Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
Samsung Galaxy Note 7 Patlamasından sonra yaşanan Iphone 7 Patlaması şaşırtıcı olarak haberleri dolaşmaktadır.
Yok yok her sene o senenin son rakamını alacaksın. 2016-6s s6 2017 de note7 ve ip7 nin yılı olacakBu sene 7 lerde bir keramet var diye boşuna demedik tıslıyorlardı yetmedi buda patladı![]()
Aynen . Çinlilerden hayır gelmez ...Bunu özellikle patlatmışlardır.
Aynen . Çinlilerden hayır gelmez ...
Yalnız note7 yi de bilerek patlatanları gördükMaksat karalamak işte..
banada öyle geliyor. artık elektronik aletleri patlatmak çok kolay.Maksat karalamak işte..
banada öyle geliyor. artık elektronik aletleri patlatmak çok kolay.
Facebook ta Iphone kullanıcıları diye grup var orada bir çocuk Amerika'da amcam var o söyledi 3 4 kişide olmuş dediZaten ne tesadüf ki kutusunun yanında patlamış![]()
Apple's iPhone 7 Explodes; User Stays SafeSite linki alabilir miyiz?
Yalnız değilim gel kurtar beni applecılardanNote 7 ile dalga geçen elmacıları buraya alalım.
BuradayımNote 7 ile dalga geçen elmacıları buraya alalım.
Teşekkürler. Bu site bana pek android yanlısı bir site gibi gelmedi ama
Bu forumda bize çok çektirdiler. Artık onlara dar edicez burayı rahat ol![]()
Aramızda ufak bir şakalaşma sadece. Apple fanboyları "Samsung çöp" derken neden kimse sesini çıkarmıyor ?Nereyi kime dar ediyorsunuz ? Tartışma yaratıcak ifadelerde bulunmayın insanları kışkırtmayın. Düzeyli bir şekilde isteidğiniz eleştiriyi dile getirebilirsiniz.
Adam şaka amaçlı söyledi sakin mod. Bey.Nereyi kime dar ediyorsunuz ? Tartışma yaratıcak ifadelerde bulunmayın insanları kışkırtmayın. Düzeyli bir şekilde isteidğiniz eleştiriyi dile getirebilirsiniz.
Aramızda ufak bir şakalaşma sadece. Apple fanboyları "Samsung çöp" derken neden kimse sesini çıkarmıyor ?
Ben Apple fanatiği olmama rağmen bu haberi paylaşıyorum farkındaysan.Aramızda ufak bir şakalaşma sadece. Apple fanboyları "Samsung çöp" derken neden kimse sesini çıkarmıyor ?
Note 7 43 patlama ile önde kıyasıya yarış başlamak üzereSamsung Galaxy Note 7 Patlamasından sonra yaşanan Iphone 7 Patlaması şaşırtıcı olarak haberleri dolaşmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 11348
Note 7 43 patlama ile önde kıyasıya yarış başlamak üzere![]()
Geçen gün paylaşılan "Yenilenmiş Note 7 Patladı" haberindeki fotoğrafta aynı şekilde kutunun yanında. Tartışmadan nasıl fikir alışverişi yapıcaz peki ?Bu haber bence özellikle yapılmış baksana kutuda yanında hemen![]()
Bişey olmaz ya Note 7 ciler sevinsin diye yapılmış olsada patlamış olabilir.Bu haber bence özellikle yapılmış baksana kutuda yanında hemen![]()
Bişey olmaz ya Note 7 ciler sevinsin diye yapılmış olsada patlamış olabilir.