- Konuyu başlatan
S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
Aklındaki işlemci iyidir, güç kaynağının değiştirilmesi gerek. Yarın 3 sistem yolda desenePOWER BOOST STALLION WHITE 500W 80+ 120mm Fanlı PSU

Aklındaki işlemci iyidir, güç kaynağının değiştirilmesi gerek. Yarın 3 sistem yolda desenePOWER BOOST STALLION WHITE 500W 80+ 120mm Fanlı PSU
Ocak 2020 de topladım 2000 liraya monitör vs her şey dahil... Çocuk gtaV falan oynamak istiyoduAklındaki işlemci iyidir, güç kaynağının değiştirilmesi gerek. Yarın 3 sistem yolda deseneRAM olarak genelde AMD işlemciler için GeIL, Neo Forza; Intel için Kingston tercih ediyorum. Elindeki güç kaynağı ve ekran kartını 500 veya üstüne satabilirsin diye düşünüyorum. Kaç aylık sistem?
Ryzen abimiz varken Xeon da neymiş?Anlaşılan sistem topluyorsun?. Hadi bana da 6000 TL Xeon sistem toplayabilir misin? Sıfır olacak.
Haklısın?. O zaman Ryzen diz?.Ryzen abimiz varken Xeon da neymiş?![]()
10100F yada 3100 + 1660 Super ikilisi iyi gider.Anlaşılan sistem topluyorsun?. Hadi bana da 6000 TL Xeon sistem toplayabilir misin? Sıfır olacak.
Hayırlı olsunKocaeli' Gebze'de yaşıyorum, 3500,4000 TL bandında bilgisayar önerir misiniz, parça parça da olur.. sadece kasa olacak
Hayırlı olsunMaximum 3000 lira bütçem var. Elimde de gt1030 ekran kartı, 120+240 2 adet ssd ve 500w 80+ psu var.
Nasıl bir kasa toplayabilirim?
Monitör dahil mi?Anlaşılan sistem topluyorsun?. Hadi bana da 6000 TL Xeon sistem toplayabilir misin? Sıfır olacak.
Hayırlı olsun1 - Tekirdağ/Süleymanpaşa
2- 3000-3500 TL arası monitör hariç.
İlgi ve alakana teşekkür ederim, toplamaya başlayalımHayırlı olsunToplam-_->>> 4,272 TL. O sistemde SSD 240GB, bende 512. O sistemde RAM 8, bende 2*8GB
![]()
GSKİLL 3600 MHZ 16 GB DDR4 RAM - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 887064106
GSKİLL 3600 MHZ 16 GB DDR4 RAM - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
GeIL 512GB Zenith R3 Okuma 550MB-Yazma 490MB SATA SSD (GZ25R3-512G)
GeIL 512GB Zenith R3 Okuma 550MB-Yazma 490MB SATA SSD (GZ25R3-512G) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hayırlı olsunToplam -_->> 2,968 TL. RAM'leri 2 tane seç.
![]()
GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3200C16ASC)
GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3200C16ASC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ekli dosyayı görüntüle 129524
Monitör dahil mi?
Hayırlı olsunToplam -_->> 4,090 TL.
![]()
Rx 570 8gb garantili - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 887032838
Rx 570 8gb garantili - Sapphire Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
![]()
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3200C16ASC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hariç.Hayırlı olsunToplam-_->>> 4,272 TL. O sistemde SSD 240GB, bende 512. O sistemde RAM 8, bende 2*8GB
![]()
GSKİLL 3600 MHZ 16 GB DDR4 RAM - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 887064106
GSKİLL 3600 MHZ 16 GB DDR4 RAM - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
![]()
GeIL 512GB Zenith R3 Okuma 550MB-Yazma 490MB SATA SSD (GZ25R3-512G)
GeIL 512GB Zenith R3 Okuma 550MB-Yazma 490MB SATA SSD (GZ25R3-512G) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
![]()
Hayırlı olsunToplam -_->> 2,968 TL. RAM'leri 2 tane seç.
![]()
![]()
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 129524
Monitör dahil mi?
Hayırlı olsunToplam -_->> 4,090 TL.
![]()
Rx 570 8gb garantili - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 887032838
Rx 570 8gb garantili - Sapphire Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
![]()
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Bugün 3 sistem topladım, seninkisini Pazartesi toplarım. Cidden alacak mısın?Hariç.
Bütçem 5000₺ ama monitör dahil,Kurallar:
1-) Yaşadığınız ili yazın.
2-) 3000-10000 TL arası monitör hariç/dahil, sıfır veya 2.el sistem toplayabilirim. Toplamamı isteyenler bütçesini yazsın![]()
Bütçem 5000₺ ama monitör dahil,
Sıfır olmasını istiyorum.
Ankara monitör dahil 6bin veya monitörsüz 4500tl maks bütçem var 144hz monitör istiyorum.
Bugün 3 sistem topladım, sizin sistemlerinizi Pazartesi toplarım.
Olur hocamhocam 10200 TL'ye toplarmısınız ?
