İlk kez turist girdi

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O 3-5 çapulcu dediklerinle devlet masaya oturuyor şu an. Hani laf söylüyorsun ya, ne dediğini bil istedim. :)

Dayanamıyorum yazmamak için yav. :D :D

İşte ben en çok yanıyorum. O 3-5 çapulcu - Onlara hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum - türkü-kürtü düşman ettiler ve şuan özgürlüğümüzü elimizden almaya çalııyorlar. Tarih sayfalarında bir zamanlar türk-kürt diye bir ayrım bile yoktu. Ne mutlu türküm diyene, kelimesinin derinliğide burada yatar zaten. Biz birlikte oldukça, Türk, kürt, laz, çerkez kavgası yapmadığımız sürece sırtımız yere gelmez. Ayrıca bu konuları ne kadar takip ettiğini bilmiyorum ancak PKK denen o çapulcuların silah bırakmaya da niyeti yok. Bunu söyleyen ben değilim, dağdakilerin açıklamaları böyle. Ha bide neymiş Öcalan serbest kalıcakmış. Belki o zamanları hatırlamayacak kadar küçük olabilirim ama o adama neden bebek katili dediğinide iyi biliyorum. Şimdi siz çıkmış bebek katilinin serbest kalmasını istiyorsunuz. Neymiş analar ağlamasınmış, peki bizim her gün binlerce defa ölen şehit ailelerimiz ne olacak, Dağdaki şerefsizlerin yaptıkları yanlarına mı kalacak. Vatanını korumak uğruna, bizi korumak uğruna en acısıda onların bizler için yaptıklarını unutanları korumak uğruna canlarını veren binlerce genç ve masum kahraman... Benim gönlüm buna razı olmaz!

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adama barış diyorsun. Analar ağlamasın, insanlar ölmesin diyorsun. "Kan kusturmaktan" bahsediyor.

30 senedir silahla çözülemedi, insan gibi oturarak konuşarak çözelim diyorsun. "Yok bu işin altında başka işler var" diyor.

Allah akıl fikir versin!

Bende Allah sana düşünebilmen içim akıl versin diyorum. Evet bu işin altında bişeyler var. Sen bütün gün televizyon karşıda haberlerle yetiniyorsun anlaşılan. Medya iktirarın kontrolündedir, tıpkı forumun bu bölümünde yazdığımız mesajların onaydan geçtiği gibi...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Taşıma su ile değirmen dönmez derler ya, en fazla iktidar değişene kadar bu böyle gider, sonrasında daha kötü olacak herşey.

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Senin Uçaklar İle Delik Deşik Ettiğin Yerden Girmiştir İlk Türk Kavimleri Nereyi Hangi Uçakla Delik Deşik Ediyorsun Senin Özel Birlik Yollayıp Temizlettirdiğin Yerde Yeşermiştir Osmanlının Tohumları Bu Ülke Kurtuluş Savaşına Nerden Nasıl Başlamıştır Oku Öğren Sonra Konuş Senin Yorumlarınıda Gerçekten Düşünen Biri Yazmış Diyelim Haybeye Klavye İle Uçak Uçurup Özel Birlikleriniz İle Temizleyeceğiniz Yerler ANADOLUDUR Nerde Yaşadığınıza Hangi Topraklar Üzerinde Oturduğnuza Dikkat Edip Öyle Konuşun Haddinizi Bilin Milliyetçilik Davasına Neler Neler Kaybetti bu Vatan Milliyetçi Olmayı Öğreneceğinize İnsan Olmayı Öğrenin Tabi O Kabiliyetiniz Varsa

Bu vatan milliyetçilik davasına neler neler kaybetti bu vatan demişsin. Peki bu vatanın milliyetçilik sayesinde neler kazandığından haberin var mı senin? Biz şuan bu topraklarda yaşıyorsak milliyetçilik sayesinde yaşıyoruz. Bu topraklarda insanların hala azda olsa birbirine saygısı vardı buda milliyetçilik sayesinde. Milli maç izlerken gol attığımızda seviniyorsak gol yediğimizde üzülüyorsak buda milliyetçilik sayesinde. Hala diğer devletleri korkudan titretebiliyorsak buda milliyetçilik sayesinde. Ve sen kimsin ki bunların bilmediğin halde bize insanlık dersi vermeye kalkıyorsun?

