İki Şok Engelleme Kararı Daha!

ssss333322222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acaba düşünüyorumda bu lastfm gibi aşırı telif yanlısı bir site neden kapatilir ? bu aralar televizyonlarda "gncplay" reklamları yok oldu dimi ? tekrar görürseniz şaşırmayın...

İLHAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu devletın basında akp gıbı gereksız dandık bır yonetım oldukca boyle yapmaya devam ederler...

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sırada Facebook var eli kulağındadır hazır olun yönetimin derdi belli işte daha ötesimi var

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ikisinede uyelıgım yok yanlız tek bıldıgım sey ..
turkıyede kendı capımda muzık yapan arkadaslar rap tarzı muzık yapanalr ve diğerleri hepsi albumlerının tanıtımını burdan sağlıyorlar yapmayın etmeyın kardeşim bu ne biçim ulke . yasak gelmesi gerekenlere yasak getirmiyorsunuz da yasak en son gelecek seylere yasak koyuyorsunuz afferim HUKUMET!!!

creepkes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu bilmeyen hemen hemen yok, önemli olan nokta yasakci zihniyetin bir an önce basimizdan gitmesi. :thumbdown:

bu ziyniyet basımızdan gitmez hocam uzgunum... sadece izmir kurtulur bu adamlardan baska yerler kurtlamz, o yuzden guzel bi dns cozer isi baska bisey degil

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Last-fm den ne istediler ya hadi myspace i tam olarak bilmiyorum ama ...:devil2:

bu ziyniyet basımızdan gitmez hocam uzgunum... sadece izmir kurtulur bu adamlardan baska yerler kurtlamz, o yuzden guzel bi dns cozer isi baska bisey degil

Dailymotionı kapattıran Beyoğlu cumhuriyet savcısıydı ... Bahsettiğin zihniyet bu mu ?

Edit : Last-fm ide aynı savcılık kapattırmış .

'' T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 26.06.2009 tarih ve 2009/45 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır.''

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Türkiye'deki olmayan internet hizmetini sonlandırsınlar daha iyi :hammer::cursing:

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu arada akıma geldi bazı arkadaslar facebook u da kapatırlar yakında dediler ya gerekçeyi ben buldum devlet buyuklerıne karsı saldırı nıtelıgınde grupların acılması :D:D:D
super gerekçe :D

PadyScah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başsavcılık'tan Türk internet kullanıcılarına bayram hediyesi! %100 legal olan MySpace ve Last.fm başsavcılık tarafından engellendi!
...........................................
Cumhuriyet Başsavcılığından gelen karar sonucunda bu iki siteye erişimi kapattılar. http://shiftdelete.net/iki-sok-engelleme-karari-daha-14500.html
Benim boyle bir Cumhuriyet Bassavsılıgına hic guvenim kalmadı. Toparlasınlar kendilerini bir an evvelde, bizi sacma sapan seylerden koruduklarını sanacaklarına, katilleri ayyasları hırsızları tecavuzculeri yakalayıp cezalandırsınlar.. :angry:

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yasakçı zihniyet. Tipik bir CHP zihniyeti.
CHP her ota bota Anayasa mahkemesine koşup Milletin seçtiği Vekillerin çıkarttığı yasaları iptal ettiriyor (Hani egemenlik kayıtsız şartsız Milletindi; CHP'ye göre egemenlik kayıtsız şartsız CHP-Anayasa Mahkemesi-Danıştay ve HSYK'nın), bunlarda işlerine gelmeyen siteleri hemen mahkemeye gidip kapattırıyorlar. Ama Demirel'in de dediği gibi "Benim memurum işini bilir" :dirol:
İstedikleri kadar yasaklasınlar. Yasaklar delinmek için var!
Etkiye tepki youtube'da kapalı ama youtube girişinde ilk 5'te sanırım yasaklı ülkem :lol:

creepkes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Last-fm den ne istediler ya hadi myspace i tam olarak bilmiyorum ama ...:devil2:

Dailymotionı kapattıran Beyoğlu cumhuriyet savcısıydı ... Bahsettiğin zihniyet bu mu ?

Edit : Last-fm ide aynı savcılık kapattırmış .

'' T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 26.06.2009 tarih ve 2009/45 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır.''

