Vega 3.Ben mi gözümden kaçırıyorum anlamadım
Yarın toplarımhocam bana da maks 7k bütçe ile r5 3600 + rtx 2060 olan bir sistem önerebilir misin parça parça da olabilir
Hayırlı olsun Toplam-_->>> 7,002 TLhocam bana da maks 7k bütçe ile r5 3600 + rtx 2060 olan bir sistem önerebilir misin parça parça da olabilir
Yarın toplarım hocam4000 ile 4500 arası mönitör dahil istanbul 2.el de olur rekabetçi oyunlar için
aslında ps4 ve tablet almak daha mantıklı geldi bana among us tabletten oynarım ve bazen remote play kullanırım sizi yormayayım ama güzel bir fikir bu konu teşekkürlerYarın toplarım hocam
Şu Laptopla Valorant, CS, Sabotaj ve Zula gibi oyunları oynatırmı ? (Orta ayarda) kaç fps verir ?Yarın toplarım hocam
Düşük ayarda oynarsın da orta ayarda kasar.(Orta ayarda) kaç fps verir ?
Pubg Oynatırmı ? (Düşükte minumum)Düşük ayarda oynarsın da orta ayarda kasar.
Siz en iyisi bütçenizi söyleyin, ona göre toplarım. Attığınız laptop iyi değil ve stoğu bitmiş.Pubg Oynatırmı ? (Düşükte minumum)
Ben o laptopu alalı 1ay oldu ??Siz en iyisi bütçenizi söyleyin, ona göre toplarım. Attığınız laptop iyi değil ve stoğu bitmiş.
O zaman bana sormak yerine yükleyip, ayarları en düşüğe çekip 1 maç atın. Sabah olur misal. Kasarsa söyleBen o laptopu alalı 1ay oldu ??
Yani belki laptop kaldırmaz diye sordumO zaman bana sormak yerine yükleyip, ayarları en düşüğe çekip 1 maç atın. Sabah olur misal. Kasarsa söyle
Bütçe?Bana toplar mısın?
Monitör dahil mi?
Değil. 60hz monitörüm var. Sıfır olacak. Max 5k olabilir.Monitör dahil mi?
Meşguldüm biraz Sistem hazır.Topladınız mı?
Bu konuyla ilgisi yok.
Sistem hazırsa neden atmıyorsunuz?Meşguldüm biraz Sistem hazır.
Sistem hazırsa neden atmıyorsunuz?
Teşekkürler.Teknobiyotik E2.5 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
12 Taksit Fırsatıyla Sadece Teknobiyotik.com'dawww.teknobiyotik.com
Montaj hizmeti ekle ve anakart B450M-H olsun. Toplam-_->>> 5,084 TL. 2 saatimi aldı neredeyse, hayırlı olsun
Bütçeniz? Monitör dahil mi?merhaba benim öyle her oyunu aşırı yüksekte oynuyum kafası yok ama her türlü oyunu da oynayabiliceğim pc toplayacak varmı orta ayarlarda oynayabiliyim
Siz laptop almamış mıydınız?Hocam yeniden ben bütçe monitör dahil 3000 ama 100-200tl aşabilir. Valorant lol en düşük ayarlarda açsın yeter
Hocam bizim bi 150 TL ye sistem vardı yan hesaptan yazmıştım. O ne oldu?Sistem toplamamı isteyen var mı?