- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 9,827
Ah beeğ...anılar
helikopter görevi![]()
Ah beeğ...anılar
helikopter görevi![]()
O görevi tekte geçmiştim hile yapmadan nasıl zorlanıyorsunuz ki?Grand Theft Auto:San Andreas
CJ hep tren peşinde yoruluyor yazık. ?
30^ diyeyim yeterli olsun.Hocam yaş kaçWorms Quake Age Of - Rise of Roma starcraft warcraft bu oyunlar yüzünden az sabahlamadım. Gerçi ozamanlar atari salonlarınada çok takılırdım
Mobilde o zevki vermiyor sanki ya.Bu arada aklıma glmişken mobilden devam ediyorum hala
![]()
![]()
Bn hikayesi için oynuyorum bu oyunlarda grafik oynanabilirlik zaten düşüktü hikayesi kendine bağlayan kısımlardı aklııma gldikçe girip oynuyorum mobilden helikopter görevini mobilden yaptım bu arada kriz gecire gecire ?Mobilde o zevki vermiyor sanki ya.
Hangi GTA bu?Bn hikayesi için oynuyorum bu oyunlarda grafik oynanabilirlik zaten düşüktü hikayesi kendine bağlayan kısımlardı aklııma gldikçe girip oynuyorum mobilden helikopter görevini mobilden yaptım bu arada kriz gecire gecire ?
Vice Ctiy Oynuyorum şuan mobilde Tr Yamalı San Andreasta var tr apksı mobilde onuda çok önceden oynuyup bitirmiştimHangi GTA bu?
Tahmin ettim.Vice Ctiy Oynuyorum şuan mobilde Tr Yamalı San Andreasta var tr yamalı apksı mobilde onuda çok önceden oynuyup bitirmiştim
Onada bslamıyı düşünüyorum sonradan markette var ama paralı apk olarak kurabilirsiniz satın almak istmzsseniz tr yamasıda olacktı mobil içnTahmin ettim.
Mobilde GTA 3 var mı?
Bende Sürekli Annemle Komşulara gidiyordum Oyun cd si ve Nfs oynamak için ?GTA 3
Çok küçüktüm annemle komşumuzu ziyarete gitmiştik bi abi vardı adını hatırlamıyorum sanırım o zamanlar 17 yaşındaydı o oyun oynarken izliyordum onu sonra dedi gel oyna biraz dedi gittim oynadım bilgisayarla ilk tanışmam böyle oldu![]()
Gta vice city türrkiye modu 2009'da.Merhaba arakdaşlar, İlk oynadığınız GTA serisi neydi? Şahsen ilk GTA III oynadım ben. Siz ne oynadınız?![]()
2d gtayı merak ettiysen emulatorden chinatown wars oynamanı öneririm en modern o 2d Gta arasında.GTA II hiç oynamadım, bulursam bir ara oynarım. Merak ettim 2D GTA'yı.