- Reaksiyon puanı
- 6,233
55 uyarım var ?sen onu bide techno*** da gör bir nokta eksik unut ban atıyolar
55 uyarım var ?sen onu bide techno*** da gör bir nokta eksik unut ban atıyolar
oha!55 uyarım var ?
Sen Donanım haber foruma git.Adamlar neler neler yazıyor.Benim yazdıklarım onlarınkinin yanında hiçbir şey.sen onu bide techno*** da gör bir nokta eksik unut ban atıyolar
sana inanmıştım yalan attığını düşünmedim ama fazla gibi
150-200TL'lik Hadron PSU'lara C4 dediğim için warn yedim. Ve üstüne bilmediği konuyla ilgili mesaj yazmak dediler.Sen Donanım haber foruma git.Adamlar neler neler yazıyor.Benim yazdıklarım onlarınkinin yanında hiçbir şey.
2018'den beri gümbür gümbürsana inanmıştım yalan attığını düşünmedim ama fazla gibi
evetBana uyarı aldınız gibi bir bildirim gelmedi yani uyarı almamış mı oluyorum?
Ben Apple ı eleştirdiğim için uyarı cezası aldım ve mesajım silindi.150-200TL'lik Hadron PSU'lara C4 dediğim için warn yedim. Ve üstüne bilmediği konuyla ilgili mesaj yazmak dediler.
neden eleştirdin?(o markayı savunmuyorum hatta ben o markayı sevmiyorum)Ben Apple ı eleştirdiğim için uyarı cezası aldım ve mesajım silindi.
11 in ekran kalitesi konusu açıldı.Birkaç kişi hataları savundu ve bende eleştirdim.Bu eleştiriyi 2 sefer yaptığım için 2 sefer uyarı cezası aldım.neden eleştirdin?
Oranın kuralları öyle, o kurallara uyacaksın. Uymazsan banı da yersin tıpış tıpışsen onu bide techno*** da gör bir nokta eksik unut ban atıyolar