2. Elde Olur
Konya
Kurallar:
2-) 3000-10000 TL arası monitör hariç/dahil, sıfır veya 2.el sistem toplayabilirim. Toplamamı isteyenler bütçesini yazsın![]()
6.5k sistem tavsiyesi mönitör hariç sıfırKurallar:
selam, ikinci el sisteminizi toplamak istedim lakin ikinci el fiyatlarını bile arkadaşlar o kadar yüksek yazmışlar ki sıfır olarak aşağıdaki parçaları aldım,Bu sistemi almak mantıklı mı, ayrıca kasa ve psu seçimi ne olmalı.
İkinci el sisteminizde bekliyorum![]()
Katılmaktayım. Zaten sistem toplama konularına bu konuyu atıyordu saçma yani.Merhaba Dostlar; bu konu tarafımızca tasvip etmediğimiz bir konu. Sadece bir kişi SDN Forum adına sistem toplama yada vs. bir paylaşım yapması doğru değildir. Tarafımızca bu tarz bir düzen mevcut değildir.
Kişinin toplamış olduğu sistem üzerinde sorun olduğu sürece o sorun sistemi toplattıran kişi ile alakalı bir durum olup SDN Forum hiç bir şekilde sorunlu olarak görülmesini istemem.
14-) Forum içerisinde yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecektir.
20-) SDN Forum'da açılan konulardan ve içeriklerden söz konusu içeriği giren kullanıcı sorumludur, SDN doğabilecek sıkıntılardan sorumluluk kabul etmez.
![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Bursadan katılıyorum.Kurallar:
Konuyu ben devraldım şimdilik. Bekleyin.Bursadan katılıyorum.
3300 TL monitörsüz bütçe. Sıfır olursa daha iyi olur.
Şimdilik PC de olmadığım için ürünleri listeleyeceğim sadece.Bursadan katılıyorum.
Rchive efendi geri gelmiş gözlerim yaşardıKurallar:
Hayırlı olsunBütçem 5000₺ ama monitör dahil,
Sıfır olmasını istiyorum.
ŞİMDİDEN SAĞOLGerek yok ama yinede söyleyeyim dedim: İstanbul
Bu arada çok oyun oynarım
Hayırlı olsunBursadan katılıyorum.
Hayırlı olsunhocam 10200 TL'ye toplarmısınız ?
2. Elde Olur
Konya
Hayırlı olsun6.5k sistem tavsiyesi mönitör hariç sıfır
Monitör dahil mi?Merhaba bütcem 5000 tl
İlçesi: Dursunbey
Hayırlı olsunAnkara monitör dahil 6bin veya monitörsüz 4500tl maks bütçem var 144hz monitör istiyorum.
Sen mi devraldın? SSD kronik sorunlu, ekran kartı yokKonuyu ben devraldım şimdilik. Bekleyin.
Anakartta 2 tane M.2 slotu yok. Sen 1 tane seçip, yanına da MX500 alRADIANT/AMD Ryzen 5 3600/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
RADIANT/AMD Ryzen 5 3600/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RADIANT ITOPYA'da.www.itopya.com
Ekli dosyayı görüntüle 131109[/SPOILER]
Monitör:LG 24GL650-B, UltraGear, 1ms, 144hz, RADEON FreeSync™, Pivot: Amazon.com.tr[/SPOILER]
Sen mi devraldın? SSD kronik sorunlu, ekran kartı yok![]()
Hocam BX lermi Kronik sorunuydu MX ler mi? Ben BX ler diye hatırlıyorum.Anakartta 2 tane M.2 slotu yok. Sen 1 tane seçip, yanına da MX500 al
![]()
Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 2.5” 1 TB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 2.5” 1 TB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Neyi tasvip etmiyorsunuz? Kendi reklamımı yapmıyorum burada. Yanlış bilgi verdiysem kanıtlar mısınız? Konu açan kişi ben olduğuma göre sorumluluk da bana aittir. Benim SDN ile bir bağım yok ki?Merhaba Dostlar; bu konu tarafımızca tasvip etmediğimiz bir konu.
14-) Forum içerisinde yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecektir.
20-) SDN Forum'da açılan konulardan ve içeriklerden söz konusu içeriği giren kullanıcı sorumludur, SDN doğabilecek sıkıntılardan sorumluluk kabul etmez.
![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
BX500 diye hatırlıyorum.Hocam BX lermi Kronik sorunuydu MX ler mi? Ben BX ler diye hatırlıyorum.
Sen M.2 olanı 1 tane seçip yanına da MX500 al.hocam 10200 TL'ye toplarmısınız ?
2. Elde Olur
Konya
5500 TL. Sadece sistem sıfır olucak ve sadece oyun amaçlıKurallar:
2-) 3000-10000 TL arası monitör hariç/dahil, sıfır veya 2.el sistem toplayabilirim. Toplamamı isteyenler bütçesini yazsın
3-) Bütçeye monitör dahil mi, oyun amaçlı mı kullanılacağını mutlaka belirtin.