- Reaksiyon puanı
- 1
Evet zaten o bilek tarafı ful terBu tarz giyilebilir cihazların ikinci el olarak kullanılmaması gerektiği kanaatindeyim. Başkasının kolunda saatlerce tene temas etmiş ve ter gibi sıvılara mağruz kaldığından önermiyorum. Hijyen sorunları ve uzun vadede yaşanacak sağlık sorunlarına yol açabilir.
Bence de ikinci el giyilebilir cihaz almaEvet zaten o bilek tarafı ful ter
O zaman internet kafelere de gitmeyelim herkes terli eliyle klavye mouse elleyebilir , kulaklığı takabilir.Bu tarz giyilebilir cihazların ikinci el olarak kullanılmaması gerektiği kanaatindeyim. Başkasının kolunda saatlerce tene temas etmiş ve ter gibi sıvılara mağruz kaldığından önermiyorum. Hijyen sorunları ve uzun vadede yaşanacak sağlık sorunlarına yol açabilir.
kullanmış birisi olarak 3'ü öneririm. Alacaksanız kordonunu değiştirip kullanmanız sağlıklı olacaktır.arkadaşlar 700 tl ye apple watch 2 buldum daha doğrusu o fiyata indirdim birde 800tl ye apple watch 3 buldum ama onda çizik var sol altta hangısını alıyım 100 tl fazla verıp 3 mü alıyım yardım
Bu aleti her gün ve günün tamamı bileğinizde gezdiriyorsunuz. İnternet Cafe'de en fazla birkaç saat ve ayda yılda bir kez gidiyorsunuz.O zaman internet kafelere de gitmeyelim herkes terli eliyle klavye mouse elleyebilir , kulaklığı takabilir.
Hayatımda sadece 1 kere internet kafenin içine girdim sebebim ise çıktı almaktıO zaman internet kafelere de gitmeyelim herkes terli eliyle klavye mouse elleyebilir , kulaklığı takabilir.