[IKampanya] TrustPort Total Security 2012 1 Yıllık

Reaksiyon puanı
4
13316.jpg

Ruslara ait bir şirket olan TrustPort'un komple güvenlik çözümünün 1 yıllık kampanyası...

AVG, BitDefender ve GFI/Sunbelt AntiVirus tarama motorlarını kullanmaktadır...

Şimdi aşağıdaki adımları uygulayın sırasıyla...

1- Bu linkten flash oyuna ulaşın.... Ekrana gelen oyunda PLAY NOW ON OUR WEB yazan yere tıklıyoruz.daha sonra nickname ve email adresimizi girip login butonuna basıyoruz. oyunu oynamaya basşlıyoruz.
2- Oyuna başladığınızda aşağıdaki ekran da boş kutucuklara (mavi olanlara)

trustport-game.png

Mavi yerlere tıklayıp daha sonra asagıdakı alfabeyle
we must infect all trustport products which secure computers from viruses and other malicious software! yazacaksınız.

4-Oyunun sonunda sağ üst köşedeki UNLOCKED tıklayın işlem tamamdır, daha sonra mail adresinizi kontrol edin,çöp kutusunu kontrol edin oradada olabilir.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Antivirüs motorları sağlammış :) Ama matousec testlerinde firewall'ları çakmıştı.

Aldım keyi,dursun bi kenarda :D teşekkürler :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çok iyi bir AV değil yinede yıllık key olduğu için deneyecektim ama baktım ki Türkçe dil desteği yokmuş, benim için şansını kaybetti ne yazıkki. Şimdilik norton 2012 devam bakalım.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar lisans aktive ettiğiniz andan itibaren başlıyor galiba. fakat dün mail attım ne zamana kadar aktive etmemiz lazım diye Aralık 2011 sonuna kadar lisansı açmamız lazımmış. Bilginiz olsun..

Your activation key you can register by the end of December 2011.