KlpRnS
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
O 3-5 çapulcu dediklerinle devlet masaya oturuyor şu an. Hani laf söylüyorsun ya, ne dediğini bil istedim.
Dayanamıyorum yazmamak için yav.![]()
![]()
İşte ben en çok yanıyorum. O 3-5 çapulcu - Onlara hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum - türkü-kürtü düşman ettiler ve şuan özgürlüğümüzü elimizden almaya çalııyorlar. Tarih sayfalarında bir zamanlar türk-kürt diye bir ayrım bile yoktu. Ne mutlu türküm diyene, kelimesinin derinliğide burada yatar zaten. Biz birlikte oldukça, Türk, kürt, laz, çerkez kavgası yapmadığımız sürece sırtımız yere gelmez. Ayrıca bu konuları ne kadar takip ettiğini bilmiyorum ancak PKK denen o çapulcuların silah bırakmaya da niyeti yok. Bunu söyleyen ben değilim, dağdakilerin açıklamaları böyle. Ha bide neymiş Öcalan serbest kalıcakmış. Belki o zamanları hatırlamayacak kadar küçük olabilirim ama o adama neden bebek katili dediğinide iyi biliyorum. Şimdi siz çıkmış bebek katilinin serbest kalmasını istiyorsunuz. Neymiş analar ağlamasınmış, peki bizim her gün binlerce defa ölen şehit ailelerimiz ne olacak, Dağdaki şerefsizlerin yaptıkları yanlarına mı kalacak. Vatanını korumak uğruna, bizi korumak uğruna en acısıda onların bizler için yaptıklarını unutanları korumak uğruna canlarını veren binlerce genç ve masum kahraman... Benim gönlüm buna razı olmaz!