her şeye gülüyorum
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 37
aynen knk ??????????Çünkü ilk mesajın..
aynen knk ??????????Çünkü ilk mesajın..
Neden Porçay'ın sesiyle okudum?Gel uyarı ye hikayeleleri.
Şahsen ben onu atmazdım ama oda cuk oturdu ?Sen Caps Lock'a basmadın klavye basmış yavv
Spoilerdaki video her hikayenin bitişi ?Gel uyarı ye hikayeleleri.
Kendimi raporlamıştım.
Kesin ben verdim De benim varmıydı hatırlamıyorum bile.Konu içeriğini yönetime bildirmeden silmek... Acımadılar!
?Benim suçum yok bunun bir çok örneği mevcut ?
Bakınız
Son Dakika Haber: Dünyayı şoke eden tuhaf iddia: 'Rüzgar esti, hamile kaldım'
Sen vermişsin abi... ?Kesin ben verdim De benim varmıydı hatırlamıyorum bile.
Ufak tefek ceza puanları zamanla siliniyor diye biliyorum beybisiBir şey soracağım. Totalde kaç uyarım var bir yetkili arkadaş söyleyebilir mi?
Ama bilerek raporlamıştım
Kaza geliyorum dediAma bilerek raporlamıştım
Benim de kendimi raporlayasım geldi acaba yapsam mı?Ama bilerek raporlamıştım
Teşekkür ederim. Biri sanırım kendi isteğim ile ayrılmıştım. 5 tane uyarım bulunuyor xd
Rapor sistemini gereksiz meşgul etmekte ceza sebebi umarım biliyorsundur ?Benim de kendimi raporlayasım geldi acaba yapsam mı?
Rüzgardan hamile kalan kadın mı ? Bu kadına bulaşmayınız.Benim suçum yok bunun bir çok örneği mevcut ?
Bakınız
Selam versen borçlu çıkarsın. Nafaka şeklinde de ödetir ?Rüzgardan hamile kalan kadın mı ? Bu kadına bulaşmayınız.
Çocuğu ne benziyor acaba ?Rüzgardan hamile kalan kadın mı ? Bu kadına bulaşmayınız.
Tabiki ilk akla gelen Avatar son hava bükücü (Aang) ?Çocuğu ne benziyor acaba ?
dünya iyice besinlerin oksitlenmiş kalıntısı yoluna gidiyoBenim suçum yok bunun bir çok örneği mevcut ?
Bakınız
bebe üfleyince fırtına kopuyodurÇocuğu ne benziyor acaba ?
Benim aldığım uyarılara bakıldığında eleştiri yada sert konuşma.Bu forumda moderatörlerin sürekli büyük harf kullanma, küfür yada çok ağır hakaret olmadığı sürece uyarı yada ban vermemeleri lazım.Forumlarda tartışma olmalı, eleştiri olmalı,ölçüyü kaçırmamak koşulu ile sert eleştiri yada tiye almada olabilir.Bu forumda 3 kere ban yedim.Evet benimde hatalarım oldu.Yediğim ilk ve 2.banda sonuna kadar hakettim ama 3.kez uyarı cezası almayıda,ban yemeyide hak etmediğimi düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar bu konuda herkes aldığı ilk uyarıyı anlatsın ?
Ben ilk uyarım aynı konudan 2 tane açmaktan almıştım
Rüzgar gibi çocuk maşşallah.Çocuğu ne benziyor acaba ?
yediğin ilk, ikinci ve sonuncu ban nedendi?Yediğim ilk ve 2.banda sonuna kadar hakettim ama en sonuncusu bana göre haksızlık.
sen onu bide techno*** da gör bir nokta eksik unut ban atıyolarBenim aldığım uyarılara bakıldığında eleştiri yada sert konuşma.Bu forumda moderatörlerin sürekli büyük harf kullanma, küfür yada çok ağır hakaret olmadığı sürece uyarı yada ban vermemeleri lazım.Forumlarda tartışma olmalı, eleştiri olmalı,ölçüyü kaçırmamak koşulu ile sert eleştiri yada tiye almada olabilir.Bu forumda 3 kere ban yedim.Evet benimde hatalarım oldu.Yediğim ilk ve 2.banda sonuna kadar hakettim ama 3.kez uyarı cezası almayıda,ban yemeyide hak etmediğimi düşünüyorum.
İlk ve 2.ban hakaret sonuncusu eleştiriden dolayı uyarı ve hakaret ki ben sonuncusunun hakaret olduğunu düşünmüyorum.yediğin ilk, ikinci ve sonuncu ban nedendi?
haklısın ya!sen onu bide techno*** da gör bir nokta eksik unut ban atıyolar
ne demiştin?İlk ve 2.ban hakaret sonuncusu eleştiriden dolayı uyarı ve hakaret ki ben sonuncusunun hakaret olduğunu düşünmüyorum.