İkilemde kaldım arkadaşlar

hangisi dersiniz

• reeder p10s

Kullanılan: 7 77.8%
  • lgh 815 g4

Kullanılan: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
merhaba değeleri sdn forumu okuyucuları
reeder p10s performansı ve fiyatı çok güzel tam aradığım bir ürün ama markaya fazla güvenim yok markayla ilgili pek bilgim yok
lg ye gelicek olursak markası ve çevremden herkesdende lg al tepkilerinden dolayı telefonuda hafif bir inceledim fiyatı biraz kabarık ama güzel bir telefona benziyor sanırım
ikisi hakkında düşüncelerinizi istiyorum arkadaşlar sizden hangisini alayım diyorsanız belirtin lütfen teşekkürler tüm yorumlarınız için

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Kağıt üstüne bakma ne reeder ne de lg seni pişman etmez rahat ol para sende onlar düşünsün hangisini güzel görüyorsan onu al.Ben hep öyle yaparım aldığın telefon karakterini yansıtıyor gibi düşünürüm. :D

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Reeder p10s öneririm ama hangisini alsan pişman olmazsın

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Bütçen ₺1.500 bandında herhalde. Bütçen dahilinde Xiaomi Mi5 ve Reeder P10s fiyat/performans konusunda tepe telefonlardır. Tabiri caizse amiral gemilerine kafa tutuyorlar(özellikle Xiaomi Mi5). 2 video atacağım. Bunları bir izle. Neden Lg G4 değil dersen G4 devri bitti kısacası. Alıcaksan ithalatçı garantili G5 al bütçen elverirse. Şayet G4 almaya karar verirsen seri numarası 605k ve üstü almaya özen göster.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Xiaomi mi5 al ikisinden de iyi bir cihaz aynı fiyat

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Xiaomi mi 5 al güzel telefon bence p10s ten daha iyi

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Lg g4 alacaksan başarı garantili olanı al ekran bozulunca yaparlar sana hiç olmasa.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba değeleri sdn forumu okuyucuları
reeder p10s performansı ve fiyatı çok güzel tam aradığım bir ürün ama markaya fazla güvenim yok markayla ilgili pek bilgim yok
lg ye gelicek olursak markası ve çevremden herkesdende lg al tepkilerinden dolayı telefonuda hafif bir inceledim fiyatı biraz kabarık ama güzel bir telefona benziyor sanırım
ikisi hakkında düşüncelerinizi istiyorum arkadaşlar sizden hangisini alayım diyorsanız belirtin lütfen teşekkürler tüm yorumlarınız için
kamera ve ekran için g4 diğerleri için reeder p10s..reeder iyi firmadır takmayın orasını...