İğrenç Letgo deneyimim :(

Bu konuyu okuyanlar

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Katılım
10 Kasım 2020
Mesajlar
7,103
Reaksiyon puanı
6,993
Puanları
113
Yaş
20
Merhabalar, kendim 2 yıl önce yatağımı almış ancak daha baza ve yatak başlığı alamamıştım maddi durumumdan dolayı. Onun için ise yatağın kalan tarafını tabureler ile tutturmuştum.

Şu anda elime imkan geçti ve artık eski baza ve başlığımı satmaya karar verdim.

Normalde bazayı 900, başlığı ise 800 TL gibi bir fiyata almıştım. Kırığı çıkığı falan yoktu, tozlanması dışında yeni bile diyebilirim.

İlk başta 1000 TL gibi bir fiyata koydum 1 ay önce, ancak satamadım. Alıcı falan yazan kimse yoktu.

2 hafta sonra fiyatı 500 TL'ye çektim. Bir adam normalde pazarlık falan dedi, ben de pazarlık sünnettir diyerek 450 TL'ye kadar indirdim. Adam alacağım dedi adres vs. sordu, 3 gün sonra geliyorum dedi başkasına satma diye. 3 gün bekledikten sonra adamdan birşey yoktu, profili falan kapanmıştı. Kendisi de gelmedi, numarasına falan ulaşamadım. Sinirim bozulmuştu ve trollenmiş hissettim. İlanı tekrar ekledim.

Sonra başka bir adam aynı şekilde yaptı, bu sefer pazarlık yapmadım ama. Adamdan iz falan yoktu, numarasına yazınca da şey dedi,
-Kardeş gelemicem uğraşamam 5 kilometre gelmekle.

Artık telefonu kırmak üzereydim, ağzının payını da verdim. Neyse.

En sonunda pes ettim, fiyatı 200 TL'ye indirdim. Türkiye şartlarında bedava gibi birşey bu.

1 hafta sonra bir adam daha yazdı, Türkmendi. Adam pazarlık var mı dedi, yok dedim. Sonra adam alacağım dedi Cuma oradayım dedi. Adam daha adres bile sormamıştı, ilanı bile gizlememiştim. Ki adamdan bir daha cevap alamadım, gelmedi de. Hatta adam 100 TL'ye insin diyecek kadar yüzsüz çıktı.

Cuma ise zaten beni benden alan olay yaşandı. Profil fotoğrafında Samsung Note 10 Lite ile aynada fotoğraf çekinmiş bir adam gelip dedi ki:
-Abi ben fakir insanım, ki zaten 1 aydır satamamamışsın, bari adres vereyim de bedava ver bana.

Adama küfür etmek üzereydim neredeyse, ama kendimi zor tuttum. Dedim ki:

-4500 TL'lik telefonun var, gidip 4300 TL'ye az kapasiteli versiyonunu alıp bu yatak ve bazayı almak aklına mı gelmedi hıyar herif?
Dedim, daha da yazmadı.

Son olarak dün başka bir adam yazdı, düzgünce sohbet ettik falan. Büyük ihtimalle öğrenci evinde kalıyormuş, 180 TL olsun bari dedi, daha da reddetmedim. Adam Pazartesi (bu pazartesi yani 12.04.2021) 4-5 gibi derslerim bitsin direk geleceğim dedi, adres falan istedi. Sonra ilanı kapattım artık. Bu da yalan çıkarsa önüme çıkan ilk ihtiyaç sahibine zekat diye vereceğim. Gerçekten aşırı yüzsüz insanlar var Letgo'da.

Umarım halimi anlayabiliyorsunuzdur, Letgo'ya sakın ilan koymayın, İyi forumlar.
 
Son düzenleme:
Üst