ㄹㅌㅅ水ㅌㅜ炔
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 994
Anneme bir telefon alalım dedik elindeki cihaz artık depolama sıkıntısından dolayı düzgün çalışmıyor.Gittim j7 pro 32 gb buldum 800 liraya.Adamla konuştuk video yolladı resim yolladı telefon temiz dedi biz de esnafız tanıdığınız varsa ona da teslim edebilirim gelip bakabilir yerimiz bellidir falan.Neyse ücreti aktardım o da aynı gün kargo yaptı geldi telefon.Telefondan ses geliyor ekran yok.Telefoncuya götürdüm ekran geldi açınca dedi yapıştıracam 30 dk tutsun kendini gelip alırsınız 60 lira masrafı var.Gittim dedi ki olmadı tekrar kapanıyor ekran değişecek 500 lira tutar.Dedim neyse yargısız infaz olmasın gittim 20 km ötede 2 telefoncuya daha gösterdim 1 tanesine de hatır koyduk.İlk o hatır koyduğumuz kişiye gittik telefonu eline aldı ekran çalıştı dedi bunun ekran çalışıyor sorun yok.Ben de şok olmuş şekilde ekrana bakarken buldum kendimi.%2 şarjı kalmış dedim bari gideyim cam kılıf taktırayım ona da 50 gitti kargoya da 50 oldu telefon 900 tl.Cam takarken şarjını denedik aynı yerde şarj alıyordu ama ekran takılıyordu bu durum canımı sıktı %3 olunca şarjdan aldım çıktım.Bakayım dedim telefon özelliklerine baktım herşeyi çalışıyor ekranda dokunmatikte sorun yok.O kadar uzağa gitmişken ordaki arkadaşlarla takıldık tam dönmeden önce yine kapandı ekran.Gittim tekrar telefoncuya bu sefer farklı ama arkadaşın daha iyi anlıyor dediği bir yere adama sorunu söyler söylemez bunlarda kronik olduğunu ekranın değişmesi gerektiğini 400 lira eski fiyattan yardımcı olacağını söylemesi üzerine biz tekrar hatır koyduğumuz kişiye gittik.O da başta ekran değişecek dedi 450 lira tutar dedi benden ses çıkmayınca ekrana bir işlem yapacağım ekranı tam takmayacağım bu şekilde ekran bantları varken birkaç gün kullanın kapanmazsa gelin ekranı tam oturtacağım dedi eve geldim.Geceye kadar kullandık sabah kapanmış.Aldığım kişiye diyorum ki sen Allah'tan korkan hak yemekten korkan biriysen bu ekranın tamir ücretini ödemen gerekir durum böyle bana dediği benlik bir durum yok 1 haftadır kullanıyorum bi sorunu yoktu belki kargoda bişi oldu falan fistan.Telefon sinirimi bozdu bunu parça fiyatına satacam dedim telefonculara gidiyorsun ekran böyleyse ederi en fazla 150 diyorlar.Ancak ilginçtir yine telefoncuya gidince adam eline aldı ve çalışıyor ki zaten ekranı dedi.Aldım telefonu akşam geldim eve telefona Asphalt 8 pubg mobile kurduk.Kardeşim nerdeyse 1 saatten fazla pubg oynadı ben ondan önce Asphalt 8 30dk annem baya takıldı telefonda ama ilginç bir şekilde kapanmadı ve hâlâ da yazdığım saat itibariyle kapanmış değil.
AMA İŞİN KÖTÜ TARAFI ŞU Kİ O KADAR GİT GEL YAPTI Kİ ARTIK GÜVENEMİYORUM KAPANIR MI KAPANMAZ MI HATTA EKRANI YAPTIRSAM BİLE ACABA KAPANIR MI DİYE.
Bu durumdan sonra artık insanlara güvenim ölmüş oldu artık bişi alırken ya paketi güvenlik zarını ben açacağım ya da almayacağım 1 günlük bile olsa sadece sim kart takılmış dense bile garantili bile olsa asla artık kimseye güvenip telefonunu almayacağım buna en yakın arkadaşlarım tanıdıklarım bile dahil.
Bir sıkıntı çıkınca telefoncu telefoncu gezmek kadar lanet bişi yokmuş.
AMA İŞİN KÖTÜ TARAFI ŞU Kİ O KADAR GİT GEL YAPTI Kİ ARTIK GÜVENEMİYORUM KAPANIR MI KAPANMAZ MI HATTA EKRANI YAPTIRSAM BİLE ACABA KAPANIR MI DİYE.
Bu durumdan sonra artık insanlara güvenim ölmüş oldu artık bişi alırken ya paketi güvenlik zarını ben açacağım ya da almayacağım 1 günlük bile olsa sadece sim kart takılmış dense bile garantili bile olsa asla artık kimseye güvenip telefonunu almayacağım buna en yakın arkadaşlarım tanıdıklarım bile dahil.
Bir sıkıntı çıkınca telefoncu telefoncu gezmek kadar lanet bişi yokmuş.