- Reaksiyon puanı
- 242
Foruma dönüşümün şerefine ilk yazana 25 TL göndereceğim.
Nasıl yani, bu arada hoş geldiniz hocam tekrardan.
Mesajınızı iban ve ad soyad olarak düzenler misiniz hocam ödemeyi yapayım hemenNa yani
Hocam, yanlış anlamayında ben parayı ikinci kişiye devrediyorum. Öğrenciyim banka hizmetleri de kullanmıyorum. Yine de çok teşekkürler. ?Mesajınızı iban ve ad soyad olarak düzenler misiniz hocam ödemeyi yapayım hemen
Peki, kim yazarsa ona vereceğim ödülüHocam, yanlış anlamayında ben parayı ikinci kişiye devrediyorum. Öğrenciyim banka hizmetleri de kullanmıyorum. Yine de çok teşekkürler. ?
Mesajınızı iban ve ad soyad olarak düzenlerseniz ödemeyi yapayım hocamBen yazdım
Özel mesajdan atsam?Mesajınızı iban ve ad soyad olarak düzenlerseniz ödemeyi yapayım hocam
OlurÖzel mesajdan atsam?
Özelden iban atın 15 lira da size göndereyim hocam ??Aga beee kaçırdık ama olsun tekrardan hoşgeldiniz
Woah hocam başka hediyeleriniz olursa almaktan gurur duyarım.Özelden iban atın 15 lira da size göndereyim hocam ??
Başka sefer yine hediyeler dağıtacağım hocamWoah hocam başka hediyeleriniz olursa almaktan gurur duyarım.
Takip edelim bakalımBaşka sefer yine hediyeler dağıtacağım hocam
Miktar az ama hiç ödül vermemekten iyidir. Bruh yazmaktan da iyidir diye düşünüyorum. Çünkü sonuçta bruh yazınca sadece kendinize faydanız oluyor. Konuşma ihtiyacınızı gideriyorsunuz. Buna göre ödül verdiğim paraya bir iğne bile alınabilse sizin yaptığınızdan daha faydalı bir iş yapmış oluyorum.
Eed doğruHoş gelmişsiniz kardeş. Forumda kal bizimle muhabbet et, paradan bile fazlasını vermiş olursun.
Onlar konuşur, ben yaparım