İkinci el Samsung telefon şarj olmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vnjeqk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vnjeqk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar, 3 gün önce ikinci el bir Galaxy Note 10 aldım. Cihaz temizdi, test de etmiştim. Şarj olurken sıkıntı olmuyordu, gayet hızlıydı. En son dün akşam şarja taktım, sabah %100 iken çıkardım.
Bu akşam şarjı bitip kapandı, şarja takıyorum olmuyor, diğer telefonlar ise şarj oluyor.

Hatalı telefon mu sattılar bana, yoksa bir şekilde soketi falan mı arızalandı, fikriniz var mı? Gerçekten temiz görünüyordu telefon.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Arkadaşlar, 3 gün önce ikinci el bir Galaxy Note 10 aldım. Cihaz temizdi, test de etmiştim. Şarj olurken sıkıntı olmuyordu, gayet hızlıydı. En son dün akşam şarja taktım, sabah %100 iken çıkardım.
Bu akşam şarjı bitip kapandı, şarja takıyorum olmuyor, diğer telefonlar ise şarj oluyor.

Hatalı telefon mu sattılar bana, yoksa bir şekilde soketi falan mı arızalandı, fikriniz var mı? Gerçekten temiz görünüyordu telefon.
Yenilenmiş veye toplama telefon değilse, senin elinde bozulmuş olması yüksek ihtimal. Çünkü alıyordu diyorsun.

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
teorikte bu bir soruna yol açmıyor 100 olunca telefon zaten akımı kesiyor ama yapmamak lazım tabii ki

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,454

Soketi sorunlu olabilir.

vnjeqk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar aldığım yere tamir ettirdim geçen hafta. Kısa devre ya da voltaj dalgalanmasından dolayı soket dışında bşr yer arızalanmış. Hem kablosuz şarj oluyordu hem de soketi arızalı değildi. Yine de cevaplar için teşekkürler.