Arkadaşlar bildiğiniz üzere bugun trt vergisi arttırıldı ve telefon fiyatları pahalanacak ben de sıfır telefondan vazgeçtim. Keşke sıfırı piyasada olsaydı ama yok her neyse sizce ikinci el samsung galaxy note 5 alınır mı ?
Bence alınmaz. Kötü telefon olduğundan değil, ama artık eskidi. S7/Edge falan bak. Bi de bulursan Note FEArkadaşlar bildiğiniz üzere bugun trt vergisi arttırıldı ve telefon fiyatları pahalanacak ben de sıfır telefondan vazgeçtim. Keşke sıfırı piyasada olsaydı ama yok her neyse sizce ikinci el samsung galaxy note 5 alınır mı ?
Note 5'in sıfıri hepsi buradada ve vatanda var. Ama sıfır Note 5 yerine S7 almaya bak
Bence alınmaz. Kötü telefon olduğundan değil, ama artık eskidi. S7/Edge falan bak. Bi de bulursan Note FE![]()
O fiyata Note 5 alma der konuyu kapatırım.Peki vatan vs hepsiburada desem ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Note FE tasarım olarak harika ama ülkemizde yok maalesefsatışa sunulur mu burada ama o da malum değil
![]()
note fe gelmicek bedava gibi note5 bulursan kap ama bylock kullanılmış olmasın ha...
anlaşılmıyor btk'dan imei'sini kontrol et satın aldığın tarih olan fatura fiş iste...Onu nasıl anlayacağım peki ?
Stok sorunu büyük ihtimal.ben kalemi için ben almayı düşünüyorummesaj yazmakta zorlanıyorum
bu arada mi 6 2000 tl iken 2300 tl ye fiyat çıkmış.neden acaba?
Ben olsam o parayı ikinci el Note 5'e vereceğime Xiaomi Mi 5/5Prime/5S/5S Plus modellerinden birisini alırdım. Hem sıfır bir telefonunuz olacak, hem Xiaomi'nin arayüzünün güzelliği ve şıklığını yaşayacaksınız, hem performans olarak çok daha üstün ve güncel bir telefon sahibi olacaksınız hem de ikinci el garantisizdense İthalatçı Garantili de olsa sıfır telefon daha iyidir bence. Eğer markasına güvenmiyorsanız da tavsiyem Xiaomi'den korkmayın, bir kere alın bir daha vazgeçemezsiniz zaten. Ben de korkarak aldım ama bir daha vazgeçmem Xiaomi'den.
Artık Note 5 sıfır olsa da alınmaz,2 yılını dolduran cihazlar arasına girecek,bence başka modellere bak veya Fan edition olan versiyonunu bulmaya çalış...Arkadaşlar bildiğiniz üzere bugun trt vergisi arttırıldı ve telefon fiyatları pahalanacak ben de sıfır telefondan vazgeçtim. Keşke sıfırı piyasada olsaydı ama yok her neyse sizce ikinci el samsung galaxy note 5 alınır mı ?
Teknolojiyi takip etmeyenler için açıklamaFan edition
Aynen öyle,EyvallahTeknolojiyi takip etmeyenler için açıklama
FE= Alev almayan biraz bataryası kırpılmış arayüzü S8 ile aynı olan Note 7
Forumdan hiç çıkmıyorsun anlaşılan 1 yılda 10 bin mesajın var ve rektör olmuşsunTeknolojiyi takip etmeyenler için açıklama
FE= Alev almayan biraz bataryası kırpılmış arayüzü S8 ile aynı olan Note 7
İlk 6 ay yanında hiçbirşey.Aynen öyle,Eyvallah![]()
--- Gönderi Güncellendi ---
Forumdan hiç çıkmıyorsun anlaşılan 1 yılda 10 bin mesajın var ve rektör olmuşsunben yanında çok tembel kalmışım
![]()
Forumda sürekli aktifsin herhalde ben ne zaman girsem sen açıksın,ben akşamları 11 ile 2 arası giriyorum yarışma içinde değilim yoksa hepinizi sollardımİlk 6 ay yanında hiçbirşey.
1 ay kendimi banlattım. Sonra 3 ay tekrar banlatıp 2. Ayın sonunda açtırdım falan filan. Daha fazla olurdu belki
Vermiyorlar. Rektör olduğumu bile fark etmedim. Bu yesil aktiflik etiketi niye gitmiyor bilmiyorum belli bir süre foruma girmemek mi gerekiyor yoksa çıkış yap demek mi gerekiyor?Forumda sürekli aktifsin herhalde ben ne zaman girsem sen açıksın,ben akşamları 11 ile 2 arası giriyorum yarışma içinde değilim yoksa hepinizi sollardım![]()
![]()
bu arada rektör olunca bir yetki vs veriyorlar mı ?
Yeşil şey senin aktif olduğunu gösteriyor,benim bildiğim siteden çıktıktan sonra offline moda geçmesi lazım,Ben çıkış yapmıyorum bana bak anlarsın.Vermiyorlar. Rektör olduğumu bile fark etmedim. Bu yesil aktiflik etiketi niye gitmiyor bilmiyorum belli bir süre foruma girmemek mi gerekiyor yoksa çıkış yap demek mi gerekiyor?
Onun yerine S7 al.Note 5'in sıfırı varmış gerçekten hepsiburada da fiyat 2365 tlne dersiniz ?