Kırık varmı telefon çalışıyormu telefonun her özelliği çalışıyormu bide app store a gir çakmaysa ve yabancı dilde bir appstore açılırArkadaşlar merhaba yarın inşallah ıosa geçiyorum , temiz bir 2.el XR 64 gb buldum ve yarın elden teslim almayı düşünüyorum , sizce satın alırken nelere dikkat etmeliyim ?
Tamam18 ay garantisi varmış , fatura da isticem ordan da belli olabilir
Cihaz temiz kullanılmışmı? Sorunsuz mu? İyice kontrol et.Bide imei numarasını sorgula.Arkadaşlar merhaba yarın inşallah ıosa geçiyorum , temiz bir 2.el XR 64 gb buldum ve yarın elden teslim almayı düşünüyorum , sizce satın alırken nelere dikkat etmeliyim ?
Iosa bılmıyorum . temız kullanıldığını teyit etmek için pil sağlığı ,ekran vs haric nelere bakabilirim ?Cihaz temiz kullanılmışmı? Sorunsuz mu? İyice kontrol et.Bide imei numarasını sorgula.
bana kalırsa pil sağlığına bakman çok iyi olacaktır bildiğimiz üzere pil sağlığı cihazın performansı için ilk etkenlerden birisi daha sonrasında kasayı ekranı inceleyebilirsin. bu arada cihazın pili hiç değişmemişse ve pil sağlığı alındığı güne göre iyiyse telefon çok zorlanmamıştır çünkü aile bireylerimden birisi iphone6 kullanıcısı ilk alındığı günden itibaren kullanmakta ve pil sağlığı%85 civarında kendisi zorlamadan kullanmakta lakin benim gibi aktif kullanıcı cihazın sağlığını 1 yıl içerisinde ciddi oranda azaltabilir tabi bu dediklerim cihazın pili değişmemişse içinArkadaşlar merhaba yarın inşallah ıosa geçiyorum , temiz bir 2.el XR 64 gb buldum ve yarın elden teslim almayı düşünüyorum , sizce satın alırken nelere dikkat etmeliyim ?
Ne kadara alıyorsunArkadaşlar merhaba yarın inşallah ıosa geçiyorum , temiz bir 2.el XR 64 gb buldum ve yarın elden teslim almayı düşünüyorum , sizce satın alırken nelere dikkat etmeliyim ?
5350 ye aldım , pil sağlığı 93 , garantısı 10 ay daha var şuan memnunumNe kadara alıyorsun
Hayırlı olsun o zaman5350 ye aldım , pil sağlığı 93 , garantısı 10 ay daha var şuan memnunum
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun o zaman
Biraz pahalı ama olsun hayırlı olsun. Sorunsuz bir şekilde kullanmanız dileğiyle.5350 ye aldım , pil sağlığı 93 , garantısı 10 ay daha var şuan memnunum