Eski hesap22
Profesör
Zaten kasım kasım kasılıyordu, bütün ilk nesil iPad mini kullanıcılarına geçmiş olsun...
R.I.P first gen. iPad mini 2012-2016
R.I.P first gen. iPad mini 2012-2016
Çok haklısın. Fakat kur miniye ios 6 cihaz uçar daa destekleyen uygulama yok işte.Bizim millet çok özelliklere bakmadan alıyor ki apple a5 Dual core ve 512 mb ram ile zaten geçen 4 senede kullanılamaz hale gelmesi çok doğal.
Aynısını emektar 4s için söylüyorumÇok haklısın. Fakat kur miniye ios 6 cihaz uçar daa destekleyen uygulama yok işte.
Bende 1 adet mini 1 adet de mini 2 var. Birisi şarj olurken diğerini kullanıyorum. Mini aileme ait zaten. Bi video izlerken filan kullanırım oyun oynamaya kalkışmam mesela.. Bir de şu var. İpad minide ekran sararması olmuştu zorlucenterdaki applea vermiştim direk cihaz değiştirdiler diğer firmalar gibi 1 aybekletmiyorlar servis anlayışları mükemmelAynısını emektar 4s için söylüyorum...
Bende 1 adet mini 1 adet de mini 2 var. Birisi şarj olurken diğerini kullanıyorum. Mini aileme ait zaten. Bi video izlerken filan kullanırım oyun oynamaya kalkışmam mesela.. Bir de şu var. İpad minide ekran sararması olmuştu zorlucenterdaki applea vermiştim direk cihaz değiştirdiler diğer firmalar gibi 1 aybekletmiyorlar servis anlayışları mükemmel
Öyle olsa derhal gidip bir 4S alırdımÇok haklısın. Fakat kur miniye ios 6 cihaz uçar daa destekleyen uygulama yok işte.
Adamların amacı o zatenÖyle olsa derhal gidip bir 4S alırdım![]()
mini 2nin bitti evetGarantisi bitmişmiydi ?
Öyle deme ekran ve kamera rezalet.Tasarım harika.Öyle olsa derhal gidip bir 4S alırdım![]()
İpad 3e de gelmedisadece mini değil IPAD 2 'ye de gelmedi, 9.3.5 te kaldı.
iPad 2 hortum senesinin iPad'i onu anladık da mininin 4S'in 3 ün suçu neydisadece mini değil IPAD 2 'ye de gelmedi, 9.3.5 te kaldı.
Hepsinde a5 var ya ondan olabilir miiPad 2 hortum senesinin iPad'i onu anladık da mininin 4S'in 3 ün suçu neydi![]()
Bence kaldırırdı yav ?Hepsinde a5 var ya ondan olabilir mi![]()
Buna şükür 5 yıl güncelleme aldı, android olsaydı 1 yıl zar zor alırdıBence kaldırırdı yav ?
En azından bukadar ağır çalışmazdı.Buna şükür 5 yıl güncelleme aldı, android olsaydı 1 yıl zar zor alırdı
9.3.5 ile performansı arttı, ama tabiiki eskisi gibi değilEn azından bukadar ağır çalışmazdı.
Valla benim iPad mini 1'in durumu çok vahim. Kronometre tuttum 50 saniyede açılıyor. Bazen klavyenin 3 saniye geriden geldiği oluyor. Onu almadan 5-6 ay önce S4 almıştım. Romluydu gerçi ama çok daha memnundum.9.3.5 ile performansı arttı, ama tabiiki eskisi gibi değil
Yanlız iphone 5 ve 5c 32 bit. Yani 1gb ram ve üstüne derseniz daha doğru olura5 armv7 (32 bit) tabanlı çekirdeklere sahip. bu yüzden ios 10 almadı. apple artık 64-bit cihazlara güncelleme vericek
iPad 2 hortum senesinin iPad'i onu anladık da mininin 4S'in 3 ün suçu neydi
gerçi, 2'ninde hiçbir suçu yoktu...
Hortum senesi derken neyi kastettiniz acaba?ipad 2 (8gb, 3g+wifi) ios 9.3.5 dahil gayet güzel çalışıyor, çocuklar çok rahat oyun oynuyordu. Ayrıca hortum senesini kabul etmiyorum, 2011 de 2 tane aldım batarya dahil hala çok iyi. Kıyaslamak ne kadar doğru olur ama 3 senelik Asus Nexus 32GB nvidia tegre tablet android 5.1.1 le beraber pert ama ipad 2 hala canavar gibi ve bu nedenle yakıştırma doğru değil diyorum.
Bayağı yanlış anlamışsınız kötülemiyordum performansını bende biliyorum, 2012 den kalma iPad minim de öyle sıfırı ile arasındaki farkı anlayamazsın ama sağolsun apple yeni güncellemeleri ilk üç senesi anca gitti sonra başladık işte kasmalar donmalar yavaşlamalar vs... bu iPad 2 de haydi haydi olur apple'ın onun yakasını bırakıcağını zannetmiyorum.ipad 2 (8gb, 3g+wifi) ios 9.3.5 dahil gayet güzel çalışıyor, çocuklar çok rahat oyun oynuyordu. Ayrıca hortum senesini kabul etmiyorum, 2011 de 2 tane aldım batarya dahil hala çok iyi. Kıyaslamak ne kadar doğru olur ama 3 senelik Asus Nexus 32GB nvidia tegre tablet android 5.1.1 le beraber pert ama ipad 2 hala canavar gibi ve bu nedenle yakıştırma doğru değil diyorum.
2011-2016 ?!?!?!?!?!?Hortum senesi derken neyi kastettiniz acaba?
ipad mini de 32-bit. 512mb rame sahip. daha çok ramdan kaynaklı vermemişlerdir güncellemeyi evet.Yanlız iphone 5 ve 5c 32 bit. Yani 1gb ram ve üstüne derseniz daha doğru olur
Ne ram'i arkadaş, Apple'ı hiç tanımadınız mı ? vermeme sebebi açık...ipad mini de 32-bit. 512mb rame sahip. daha çok ramdan kaynaklı vermemişlerdir güncellemeyi evet.