İhtiyacıma Göre Tablet Önerileriniz

Whitefight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar aslında 2 tablet arasında kaldım. Yeni ipad ile Galaxy Note 10.1

Ancak şunları belirtmemde fayda var. Kendimde iphone 4 var ve bir yandan yeni bir işletim sistemi denemek istiyorum. İpadler bende iphone'un ekran boyutunun büyük hali izlenimi veriyor. Bu hususuda göz önünde bulundurarak

Tablette yapacağım başlıca işlemler ;

1. Torrent çekebilmek (Biraz araştırdım ipad ile de torrent çekiliyor ancak bir sürü App ve meşakati var bu işin pratik kullanım yok. Android te ise direk utorrentin kendi apk'sı var ve sıkıntısız çekilebiliyor.)
2. Yüksek çözünürlükte film izleyebilmek (ipad new'un ppi si çok yüksek iken galaxy note 10.1 ise tablet piyasasındaki görüntü kalitesi olarak en aşağılarda ancak ipad 'te ise program kullanadan diğer uzantı ve codecleri açamıyoruz )

Şuna eklemekte fayda var. Müh okuduğum için note epey işe yarar apk lar ile geliyor ve kalem kullanışlı,pratik ancak ipad te ise bu uygulamaları para ödeyerek almak mümkün ve pratikliği note kadar yok.

Evet arkadaşlar sizce bütün bunları değerlendirseniz ve siz benim yerimde olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
note 10.1 güzel tablet. kalemi ile not almayı da kolaylaştırıyor. android'in yazılımsal avantajlarından zaten haberin var. android yeniliklere hep açık ios'da ise aynı tas aynı hamam

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Android derim ihtiyaçlarını karşılayan bir cihaz.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Nexus 7 aradığın özellikleri karşılıyor, ona da bi bak istersen