İkinci El Note 5 Alınır Mı ?

Brykhia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bugun trt vergisi arttırıldı ve telefon fiyatları pahalanacak ben de sıfır telefondan vazgeçtim. Keşke sıfırı piyasada olsaydı ama yok her neyse sizce ikinci el samsung galaxy note 5 alınır mı ?

Berkay Gündüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bugun trt vergisi arttırıldı ve telefon fiyatları pahalanacak ben de sıfır telefondan vazgeçtim. Keşke sıfırı piyasada olsaydı ama yok her neyse sizce ikinci el samsung galaxy note 5 alınır mı ?
Bence alınmaz. Kötü telefon olduğundan değil, ama artık eskidi. S7/Edge falan bak. Bi de bulursan Note FE :hearteyes:

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
1800-2000 lira arası note 5 alacağına xioami mi 6nin f/psi daha uygun olur.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 5'in sıfıri hepsi buradada ve vatanda var. Ama sıfır Note 5 yerine S7 almaya bak

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Note 5 alınır fakat onun üzerine biraz daha para ekleyerek hem geçen yılın en iyi telefonu olarak gösterilen hem de tasarım anlamında Samsung Galaxy S7 alabilirsin( eğer ikinci el düzgün bir şey bulanabilirse S7 Edge alınmalıdır.)

Brykhia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
note fe gelmicek bedava gibi note5 bulursan kap ama bylock kullanılmış olmasın ha...

Reaksiyon puanı
125
ikinci el telefon alınmaz ya bence. orta sınıf telefon alırım, sıfır alırım.

kadircimenelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben olsam o parayı ikinci el Note 5'e vereceğime Xiaomi Mi 5/5Prime/5S/5S Plus modellerinden birisini alırdım. Hem sıfır bir telefonunuz olacak, hem Xiaomi'nin arayüzünün güzelliği ve şıklığını yaşayacaksınız, hem performans olarak çok daha üstün ve güncel bir telefon sahibi olacaksınız hem de ikinci el garantisizdense İthalatçı Garantili de olsa sıfır telefon daha iyidir bence. Eğer markasına güvenmiyorsanız da tavsiyem Xiaomi'den korkmayın, bir kere alın bir daha vazgeçemezsiniz zaten. Ben de korkarak aldım ama bir daha vazgeçmem Xiaomi'den.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Ablam 1000 tlye kutulu garantili note 5 buldu :) o biraz sans isi tabi ama gayet guzel note 5. 1500 den fazla para verilmez ama bence note 5 e

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Bana kalsa bu devirde Note 4 bile alınır, çatır çutur da çalışır. Android 7 rom u yüklenir, birkaç ayar yapılır, yeni orta segment telefonlardan aşağı kalmaz. Note 5 e her ne kadar çağ dışı desekte hala çok güçlü bir cihaz, taş gibi çalışır. Ama tabii ki uygun fiyata bulunursa(En fazla 1500 tl) Ama o telefonlara 1800-2000 tl verilmez tabiki.

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Bana kalsa bu devirde Note 4 bile alınır, çatır çutur da çalışır. Android 7 rom u yüklenir, birkaç ayar yapılır, yeni orta segment telefonlardan aşağı kalmaz. Note 5 e her ne kadar çağ dışı desekte hala çok güçlü bir cihaz, taş gibi çalışır. Ama tabii ki uygun fiyata bulunursa(En fazla 1500 tl) Ama o telefonlara 1800-2000 tl verilmez tabiki.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ben kalemi için ben almayı düşünüyorum :) mesaj yazmakta zorlanıyorum
bu arada mi 6 2000 tl iken 2300 tl ye fiyat çıkmış.neden acaba?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
vergileri artıyor sonuç zam oluyor ucuza telefonu rüyanızda görürsünüz mode on...
Rüya Ersavcı efsanedir...

