İlk Patlayan Iphone 7 !

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Geçen gün paylaşılan "Yenilenmiş Note 7 Patladı" haberindeki fotoğrafta aynı şekilde kutunun yanında. Tartışmadan nasıl fikir alışverişi yapıcaz peki ?

Tdüzeyli bir şekilde güzel bir üslüpta tartışmakta serbestsiniz ama kışkırtmadan. Örn; " elmacılar buraya, onlara buraya dar edeceğiz " vs vs bu tarz söylemler kışkırtıyor bunlardan kaçınarak tartışmak da hiç sıkıntı yok zaten farklı fikirlerin ortaya çıkması tsrtışılması amaç forumlarda.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Patlatılır zaten ama gerçekse davamı gelecektir o zaman anlaşırılır sahtemi değil mi
Devamı illa gelecektir. Gerçi beni çok ilgilendirmiyor ben 5s ile mutluyum ekran boyutu hariç :D

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Tdüzeyli bir şekilde güzel bir üslüpta tartışmakta serbestsiniz ama kışkırtmadan. Örn; " elmacılar buraya, onlara buraya dar edeceğiz " vs vs bu tarz söylemler kışkırtıyor bunlardan kaçınarak tartışmak da hiç sıkıntı yok zaten farklı fikirlerin ortaya çıkması tsrtışılması amaç forumlarda.
Siz yazdığımı çok ciddiye aldınız. Ben şaka amaçlı söylemiştim herkesin anlayacağını umarak. Bidahakine dikkat edicem. Teşekkürler.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Devamı illa gelecektir. Gerçi beni çok ilgilendirmiyor ben 5s ile mutluyum ekran boyutu hariç :D

Artık telefonları bu patlamalardan sonra yataktan uzak yerde şarja takıyorum insan korkuyor ister istmeez suratımıza patlar diye :D

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Note 7 43 patlama ile önde kıyasıya yarış başlamak üzere :D
Adamların nedense bir kabullenememezlik halleri var ya teknolojik alet bu eğer birden fazla patlama haberi görürsek kuşku duymamız gerek ama bir tane ve yakın zamanda ilgili haber gelmezse demeki marka karalama bende onlar sevinsin diye paylaştım

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Siz yazdığımı çok ciddiye aldınız. Ben şaka amaçlı söylemiştim herkesin anlayacağını umarak. Bidahakine dikkat edicem. Teşekkürler.

Amacımız forumumuzda kimsesinin huzuru bozulmaması herkes istediği cevabı en güzel şekilde bulabilmesi faydalanabilmesi. İyi forumlar.

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Gerçekten telefon kendi kendine patlamışsa ve bunun devamı gelirse gerçekten her iki firma için çok trajikomik bir durum olur.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Kötü üzücü bi durum olmuş geçmiş olsun ama kimse Zamzung un hızına yetişemiyoooooo :D :D :D