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Türkiye istese doğuyu uçaklarla delik deşik eder ve 2 elimin parmağını geçmeyecek kadar askerimiz ölür anca bütün özel eğitimli askerleri gönderin bakalım bi toplu temizlik yapsalar terör filan kalmaz ortada

yaşın kaç yada askerlik yaptınmı biliyorum ama ben yukardaki resimlerin olduğu yerde yaptım askerliğimi

Amcamın oğlu tuncelide aliboğazı diye bir yer var deyip uzun uzun anlatınca ya bırak kardeşim deyip senin söylediğinin aynısını söyledim

Nasip askerlik oraya çıktı gittim gördüm

uçak değil elindeki tüm bombaları yığsan oraya havaya uçursan 3 tane ölü çıkmaz içinden 1999 da baraj mühendisleri gelince emniyetlerini biz almıştık tek mantıklı yol su altında bırakmaktı çünkü ve anlattığım sadece bir vadi

sen çok çizgi film izliyorsun heralde

ortalık durulursa ilk gideceğim yerdir çünkü gerçekten doğa harikası yerler

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yapılan işler güzel ama dediğiniz gibi medya tarafında bu köpeklerin yaptıkları şehit ettiği insanlar karşısında bir iyimser çaba gösteriliyor. Şaka mı bu? Kağıt üzerinde istenildiği kadar anlaşılsın defolup gitsinler. Ama gelipte bu vatan hainlerini iyi kişi olarak acındırmasın medya.
Bu bir oyun. Oyunun parçası olmayacağım ben.

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu vatan milliyetçilik davasına neler neler kaybetti bu vatan demişsin. Peki bu vatanın milliyetçilik sayesinde neler kazandığından haberin var mı senin? Biz şuan bu topraklarda yaşıyorsak milliyetçilik sayesinde yaşıyoruz. Bu topraklarda insanların hala azda olsa birbirine saygısı vardı buda milliyetçilik sayesinde. Milli maç izlerken gol attığımızda seviniyorsak gol yediğimizde üzülüyorsak buda milliyetçilik sayesinde. Hala diğer devletleri korkudan titretebiliyorsak buda milliyetçilik sayesinde. Ve sen kimsin ki bunların bilmediğin halde bize insanlık dersi vermeye kalkıyorsun?

Sizdeki Algı Nasıl Cümlelerimi Nasıl Okuyup Nasıl Anlıyorsunuz Çözemiyorum Ben Alıntı Yaptığın Kısmı Neden Yazmışım Onuda Okudunmu Acaba Bu Ülkenin Doğusunu Batısını Ayırıp Bu Milletin İlkkez Ayak Bastığı Topraklara Uçaklar Gönderip Bombalatmak Özel Timler Yollayıp Temizletmek Neyin Nesi ANADOLUNUN Toprakları Başka Bir Ülkeye Aitte Bizmi Bilmiyoruz Yoksa Siz Kendinizi Suriyede Falanmı Sanıyorsunuz ? Senin Bahsettiğin Milliyetçiliğin Muhteviyatı Farklı Ben Zazayım Lakin Ne Bayrağımdan Nede Toprağımdan Zerre Kadar Şikayetim Yok Ve Her Alanda da Göğsümü Gere Gere TÜRKÜM Diyorum Ve Milliyetçilik Sayesinde Şöyle Yaptık Böyle Yaptık Diyorsun Hala Gerine Gerine Cehaletin Cümlelerinden Damlamıyor Resmen Akıyor O Korkudan Titreyen Devletler Bu Milletin Karşısında Titremiştir Yoksa Senin Milliyetçiliğin Sayesinde Değil Boş Boş Yazıp Atıp Tutacağına Biraz Vakit Ayırda Tarih Oku Cehaletinden Kurtul Hangi Irktan Olursa Olsun Hangi Milleten Olursa Olsun Aslolan Milliyetçilik Değil İnsanlıktır Çünkü Türkte Önce İnsandır Amerikalıda Önce İnsandır Şu Bu O Diye Ayıranlar Dahi İnsandır Ve Son Olarak Anlayış Kapasiteni Zorlayacak Bir Alıntı Yapacağım Anlamayacaksın Biliyorum Ama Olsun Ben Yinede Yapayım

"Allah indinde en şerefliniz takvâca en ileri olanınızdır. Arabın Arap olmayan (acem) üzerine bir üstünlüğü yoktur. Arap olmayanın da Arap üzerine bir üstünlüğü yoktur. Siyah derili olanın beyaz derili üzerine bir üstünlüğü yoktur, beyazın da siyah derili üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece takvâ iledir." (Cem'u'l-Fevâid, 1/510, hadis no: 3632)"

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar, lütfen rica ediyorum.

kadir_aslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vallahi cesaret ister oralara gitmek şahsen ben gitmek ve görmek istemem :S

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

sen önce git bir milliyetçiliğin kökenini araştır, sonra da yaşasın fransa diye haykır.

neredeyse tüm insani duygu ve tepkileri milliyetçiliğe bağlamışsınya helal olsun.

peki bende zerre kadar milliyetçilik yok ama eminim ki milli maçlarda gol atınca senden çok seviniyorum, ne olacak şimdi? ayrıca korkudan titreyen diğer devletleri çok merak ettim. sen bizi osmanlı sanıyorsun galiba? gerçi osmanlı'da milliyetçilik yoktu da neyse.