İlkler Yağlı Gevrek

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Valla ne var bunun içinde. Yedikçe yiyesim geliyor. 1 aydır akşamları çayın yanında götürüyorum. Tuzlu severler denerse bana hak verecektir. Bağımlılık yapıyor.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bi konu daha hortlamış :D Zamanında bizde zorhakın sayesinde keşfetmiştik hey gidi günler :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Nasılsa konu hortlamış, o halde yazayım. :)

Bim'e hiç gitmedim, inşallah da gitmem. Ama Şok'a gittim, orada Akdeğirmen Yağlı Gevrek var. Gayet güzel. Herhalde ona benzer bir şey.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bim'e hiç gitmedim
Neden?
Çünkü İrticacı!
Peki nereye gittin?
Şok'a gittim?
Şok Neci?
Bilmem...
Şok Ülker'in değil mi?
Öyle mi?
Öyle Öyle...
O zaman o da İrticacı Daha da Şok'a da gitmem... Yaşasın A101...
Ama onun için de İrticacı diyorlar...
Yapma ya?
Öyle diyorlar en iyisi sen Yunan Migros'a git hem adamlar krizde ya iki üç alış veriş yap yazıktır sevap olur!
ya da Fransız Carrefour'a git
Hem BİM'de ne işin var? Orası avam tabakasının mekanı pis köylüler möylüler gidiyor oraya...

tesir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bim'e hiç gitmedim
neden?
çünkü irticacı!
Peki nereye gittin?
şok'a gittim?
şok neci?
Bilmem...
şok ülker'in değil mi?
öyle mi?
öyle öyle...
O zaman o da irticacı daha da şok'a da gitmem... Yaşasın a101...
Ama onun için de irticacı diyorlar...
Yapma ya?
öyle diyorlar en iyisi sen yunan migros'a git hem adamlar krizde ya iki üç alış veriş yap yazıktır sevap olur!
Ya da fransız carrefour'a git
hem bim'de ne işin var? Orası avam tabakasının mekanı pis köylüler möylüler gidiyor oraya...

soruyorum sana irtica ucuz satmanin neresinde?

--- Mesaj Güncellendi ---

nasılsa konu hortlamış, o halde yazayım. :)

bim'e hiç gitmedim, inşallah da gitmem. Ama şok'a gittim, orada akdeğirmen yağlı gevrek var. Gayet güzel. Herhalde ona benzer bir şey.

neden gitmedigini veya niçin alişveriş yapmak istemedigini söylersen bir bim yöneticisi olarak belki seni ikna edebilirim...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Böyle bir konudan böyle bir tartışma çıkarabilme yeteneğimizi, Bim'den aldığım küp gofret eşliğinde alkışlıyorum.

Yalnız ölçtüm de bunlar küp değil yahu. :P

tesir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VE ŞUNUDA EKLEMEK İSTİYORUM ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİ OLAN ARKADAŞLARINDA BİR BİM YÖNETİCİSİ OLARAK yazacakları her kelimeyi okumak isterim. en son satişa giren ürünümüz topi tanem denemenizi tavsiye ederim...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
VE ŞUNUDA EKLEMEK İSTİYORUM ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİ OLAN ARKADAŞLARINDA BİR BİM YÖNETİCİSİ OLARAK yazacakları her kelimeyi okumak isterim. en son satişa giren ürünümüz topi tanem denemenizi tavsiye ederim...

İşte şikayet: Sattığınız küp gofretler küp değil aga, ölçüleri tutmuyor. :)

tesir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
getir aga yenisini verelim yada paranı iade edelim söz sana yarın üretici firmasını arayacagim ve şikayet formu düzenliyecegim:)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
getir aga yenisini verelim yada paranı iade edelim söz sana yarın üretici firmasını arayacagim ve şikayet formu düzenliyecegim:)

İşte yönetici budur :)

Şaka bir yana, bu şikayet öneri mevzusu buradan olmaz bence. Siz en iyisi sitenize öneri şikayet bölümü koyun. Ziyaretçiler de görsün, verilen cevaplar, çözümler vs. görünsün. O zaman tamam olur işet ;)

Neyse konuyu dağıttık zaten, devam.

Bu gevrekler çayla çok iyi gidiyor hakikaten...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Şu PARTY cipslerin fiyatında indirim olamaz mı ya?

155301_10150098231141823_29375111822_7305134_6010502_n.jpg

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bir pringles değil ama özellikle acılısı kesinlike bir le kola da değil :) Denemeye değer

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Nasılsa konu hortlamış, o halde yazayım. :)

Bim'e hiç gitmedim, inşallah da gitmem. Ama Şok'a gittim, orada Akdeğirmen Yağlı Gevrek var. Gayet güzel. Herhalde ona benzer bir şey.

Onun benzerleri var ama tadları farklı oluyor. Birde İlkler Yağlı Gevrek yiyin aradaki farkı anlayacaksın.