İki sorum olacak (GTA IV, COD4)

CoCo52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gta 4 ü kim bitirdi?Tahminen kaç bölümden oluşuyordu?En zorlandığınız bölüm hangisiydi ve de aklıma takılan bir soru var bazı yerlerde iki seçeneğimiz oluyor mesela Vlad'ın Ivan'ı öldür dediği bölümde ıvan asılı kalıyordu ya aşağı at ya da kurtar diye iki seçenek vardı kurtarınca ben artık ölü gibiyim buralarda olmayacam diyordu can borcum var diyordu duyduğuma göre gta 4 ün sonunda iki seçeneğimiz varmış ya iyi, ya kötü ne demek istiyor burda kötüyü seçersek ne olacak iyiyi seçersek ne olacak söylerseniz sevinirim.

Birde ben call of duty 4ü geçte oynasam bitirdim gerçekten güzeldi ama son bölüm gerçekten üzdü beni Gaz ölüyor Sggt.Griss'i kafadan vuruyorlar Captain Price'i görmedim ama sanırım Zakhaev kafasından vuruyordu o zaman az da üzüldüm siz o son bölümde neler hissettiniz?

Not:İki konu açmaktansa sorularımı bir konuda sormanın daha iyi olacağını düşündüm.

Ben bitirdim GTA 4'ü. Yanılmıyorsam 100 küsür görev var.(Yanlış olabilir tahminen söylüyorum; ama sizi tatmin edecek kadar görev olduğunu söyleyebilirim...) Dediğin gibi oyunun sonunda bir seçim yapıyosun. Sana ihanet eden bir adam var Dimitri diye. Sana iki seçenek sunuluyor: Dimitri'yi öldürüp intikamını almak; ya da parayı seçip Dimitri için çalışmak. Ben intikamı seçtim:D Yani bir nevi iyi olarak bitirdim diyebilirim eğer buna iyi denebilirse:) Yalnız bu seçimimden dolayı, Peggorino diye bir çete lideri kahramanımızın kız arkadaşını öldürüyor. Ondan sonra bir de Peggorino'yu öldürüyoruz. Tabi bu dediklerim Dimitri'yi öldürürsek. Ondan sonra da oyun bitiyor zaten. Parayı seçersek ne olacağını bilmiyorum ama eski save'lerimi oynayıp Dimitri için çalışacağaım ve ne olacak göreceğiz:D En zor bölüm olarak, en sondaki Peggorino'yu öldürme görevini söyleyebilirim. Yaklaşık 30 sefer denedikten sonra ancak geçebilmiştim o bölümü:D:D:hammer: :clap:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş biraz geç oldu doğrusu hem iyi hem kötü yoldan iki kere bitirdim ben de gta 4ü:D

Bende de pegorino kolaydı dimitri zordu.Son bölüm olarak dimitriyi öldürmek istersen dimitrinin adamı Roman'ı vuruyor öyle öldürüyorsun Pegorino'yu öldüreceksen Pegorino keleşle sevgilini Kate'yi vuruyor öyle oluyor hemde Roman'ın evlendiğinde kilisenin önünde oluyor bunlar.

Kardeş dimitriyle anlaşma seçeceksen 500000 dolar daha alıyorsun dimitri yine ihanet ediyor ama alıyorsun ama ne yazikki Roman evlendiği gün kiliseden çıkarken dimitrinin adamı romanı öldürüyor.Bence Kate'nin ölmesi daha iyi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Evet dimitri için çalışıyorsun Phil belle konuşuyorsun dimitri sana ihanet ediyor falan tuzak kurdum diyor ama seni görevi geçersen 500000 dolar alıyorsun dimitri kaçıyor.Sonra Roman evleniyor ya tam kapıdan Mallorie ile çıkıyor dimitrinin adamı da ordaymış bekliyor dışarı çıkmamızı bizi vurcak ya işte silah çıkartırken bizim Niko görüyor silahı elinden almaya çalışırken falan silah ateşleniyor Roman ölüyor.Sen sinirleniyon falan Dimitriyi öldürcen bu sefer Dimitri'de helikoptere kaçarken Pegorino'yu kafadan vuruyor.Dimitri'Yi de Özgürlük Heykelinin olduğu adada gebertiyon.Ama dimitriyi motorla değil sürat teknesiyle kovalıyonki helikopterin altına geçmek zor Jacob hızlı hareket ediyor.

CoCo52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oldu abi teşekkürler bilgi için...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
CoD 4'ün sonu biraz üzücü oldu tabi. :) Sanırım Cpt. Price ağır yaralıydı, diğerleri öldü.

CoD 4'ün en önemli kısmı ise keskin nişancılık yaptığımız bölümdü. Bugüne kadar yapılmış en heyecanlı, en müthiş bölümdü. :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
14 yaşındayım abi demene gerek yok benden küçük değilsen he birisi abi deyince kendimi büyük hissediyorum:DSüper oyun şu ek paketler pcyede çıksa da oynasak hep xbox360.Kardeş forumda gta 4 türkçe yama mevcut gta 4 türkçe yama diye aratırsan bulabilirsin ya da oyun bölümünde ileriki sayfalarda ben koydum türkçe yamayı senaryonun yarısı türkçe yapman gerekenler tamamen türkçe oluyor.

Edit: Doğru keskin nişancılık bölümü güzeldi ama captain mcmillan helikopter tarafından yaralandıktan sonra biraz zor geldi.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
en çok GTA ViceCity oynadım, arabaya kız atma şifresini yazar yazar oynardım ne günlerdi be :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kız atma şifresine gerek kalmıyor gta 4te kız kendisi söylüyor beni gezdir falan diye:D

yesilbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kız atma şifresine gerek kalmıyor gta 4te kız kendisi söylüyor beni gezdir falan diye:D

Evet Arabadayken E tuşuyla kızı çağırıyoruz tabi hepsi binmiyor ben bi kere ala bildim arabaya geceleyin kavşaklarda bekleyen minili kızlar biniyor :dil:

Şimdi Sevgigilim michelle görmesin bunları :crying:

Dark diye biyere götürtüm michelleyi bıraktı gitti silahla ateş etmiştim ne yapacağımızı bilemedim :mrgreen:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Evet Arabadayken E tuşuyla kızı çağırıyoruz tabi hepsi binmiyor ben bi kere ala bildim arabaya geceleyin kavşaklarda bekleyen minili kızlar biniyor :dil:

Dark diye biyere götürtüm michelleyi bıraktı gitti silahla ateş etmiştim ne yapacağımızı bilemedim :mrgreen:
ExCeLLeNT öğret arkadaşa nasıl yapacağını :D
Tövbe tövbe :D

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Michelle o kadar güvenme benden söylemesi :D

Oyunun ilerleyen bölümlerinden görürsün :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Michele yapabildiğini yap atabildiğin kadar at o gizli ajan demiş olayım iki kere bitirdim oyunu ah sokakta görsem sıkacam gırtlağını beni terketti diye ama işte sokakta bulamamki artık.