İkinci el apple watch 2 vs İkinci el apple watch 3 ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M.ERCAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.ERCAN

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 700 tl ye apple watch 2 buldum daha doğrusu o fiyata indirdim birde 800tl ye apple watch 3 buldum ama onda çizik var sol altta hangısını alıyım 100 tl fazla verıp 3 mü alıyım yardım

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-03-01 at 21.01.16.jpeg
    WhatsApp Image 2020-03-01 at 21.01.16.jpeg
    46.9 KB · Görüntüleme: 241

yuruyenucahgeliyor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu tarz giyilebilir cihazların ikinci el olarak kullanılmaması gerektiği kanaatindeyim. Başkasının kolunda saatlerce tene temas etmiş ve ter gibi sıvılara mağruz kaldığından önermiyorum. Hijyen sorunları ve uzun vadede yaşanacak sağlık sorunlarına yol açabilir.

By üşengeç

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Bu tarz giyilebilir cihazların ikinci el olarak kullanılmaması gerektiği kanaatindeyim. Başkasının kolunda saatlerce tene temas etmiş ve ter gibi sıvılara mağruz kaldığından önermiyorum. Hijyen sorunları ve uzun vadede yaşanacak sağlık sorunlarına yol açabilir.
Evet zaten o bilek tarafı ful ter

By üşengeç

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Git mi band 4 al 399 lira çok iyi bence 7 güne 1 şarja takarsın paran kendine kalır hem sağlıklı olur

Reaksiyon puanı
8,191
O zaman internet kafelere de gitmeyelim herkes terli eliyle klavye mouse elleyebilir , kulaklığı takabilir.

fehmiakca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar 700 tl ye apple watch 2 buldum daha doğrusu o fiyata indirdim birde 800tl ye apple watch 3 buldum ama onda çizik var sol altta hangısını alıyım 100 tl fazla verıp 3 mü alıyım yardım
kullanmış birisi olarak 3'ü öneririm. Alacaksanız kordonunu değiştirip kullanmanız sağlıklı olacaktır.

Hayaksisheytan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
İnsanlar 2. El birçok şey alıp satabiliyorlar. Ben saati fiyatı uygunsa alırdım ve galaxy watch 2 saatimi letgodan aldım. Sonuçta temizleyebilirsin. İnsanlar ayakkabı elbise alıyor. Sonuçta giymeden yıkıyor temizliyorlar. Kulaklık gibi şahsa ait ürünler 2. Elden alınmamalı paylaşılmamalı buna katılırım. Saatin takılmaması bence abartı temizlik titizlik yönünden takıntılı isen başka.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
güncelleme olarak 3 daha iyi ama bulduğun cihaz temiz değil