İmdat

Pskvty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olayı bu forum sitesine taşımak istedim her zaman misafir olarak girdiğim okuduğum fakat bir türlü üye olmadığım keşke ilk konum bu şekilde olmasaydı Merhabalar abilerim kardeşlerim ben başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum lütfen sonuna kadar okuyun 2 gün önce pek fazla tanımadığım bi takım insanlarla alkol içtim ilk oturduğumuz yerde az birşey vodka içtim kafamda hiç birşey yoktu fakat oturduğum insanlar bana ısrarla uzattılar, al iç filan hayır dedim daha sonra dışarı cıkıp bira alalım dediler, gittik büfeye ben kendime almadım param yok vs dedim aralarından birinin kafası uçmuştu zaten zor yürüyordu yere filan düşüyordu ama abi abi diyordu hep ona rağmen saygısını bozmuyordu neyse bunlardan biri birayı açıp 2 yudum aldıktan sonra bana uzattı bende 2 yudum aldım daha sonra bana abi diyen cocuğa uzattılar , benim bilmediğim ormanlık bi yola girdik birden hepsi değişti ben zaten panik atak hastasıyım sıkıldım ortamdan ama kafamda hiç birşey yok yine herzamanki halim sadece panik atağın verdiği tedirginlik var neyse ben önden yürüyorum sonra biri şu tarz birşey konuştu, 1 doz attım zaten bırak gitsin 3 gün sonra yine gelir tarzı yada şunu içir gitsin 1 doz attım 3 gün sonra yine gelir ikisinden birini eminimki duydum o diğer abi diyen cocuga bi yudum bira daha verdiler banada uzattılar içmedim, ama bende hala birşey yok kafa yönünden hayır dedim hepsi üzerime yürüdü birden abi diyen cocuk küfür filan ediyor saldırganlaştılar biri tshirtümden tutmuş biri yakamdan içimden diyorum ulan şuradan bi kurtulayım sonrasında biri bıcak çıkardı kaçtım kaldığım yere geldim kapı çaldı açtım 3 ü birden üstüme yüklenip darp ettiler top bilmem ne şöyle böyle sonunda dayağımızı yedik ama hakettik.
Şimdi abilerim sormak istediğim soru şu 2 gündür içim içimi yiyor acaba gercekten bir madde karıştırdılarmı ilk içmemde kanıma girdilermi sizce? Lütfen cevap verin napmam gerektiğini sormak istediğiniz soruları sorun bu bi nevi imdat mesajı beynimi kemiriyor 2 gündür internetten baktığım kadarıyla yoksunluk belirtileri yaşarmıyım vs diye fakat iştahım yerinde,uyku problemim yok 2 gündür herzamanki benim ama artık daha iyi anlıyorum demekki suçsuz günahsız insanların kanına bu şekilde giriyor soysuzlar şimdi bana söyleyin benmi bu adamlara çelme taktım onlarmı bana çelme taktı?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çelme takmaktan kastınız nedir?
Sizi uyuşturucu bağımlısı yapmak için kanınıza bira yoluyla birşeyler karıştırdıklarını mı düşünüyorsunuz?
Hastaneye gidip tahlil yaptırdınız mı?

Pskvty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptırmadım daha yarın yaptırmayı düşünüyorum evet uyuşturucu bağımlısı yapmak için bira yoluyla kanıma birşeyler karıştırdıklarından şüpheleniyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dert etme bir şey olmaz. Hasstaneye git bu anlattıklarını şüphelendiğin şeyi anlat. Bir de şunu unutma alkol içen adamdan hayır gelmez.