RunoadeS
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Valla ne var bunun içinde. Yedikçe yiyesim geliyor. 1 aydır akşamları çayın yanında götürüyorum. Tuzlu severler denerse bana hak verecektir. Bağımlılık yapıyor.
bim'e hiç gitmedim
neden?
çünkü irticacı!
Peki nereye gittin?
şok'a gittim?
şok neci?
Bilmem...
şok ülker'in değil mi?
öyle mi?
öyle öyle...
O zaman o da irticacı daha da şok'a da gitmem... Yaşasın a101...
Ama onun için de irticacı diyorlar...
Yapma ya?
öyle diyorlar en iyisi sen yunan migros'a git hem adamlar krizde ya iki üç alış veriş yap yazıktır sevap olur!
Ya da fransız carrefour'a git
hem bim'de ne işin var? Orası avam tabakasının mekanı pis köylüler möylüler gidiyor oraya...
nasılsa konu hortlamış, o halde yazayım.
bim'e hiç gitmedim, inşallah da gitmem. Ama şok'a gittim, orada akdeğirmen yağlı gevrek var. Gayet güzel. Herhalde ona benzer bir şey.
soruyorum sana irtica ucuz satmanin neresinde?
VE ŞUNUDA EKLEMEK İSTİYORUM ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİ OLAN ARKADAŞLARINDA BİR BİM YÖNETİCİSİ OLARAK yazacakları her kelimeyi okumak isterim. en son satişa giren ürünümüz topi tanem denemenizi tavsiye ederim...
getir aga yenisini verelim yada paranı iade edelim söz sana yarın üretici firmasını arayacagim ve şikayet formu düzenliyecegim![]()
Bu party pringles kadar kaliteli mi yoksa le cola tadında mıŞu PARTY cipslerin fiyatında indirim olamaz mı ya?
![]()
Nasılsa konu hortlamış, o halde yazayım.
Bim'e hiç gitmedim, inşallah da gitmem. Ama Şok'a gittim, orada Akdeğirmen Yağlı Gevrek var. Gayet güzel. Herhalde ona benzer bir şey.