makvayuz4646461999
Asistan
Hocam 2. El olmaz maalesef.İkinci el daha uygun size. Yoksa APU toplanır. 2.el olmaz mı? Ya da ben iki şekilde de toplarım, kararını sen verirsin![]()
Hocam 2. El olmaz maalesef.İkinci el daha uygun size. Yoksa APU toplanır. 2.el olmaz mı? Ya da ben iki şekilde de toplarım, kararını sen verirsin![]()
Hayırlı olsunHocam 2. El olmaz maalesef.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsunToplam-_->> 2,943 TL
KTE9BN8T kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Monitör:
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
SSD:
![]()
Patriot Burst PBU120GS25SSDR 2.5" 120 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Patriot Burst PBU120GS25SSDR 2.5www.n11.com
PSU:
Teşekkür ederim
Rica ederim, konuyu başkalarının görmesi için daha fazla yoruma ihtiyacım varÇok yararlı bir konu gerçekten, ellerinize sağlık hocam. Sürekli aktif kalırsa güzel olur. Başa tutturulması lazım bu konunun.
Oynatır oynatmasına da, sizin bütçeniz 3000 değil miydi? Eğer daha yüksekse yeniden toplayabilirim.Hocam bu pc valorant lol en düşük ayarlarda oynatır mıLENOVO Ideapad 3 81w00057tx09 Ryzen3 3250u 20gb 256ssd 14" Hd Freedos Taşınabilir Bilgisayar | Trendyol
Trendyol.com sayesinde LENOVO ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.ty.gl
Hocam ailemle konuştum falan laptop daha mantıklı dediler. Bende 3000e laptop yok dedim 4000-4500 arası bul al dediler bende bunu aldım. Amacım online ders YouTube en düşük ayarlarda valorant lol sadece bunlar da kasma yaşar mıyım?Oynatır oynatmasına da, sizin bütçeniz 3000 değil miydi? Eğer daha yüksekse yeniden toplayabilirim.
Hayırlı olsun o zamanHocam ailemle konuştum falan laptop daha mantıklı dediler. Bende 3000e laptop yok dedim 4000-4500 arası bul al dediler bende bunu aldım. Amacım online ders YouTube en düşük ayarlarda valorant lol sadece bunlar da kasma yaşar mıyım?
Hocam üniversite okuyorum başka şehirde o yüzden. Max 4500dü verebileceğim fiyat bunu aldım aldıktan 2dk sonra bitti zaten. O fiyat aralığında genelde ryzen3 ve i3 var bu ram fazlalığı dolayısıyla mantıklı geldi.Hayırlı olsun o zamanNeden laptop daha mantıklı onu anlamadım. Özel bir nedeni var mı? Oynatır düşük ayarlarda. Keşke almadan önce bana sorsaydın, laptop tavsiyesi de yapardım.
Vega 3.Ben mi gözümden kaçırıyorum anlamadım
Yarın toplarımhocam bana da maks 7k bütçe ile r5 3600 + rtx 2060 olan bir sistem önerebilir misin parça parça da olabilir
Hayırlı olsunhocam bana da maks 7k bütçe ile r5 3600 + rtx 2060 olan bir sistem önerebilir misin parça parça da olabilir
Yarın toplarım hocam4000 ile 4500 arası mönitör dahil istanbul 2.el de olur rekabetçi oyunlar için
aslında ps4 ve tablet almak daha mantıklı geldi bana among us tabletten oynarım ve bazen remote play kullanırım sizi yormayayım ama güzel bir fikir bu konu teşekkürlerYarın toplarım hocam![]()
Şu Laptopla Valorant, CS, Sabotaj ve Zula gibi oyunları oynatırmı ? (Orta ayarda) kaç fps verir ?Yarın toplarım hocam![]()
Düşük ayarda oynarsın da orta ayarda kasar.(Orta ayarda) kaç fps verir ?
Pubg Oynatırmı ? (Düşükte minumum)Düşük ayarda oynarsın da orta ayarda kasar.