Neotiger
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 41
Aaaa! Bu Ne Be...
Bunu bilmeyen hemen hemen yok, önemli olan nokta yasakci zihniyetin bir an önce basimizdan gitmesi. :thumbdown:
bu ziyniyet basımızdan gitmez hocam uzgunum... sadece izmir kurtulur bu adamlardan baska yerler kurtlamz, o yuzden guzel bi dns cozer isi baska bisey degil
Ne bılıyorlar ? bırsey bılmedıklerınden her onune gelenı kapatıyorlar zatenBela okumayın bi bildikleri var ki engelliyorlar.
Benim boyle bir Cumhuriyet Bassavsılıgına hic guvenim kalmadı. Toparlasınlar kendilerini bir an evvelde, bizi sacma sapan seylerden koruduklarını sanacaklarına, katilleri ayyasları hırsızları tecavuzculeri yakalayıp cezalandırsınlar..Başsavcılık'tan Türk internet kullanıcılarına bayram hediyesi! %100 legal olan MySpace ve Last.fm başsavcılık tarafından engellendi!
...........................................
Cumhuriyet Başsavcılığından gelen karar sonucunda bu iki siteye erişimi kapattılar. http://shiftdelete.net/iki-sok-engelleme-karari-daha-14500.html
Last-fm den ne istediler ya hadi myspace i tam olarak bilmiyorum ama ...:devil2:
Dailymotionı kapattıran Beyoğlu cumhuriyet savcısıydı ... Bahsettiğin zihniyet bu mu ?
Edit : Last-fm ide aynı savcılık kapattırmış .
'' T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 26.06.2009 tarih ve 2009/45 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır.''
pop-up da bari pop-up olsa bari onun yüzünden bazen borowser donuyorSitesinde kendi reklamını pop-up la yapan zihniyetten bu beklenir zaten
Yasakçı zihniyet. Tipik bir CHP zihniyeti.
CHP her ota bota Anayasa mahkemesine koşup Milletin seçtiği Vekillerin çıkarttığı yasaları iptal ettiriyor (Hani egemenlik kayıtsız şartsız Milletindi; CHP'ye göre egemenlik kayıtsız şartsız CHP-Anayasa Mahkemesi-Danıştay ve HSYK'nın), bunlarda işlerine gelmeyen siteleri hemen mahkemeye gidip kapattırıyorlar. Ama Demirel'in de dediği gibi "Benim memurum işini bilir" :dirol:
İstedikleri kadar yasaklasınlar. Yasaklar delinmek için var!
Etkiye tepki youtube'da kapalı ama youtube girişinde ilk 5'te sanırım yasaklı ülkem :lol:
TTNet in olayla bir ilgisi yok.Video içerikli siteler hep kapatılıyor.Ttnet internet hızını korumak için böyle yollara başvuruyor.Tebrikler ttnet böyle devam et.