CoCo52
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Gta 4 ü kim bitirdi?Tahminen kaç bölümden oluşuyordu?En zorlandığınız bölüm hangisiydi ve de aklıma takılan bir soru var bazı yerlerde iki seçeneğimiz oluyor mesela Vlad'ın Ivan'ı öldür dediği bölümde ıvan asılı kalıyordu ya aşağı at ya da kurtar diye iki seçenek vardı kurtarınca ben artık ölü gibiyim buralarda olmayacam diyordu can borcum var diyordu duyduğuma göre gta 4 ün sonunda iki seçeneğimiz varmış ya iyi, ya kötü ne demek istiyor burda kötüyü seçersek ne olacak iyiyi seçersek ne olacak söylerseniz sevinirim.
Birde ben call of duty 4ü geçte oynasam bitirdim gerçekten güzeldi ama son bölüm gerçekten üzdü beni Gaz ölüyor Sggt.Griss'i kafadan vuruyorlar Captain Price'i görmedim ama sanırım Zakhaev kafasından vuruyordu o zaman az da üzüldüm siz o son bölümde neler hissettiniz?
Not:İki konu açmaktansa sorularımı bir konuda sormanın daha iyi olacağını düşündüm.
Ben bitirdim GTA 4'ü. Yanılmıyorsam 100 küsür görev var.(Yanlış olabilir tahminen söylüyorum; ama sizi tatmin edecek kadar görev olduğunu söyleyebilirim...) Dediğin gibi oyunun sonunda bir seçim yapıyosun. Sana ihanet eden bir adam var Dimitri diye. Sana iki seçenek sunuluyor: Dimitri'yi öldürüp intikamını almak; ya da parayı seçip Dimitri için çalışmak. Ben intikamı seçtim Yani bir nevi iyi olarak bitirdim diyebilirim eğer buna iyi denebilirse Yalnız bu seçimimden dolayı, Peggorino diye bir çete lideri kahramanımızın kız arkadaşını öldürüyor. Ondan sonra bir de Peggorino'yu öldürüyoruz. Tabi bu dediklerim Dimitri'yi öldürürsek. Ondan sonra da oyun bitiyor zaten. Parayı seçersek ne olacağını bilmiyorum ama eski save'lerimi oynayıp Dimitri için çalışacağaım ve ne olacak göreceğiz En zor bölüm olarak, en sondaki Peggorino'yu öldürme görevini söyleyebilirim. Yaklaşık 30 sefer denedikten sonra ancak geçebilmiştim o bölümü:hammer: :clap: