epsilon06
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,078
Ay bak adını duyunca bile sinir oluyorum hala ? Ağzının üstüne kürekle vurasım vardı o kızın.Forever Ela❤Doktorlar Eylül (Naz Elmas)
Ay bak adını duyunca bile sinir oluyorum hala ? Ağzının üstüne kürekle vurasım vardı o kızın.Forever Ela❤Doktorlar Eylül (Naz Elmas)
Emma WatsonHerkesin mutlaka vardır bir çocuklu aşkı olan ünlü isim. Benimki Murat Boz ve Volkan Demirel'di??
Doktorlar tayfa 3-0 önde ? Ne diziymiş be.Ekli dosyayı görüntüle 116084 bunun için diziye başlamıştım ?
Ahaha sen de bendensin gülen gülsün napalım?Gülmeyin bana ne olur ben kendime gülsem yeter ?
Klibi ilk çıktığında Yıldız Tilbe`nin klibinide şekil şükül şımarık hareketleri ilk gördüğümde azcık aşık olmuştum ?
"Ben senin varya" klibinde hahahahaha ne salaktım ya
GTA Vice City'de motorla gezerken arkama binen kız. Ne kadar bir yerlere çarpıp düşsem de o her zaman gelip yine arkama biniyordu![]()
Mercedes Cortez...Çoğu kişi aşık galiba o kıza ?
pek inandırıcı olmadı.Hiçkimse.
Biz rezil olduk sende ol bari ?Söylemek İsterdim Ama Çok Utanıyorum Rezil Olmak İstemem.?
Aynı düşüncedeyiz dostumNfs Undergraund 2 Ablamızı unutmayalım
Gerçekten. Kişiliğimi görseniz hak verirdiniz zaten. Öyle bir ünlüye aşık olmak falan. Saçma geliyor bana. En fazla çok güzel Vb. Derim. Bir insanı gerçekte görmeden aşık olmak. Benlik değilpek inandırıcı olmadı.
Bir insan erkeklerden nasıl hoşlanıyor anlam veremiyorum. ??
Hocam öyle deme mesela David Beckham dan ben bile hoşlanıyorum adamın kafasız hali bile benden yakışıklı ??Bir insan erkeklerden nasıl hoşlanıyor anlam veremiyorum. ??