İlginç bir sorun

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sevgili SDN kardeşlerim sizinle çözemediğim ve sinir olduğum bir sorunu paylaşmak istiyorum. windows xpde arama özellğindeki yazıların hiçbiri gözükmüyor ne arama yapabiliyorum nede yazıları görebiliyorum temalarla ilgili bişey değil denedim yardımcı olursanız sevinirim.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Başlat*Çalıştır'a gelip regedit yazın.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoFind

Değerine gelin. Eğer "NoFind" değeri "01 00 00 00" ise "00 00 00 00" olarak değiştirin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sevgili köpek sana yardım etmiyor mu? Yoksa. En iyi Windows Search 4.0 çıktı. Onu dene.

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
virüs yok
kayıt defterindeki değer çözmedi
köpek yardım etmiyor Windows Search işe yaramadı. :(

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
SeLamlar , Konuyu geç gördüm (:

Tahminen , Windows Script Engine'den kaynaklanan bir sorunun var , daha önce yaşamıştım
Windows Script Engine'i Tekrar kurman gerekli
Bu Adresten Erişebilirsin (Orjinallik Lisansı istiyor) : Download details: Windows Script 5.6 for Windows XP and Windows 2000
Bunun dışında Windows Script Engine hakkında Ek biLgi almak istersen : Windows Script Engines

Ayrıca , Microsoft .Net Framework 2.0 , ve 3.0'ı yüklemeyi dene içlerinde Windows Script Engine var zaten ve Windows Updatelerini yapmanı öneririm.

Saygılarımla.

LEONX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkaadşım Bunlarla Hiç uğraşmana gerek yok Sisteminde Ağrıza vardır Ve Bunu düzeltmenin en kolay yolu C:/ ' ye FORMAT at yeter.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
iyide her Çözüm Format olsaydı Sorunları çözmenin ne manası kaldı ki ? :)

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkaadşım Bunlarla Hiç uğraşmana gerek yok Sisteminde Ağrıza vardır Ve Bunu düzeltmenin en kolay yolu C:/ ' ye FORMAT at yeter.

Format :D böyle küçük şeyler içinmi boşveeeer

neyse stone yarın ofiste kuracağım dediğini umarım düzelir.

serhatkolay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sana bi şey sorucam bunu sadece search ederken mi oluo mesela c yi açtıgın zaman yan tarafta Belgelerim Ag Baglantısı falan gozukuo mu?? yoksa her yerde yapıo mu bunu

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarı Windows XP cd si ile başlatıp windows kurar gibi adımları onaylayın. Kurulum için hard disk seçtiğiniz bölüme geldiğinde ( taktığınız windows cd si kurulu olan sürümle aynı olmalı, Home Edition'sa Home, Professional Edition ise Professional cd'yi takmanız gerek.) Altta "C:\Windows XP Professional" yazısını görünce "R" Tuşuna basın ve hiç bir şeye dokunmayın. Windowsun tüm sistem dosyalarını onaracak ve sorununuz çözülecektir.

Not: Windows cd si dosyalari yukleyip kurulum ekranı çıktıktan sonra "Onarmak için R tuşuna basın" yazısını dikkate almayın. Bu kurtarma konsolu içindir. Bizim onarma olayımız hard disk seçtiğimiz bölümde.

hkncetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aramaya çok işin düşüyorsa Google Desktop gibi programları kullan bence.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya hiç bişey olmamışki, sadece temanı değiştir olsun bitsin. temada o yazı kısmındaki yerle arkaplan aynı renk yapmışlar hepsi bu