Bahsettiğim zihniyet bu değil, Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı kapattırdı demişsin,ama bana kalırsa arkasındaki kurum veya kişileri kastetmiştim.Durduk yere Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı bu siteyi kapatmazdı herhalde ki milyonlarca site o zaman hangi birini kapatıcak.Burada da devreye perdenin arkasından yöneten kişiler devreye girmektedir.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Valla telif haklarını delmek kadar zevkli bir şey yok.Sırf bunlar yüzünden inadına KORSAN inadına ÖZGÜRLÜK......

silurdas

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yahu devlet'e karşı AKePe'ye karşı videolar olduğu için yasaklıyolar hepsini ve facebook'ta yakında yasaklanır bende katılıyorum

Bari yasak koydukça ttnet faturasını indirseler :D ben belki sırf o sitelere giriyodum ? Senin şahsına olan videolar yüzünden biz niye mağdur oluyoruz.Paramı ver o zaman :S

silurdas

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ÇÖZÜM BULDUM MİLLET

ar.myspace.com

böyle girin açılıyor :D

fakat dili değişiyor :)

sefas

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ttnet istersen internetin fişini çek biz yine o abuk sabuk nedenlerle kapattığın sitelere girmeye devam edeceğiz

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
youtube jacker 4

ve şu dnsler: 208.67.222.222 208.67.220.220

============UYGULADIKTAN SONRA AÇILIR MERAK ETMEYİN============

leomessi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
en iyisi internet erişimini kessinler.O zaman hiç biyere giremeyiz

XRaiNow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yasakçı zihniyet. Tipik bir CHP zihniyeti.
CHP her ota bota Anayasa mahkemesine koşup Milletin seçtiği Vekillerin çıkarttığı yasaları iptal ettiriyor (Hani egemenlik kayıtsız şartsız Milletindi; CHP'ye göre egemenlik kayıtsız şartsız CHP-Anayasa Mahkemesi-Danıştay ve HSYK'nın), bunlarda işlerine gelmeyen siteleri hemen mahkemeye gidip kapattırıyorlar. Ama Demirel'in de dediği gibi "Benim memurum işini bilir" :dirol:
İstedikleri kadar yasaklasınlar. Yasaklar delinmek için var!
Etkiye tepki youtube'da kapalı ama youtube girişinde ilk 5'te sanırım yasaklı ülkem :lol:

Milletin seçtiği vekillerin çıkarttığı yasalar yasalara uygun olmazsa tabi ki iptal edilir. Bu ülkenin yasaları var. Böyle olmasa ülkenin kaosa gideceğinden de haberiniz yok tabi.

Ben yasakları savunmuyorum, ama dedikleriniz yanlış ve mantıksız.
___

Bu sorun aslında gerekli yasaların olmayışından kaynaklanıyor. Yeni nesil teknolojiler yaşlı siyasetçilerimiz tarafından anlaşılamadığından gerekli yasalar da çıkarılmıyor. Yada zaten diğer konularda da doğru iş yapmayan hükümetin bu konuda da ilgisiz kalmasından dolayı da olabilir.

Yani bize ne lazım? Genç siyasetçiler lazım.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
akilli.tv de yasaklanmış :S

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu sıralar ne var ne yok yasaklıyorlar hayırlısı..

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şu sitelerin kapatılma kararını veren mahkemelerdeki yargıçlar ölsede, daha genç insanlar gelse yerlerine artık.

Cahil cahil, teknolojiden yoksun dolaşıyorlar ortalıkta.

Video içerikli siteler hep kapatılıyor.Ttnet internet hızını korumak için böyle yollara başvuruyor.Tebrikler ttnet böyle devam et.
TTNet in olayla bir ilgisi yok.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Başımızda bu kadar CAHİL olduğu sürece şaşırmıyorum..

neset46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birilerinin kirli oyunlari ortaya cikariliyor (youtube gibi) ve tahammul edilemiyor, politik oyunlar.
Benim bildigim insanlar okudukca egitim aldikca daha medeni kanunlar cozumler getirir ama benim ulkemde nedense tam tersi yonde GERiLiYOR.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bayram operasyonu yapılıyor galiba. Birkaç site daha kapatıldı.