İki adam bi kadın :S !!

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dershanede yeni sınıfa geçtim... Gözüme direk bi kız çarptı ama görür görmez içimde bişeyler koptu... Bir hafta geçti aradan sınıftan başka bir arkadaş bana duygularını açtı kıza (çarpıldığım kz) aşık olduğunu söyledi... Rüyalarıma giriyo flan dedi... Donup kldım hayırlısı olsun dedim... Kız istiyormu onu bilmiyorum ama kızla uzun uzun göz göze geliyorz. Arkadaşım aklıma geliyo gözlrmi kaçırıyorum... Ne yapiim kıza açılaymmı yoksa unutiim gitsin mi? Çok kararsız kaldım... Yardım bekliorm..:helpsmilie:

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bide düşünüyormusun tabiki açıl

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Açılıcamda gurur yapıorum... Sonucta arkadaşım hoşlanıyor... Kızında ondan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum...

Geç kalınmış bir açılma olmaz mı??

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
tek kelime söylüyorum: Açıl

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Açılıcamda gurur yapıorum... Sonucta arkadaşım hoşlanıyor... Kızında ondan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum...

Geç kalınmış bir açılma olmaz mı??

hayır geç kalınmış diye bir şey yoktur.bu sadece tesadüf !!! belki de seninle mutlu olabilecek birini mutsuzluğun gölgesine itiyorsundur...

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yaw kolaymış gibi açıl diyosunuzda... Ama sonuçlarını düşünemiyorum... Nasıl açılayım açıl demekle olmuyr... Kız diğer arkadaşın kendisindn hoşlandığını biliyor.. Ama ne düşünyr bilmiyorm...

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bence olayı gidişatına bırak.hayırlısını iste

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
duygularini anlat gitsin... :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Hiç vakit kaybetme AÇIL ....

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yalnız konuşup sadece anlatsam içimden geçenleri...
Şu da var diğer arkadaşın ona aşık olduğunu herkez biliyor ama benim olduğumu bilen tek kişi benim...
Şimdi araya birde ben girersem ....

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
nick ine bakılırsa biraz çekingen bir yapın var...şunu bilmelisin ki çelişki insana en büyük hataları yaptırır.şuan yanlış yoldasın , hemen arkana dön ve doğru şeride gir !

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet ne geliyosa ch3lisky'ler yüzünden geliyor başıma... Burdaki postlarımdanda anlaşılmıştır nasıl birisi olduğum...

sercanozturk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak arkadaş!
Burayı ciddiye alma..
Burda herkes farklı birşey söyler kafan iyice karışır.

Sana tavsiyem.Olayı gözünde büyütme...
ve açıl..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Açıl =) ( Emin ol senin yerinde olsam direk açılırdım.)Ama yine de sen bilirsin tabi..

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Neyse arkadaşlar ben uyuyorum... Çünkü rüyalarımda bekleyen birisi var :D Siz yapın yorumlarınızı ben sabah dershaneye gitmeden tekrar bir analiz yapim ne yapacağıma karar vereyim... Hepinize teşekkürler...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
:D :D :D yaa bence fazlada kaptırma kendini ..

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Evet ne geliyosa ch3lisky'ler yüzünden geliyor başıma... Burdaki postlarımdanda anlaşılmıştır nasıl birisi olduğum...

avatarın , nickin ve üstüne bir de kurduğun cümleler...kişilik yapın belli , ama bu kişilik günümüz şartlarında işe yaramıyor ! kafanı topla ve şuna odaklan ben onu seviyorum ve başkası ile çıkmasına izin verirsem en büyük hatayı yapmış olurum.bu yüzden ona açılmalı ve duygularımı içten bir eda ile ona göstermeliyim.bırak içinde ki kıvılcım seni değil aşkınızı alevlendirsin !!!

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bana duygusuz diyebilirsiniz ama dünya bir kişininin etrafında dönmüyor bu kadar kafa yormaya strese girmeye gerek yok

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bana duygusuz diyebilirsiniz ama dünya bir kişininin etrafında dönmüyor bu kadar kafa yormaya strese girmeye gerek yok

Şimdi oyle diyorsun ama birisi çıkıo karşına dünyanın onun etrafında döndüğünü zannediyosun...

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
endişe ettiyin şeyi dogru belirle sen reddedilmektenmi yoksa arkadaşının vereceyi tepkidenmi endişe ediyorsun
her halukarda kendi kendini yiyip bitirmekten iyidir

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kötü bi durum.benimde başıma gelmişti.sustuğum için kaybeden ben oldum.bence açıl

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Başıma geldi şöyle söyleyeyim bir kız için yakın dostunu kaybetme. Bu konuyu kızdan önce arkadaşınla görüş . arkadaşın açılsaydı kızın cevabını zaten sana söylerdi. Bence sen fazla kafana takmadan kızı karşında görünce kalbin ne diyorsa onu yap.

karaxeborr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş ben olsam eğer dostum delikanlıysa, has bi dostunsa kızı boşveririm.. kız mı yok.. daha çok var derim.. eğer dostun eften püften, seni satan biriyse açıl kıza derim..

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
o kızla evleneceğin yok ya, niye bu kadar büyütüyorsun
bir an önce kendine gel, işine gücüne bak
Allah'ım Ya Rabbim
milleti duygusal psikopat yaptılar yaw