Brykhia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben olsam o parayı ikinci el Note 5'e vereceğime Xiaomi Mi 5/5Prime/5S/5S Plus modellerinden birisini alırdım. Hem sıfır bir telefonunuz olacak, hem Xiaomi'nin arayüzünün güzelliği ve şıklığını yaşayacaksınız, hem performans olarak çok daha üstün ve güncel bir telefon sahibi olacaksınız hem de ikinci el garantisizdense İthalatçı Garantili de olsa sıfır telefon daha iyidir bence. Eğer markasına güvenmiyorsanız da tavsiyem Xiaomi'den korkmayın, bir kere alın bir daha vazgeçemezsiniz zaten. Ben de korkarak aldım ama bir daha vazgeçmem Xiaomi'den.

Xiaomi den korkmuyorum ama xiaomi diye marka mı olur diyeceklerden korkuyorum alay konusu olurum diye.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Artık Note 5 sıfır olsa da alınmaz,2 yılını dolduran cihazlar arasına girecek,bence başka modellere bak veya Fan edition olan versiyonunu bulmaya çalış...

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Teknolojiyi takip etmeyenler için açıklama
FE= Alev almayan biraz bataryası kırpılmış arayüzü S8 ile aynı olan Note 7
Aynen öyle,Eyvallah :) :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Teknolojiyi takip etmeyenler için açıklama
FE= Alev almayan biraz bataryası kırpılmış arayüzü S8 ile aynı olan Note 7
Forumdan hiç çıkmıyorsun anlaşılan 1 yılda 10 bin mesajın var ve rektör olmuşsun :D ben yanında çok tembel kalmışım :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aynen öyle,Eyvallah :) :D
--- Gönderi Güncellendi ---

Forumdan hiç çıkmıyorsun anlaşılan 1 yılda 10 bin mesajın var ve rektör olmuşsun :D ben yanında çok tembel kalmışım :)
İlk 6 ay yanında hiçbirşey.
1 ay kendimi banlattım. Sonra 3 ay tekrar banlatıp 2. Ayın sonunda açtırdım falan filan. Daha fazla olurdu belki

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
İlk 6 ay yanında hiçbirşey.
1 ay kendimi banlattım. Sonra 3 ay tekrar banlatıp 2. Ayın sonunda açtırdım falan filan. Daha fazla olurdu belki
Forumda sürekli aktifsin herhalde ben ne zaman girsem sen açıksın,ben akşamları 11 ile 2 arası giriyorum yarışma içinde değilim yoksa hepinizi sollardım :D :D :D bu arada rektör olunca bir yetki vs veriyorlar mı ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Forumda sürekli aktifsin herhalde ben ne zaman girsem sen açıksın,ben akşamları 11 ile 2 arası giriyorum yarışma içinde değilim yoksa hepinizi sollardım :D :D :D bu arada rektör olunca bir yetki vs veriyorlar mı ?
Vermiyorlar. Rektör olduğumu bile fark etmedim. Bu yesil aktiflik etiketi niye gitmiyor bilmiyorum belli bir süre foruma girmemek mi gerekiyor yoksa çıkış yap demek mi gerekiyor?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Vermiyorlar. Rektör olduğumu bile fark etmedim. Bu yesil aktiflik etiketi niye gitmiyor bilmiyorum belli bir süre foruma girmemek mi gerekiyor yoksa çıkış yap demek mi gerekiyor?
Yeşil şey senin aktif olduğunu gösteriyor,benim bildiğim siteden çıktıktan sonra offline moda geçmesi lazım,Ben çıkış yapmıyorum bana bak anlarsın.

Brykhia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Note 5'in sıfırı varmış gerçekten hepsiburada da fiyat 2365 tlne dersiniz ?

burakgorur17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değil 2.el sıfır bile alınmaz. Gelen müşteri şikayetleri inanılmaz boyutlarda. şebeke sorunları çok can sıkıcı bulaşılmaz.