İktisat İşletme ve Kamu

gordion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İKTİSAT İŞLETME VE KAMU

İKTİSAT KAMU İŞLETME
arkadaslar bu üç bölüm arasında kaldım acaba hangiisni tercih etsem aralarındaki fark nedir ? ikitisat için cok zor bir bölüm diyorlar iş bulma imkanı bakmından hangisi daha iyi yardımlarınız bekliyorum. kamu mu ikitsata mı yoksa işletmeyi mi tercih edeyim ?

bide sağlık yönetimi var onunla ilgili bilgisi olan arkadaslarda yazarlarsa iyi olur iş bulma imkanı hakında

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Ben iktisat mezunuyum. İktisat, diğer iki bölüme göre gerçekten çok zor. Kamu daha çok sözeldir. İş imkanları açısından iktisat ve işletme aynı ancak işletmeyi rahat rahat bitirirsin.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bu gibi önemli bir mevzuyu bir forumda sormak yerine, gelecekte severek yapmak istediğin mesleği seçerek ilgili bölüme yerleşmeni öneririm. Kısaca kararı verecek olan sensin. Geleceğin için önemli bir karar olduğundan bir öneride bulunarak kafanı karıştırmak istemem. Fakat fikrimi soracak olursan; İşletme veya Kamu yönetimini hem daha rahat bitirirsin hem de daha fazla iş imkanlarına sahip olursun. Şimdiden gireceğin bölüm hayırlı olsun. :)

gordion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekür ederim. iyi bi arastırma yapayım ona göre gideyim diyorum maksat sonra pişman olmayalım sınıf tekrar edeni duydum iktisata eğer diyer bölümlerle pek farkı yoksa kendimi zorlamanın bir anlamı yok diyorum .

Yataghan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İşletme her bakımdan diğerlerine göre daha avantajlı.