GökayÇeker
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
ne bilim murta?Ne ram'i arkadaş, Apple'ı hiç tanımadınız mı ? vermeme sebebi açık...

ne bilim murta?Ne ram'i arkadaş, Apple'ı hiç tanımadınız mı ? vermeme sebebi açık...
9.3.5'i kaldırdığı gibi kaldırırapple'ın iPad mini'ye Güncelleme vermemesini kapitalistliğine bağlamaya çalışanlar var,tamam apple kapitalist.Peki o donanımla iOS 10'u nasıl kaldırsın o cihaz?
Apple'ın kapitalistliği iştene bilim murta?hepimizin farklı farklı fikirleri oluyor. pek takip etmedim neden vermiş neden vermemiş.
Hiç merak etme kaldıramaz.Apple her güncellemeyi ağırlaştırıyor.Bunu biliyorsun demi?9.3.5'i kaldırdığı gibi kaldırır![]()
Normalde kaldırır amaHiç merak etme kaldıramaz.Apple her güncellemeyi ağırlaştırıyor.Bunu biliyorsun demi?
Samsung gibi hafifletmeye çalışmak yerine ağırlaştırıyor.Yoksa kaldırabilirdi.Normalde kaldırır amaapple bırakmaz kaldırsın
![]()
Bende 2g kaldırır diyorum çünkü Jobs en güçlü telefon demiştiNormalde kaldırır amaapple bırakmaz kaldırsın
![]()
O her lansmanda söyleniyorBende 2g kaldırır diyorum çünkü Jobs en güçlü telefon demişti![]()
Ahahah video kamerası yoktu onun çıktığı gün herkesin birbirini ezip bu telefonlara saldırmasına anlam verememiştim o günBende 2g kaldırır diyorum çünkü Jobs en güçlü telefon demişti![]()
Şştt sessiz ol fanboylar uyanmasınO her lansmanda söyleniyor![]()
Ama o zamanlar ip2g ilk AKILLI telefon olduğu içindir. Ve o tasarım hala çok güzelAhahah video kamerası yoktu onun çıktığı gün herkesin birbirini ezip bu telefonlara saldırmasına anlam verememiştim o gün![]()
Her lansımanda şimdiye kadarki en güçlü deniyor ama 2G lansımanında "most powerfull iPhone ever" dendiO her lansmanda söyleniyor![]()
Tasarımına laf yok, ama o gün öyle diyordumAma o zamanlar ip2g ilk AKILLI telefon olduğu içindir. Ve o tasarım hala çok güzel
Ekran sararması olan mini diye yazmışsın kısaca değişim yaptıkları cihazının garantisi bitmişmiydi.mini 2nin bitti evet
1 GB rami yok o cihazların. İos 7'ye geçerken de en az 512 mb ramli iphonelere verilmişti. Şimdi de 1 GB rami olana.iPad 2 hortum senesinin iPad'i onu anladık da mininin 4S'in 3 ün suçu neydi
gerçi, 2'ninde hiçbir suçu yoktu...
Anlatamıyorum sanırım, isteseler olur diyorum ama istemiyorlar...1 GB rami yok o cihazların. İos 7'ye geçerken de en az 512 mb ramli iphonelere verilmişti. Şimdi de 1 GB rami olana.
Haklısın, ama zaten 9 da bile her özelliği kaldıracak kadar donanımlı değil. Bu yüzden vermiyorlar.Anlatamıyorum sanırım, isteseler olur diyorum ama istemiyorlar...
256 mb ramli iphoneye (3gs) de ios 7 verseydi o zaman o mantığa göreAnlatamıyorum sanırım, isteseler olur diyorum ama istemiyorlar...
Samsung Hafifletmiyor Android HafifletiyorSamsung gibi hafifletmeye çalışmak yerine ağırlaştırıyor.Yoksa kaldırabilirdi.
Hayır Samsung Romu hafifletiyor.Samsung Hafifletmiyor Android Hafifletiyor![]()
Her yeni TouchWiz arayüzü daha da hafifleşiyor[emoji6]Samsung Hafifletmiyor Android Hafifletiyor![]()
Haydaa, istese ona da getirilirdi Apple'ın ne çeşit kapitalist bir firma olduğunu biliyorsunuz kasten bu kadar ağırlaştırılıyor canları istese bu kadar ağır yapmazlar.256 mb ramli iphoneye (3gs) de ios 7 verseydi o zaman o mantığa göre
Androidden daha fazla güncelleme geliyor fakat androidde telefon ya performansı artıyor yada o kadar da düşmüyor genellikle. Custom romlar da önemli tabi Android ekosistemindeHaydaa, istese ona da getirilirdi Apple'ın ne çeşit kapitalist bir firma olduğunu biliyorsunuz kasten bu kadar ağırlaştırılıyor canları istese bu kadar ağır yapmazlar.