyorum bunu ayarlayabilir miyim?
Konu başlığında bahsettiğim mouseden aldım. Rengi sürekli değişiyor ama ben rengini sabit kalmasını istiyorum bunu ayarlayabilir miyim?
7 Ocak 2018 #2 mttzn Doçent Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 872 Reaksiyon puanı 459 Puanları 63 Yaş 32 Konum İstanbul Değişik bir ürünmüş. Bu tarz ucuz ürünlerde özelleştirme yapmak zordur yani sanmıyorum öyle bir değişiklik yapamazsın.
Değişik bir ürünmüş. Bu tarz ucuz ürünlerde özelleştirme yapmak zordur yani sanmıyorum öyle bir değişiklik yapamazsın.
7 Ocak 2018 Konuyu başlatan #3 Treajen96 Asistan Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 117 Reaksiyon puanı 8 Puanları 18 Yaş 23 Konum Karabük mttzn dedi ki: Değişik bir ürünmüş. Bu tarz ucuz ürünlerde özelleştirme yapmak zordur yani sanmıyorum öyle bir değişiklik yapamazsın. Genişletmek için tıkla ... Eskisi bozuldu bende geçici olarak aldım fena değil.
mttzn dedi ki: Değişik bir ürünmüş. Bu tarz ucuz ürünlerde özelleştirme yapmak zordur yani sanmıyorum öyle bir değişiklik yapamazsın. Genişletmek için tıkla ... Eskisi bozuldu bende geçici olarak aldım fena değil.