Merhaba ekran kartımı servise yollayınca işlemcinin igpusunu kullanmak zorunda kaldım. işlemci i7 9700k uhd 630 entegre grafiğe sahip fakat kullanırken arada bir 5 sn gidiyor bazen geliyor bazen ise reset atmam gerekiyor bu durumu nasıl çözebilirim.
UDD den kastınız ddu mu display driver uninstaller ? herhangi bir oc işlemi yapmadım.Öncelikle sürücüleri UDD ile kaldırın ve yeniden kurun. Sorun düzelmez ise sisteminizde zararlı yazılım bulunuyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dahili Grafik İşkemciye OC yaptı iseniz varsayılan ayarlara dönün. Isı durumuna göz atın
Evet DDU.UDD den kastınız ddu mu display driver uninstaller ? herhangi bir oc işlemi yapmadım.
Formatlamıştım daha öncesinde ddu dan driver silmekten daha keskin bir çözüm gibi geldi bana ama işe yaramadı. Deyenebileceğim farklı birşey varmıEvet DDU.
Kabloyu kontrol edin. Hangi işletim sistemi ve hangi sürümünü kullanıyorsunuz?Formatlamıştım daha öncesinde ddu dan driver silmekten daha keskin bir çözüm gibi geldi bana ama işe yaramadı. Deyenebileceğim farklı birşey varmı
igpu sistemdeki ramleri kullanıyor sanırım. Anakart üzerinden xmp kapatıp deneyeyim stabil çalışmıyor sanırım bu şekilde bir sorun olmazsa da dediklerimi doğrular. Başka deneyecek birşey gelmiyor aklıma.Kabloyu kontrol edin. Hangi işletim sistemi ve hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
Çok alakası olduğunu sanmıyorum ama deneyebilirsiniz.Windows 10 pro nun son sürümünü kullanıyorum.Windows update üzerinden denetle dediğimde herhangi bir güncelleme bulmuyor.Kabloyu televizyonda kullandığım hdmi ı denemiştim onda da aynı sorun oluştu
Anakart üzerinde integratred graphics menüsü varEkli dosyayı görüntüle 70052
igpu sistemdeki ramleri kullanıyor sanırım. Anakart üzerinden xmp kapatıp deneyeyim stabil çalışmıyor sanırım bu şekilde bir sorun olmazsa da dediklerimi doğrular. Başka deneyecek birşey gelmiyor aklıma.
Hiçbir işe yaramadı Format atıcam tekrar.Çok alakası olduğunu sanmıyorum ama deneyebilirsiniz.
1803 kurmayı deneyin.Hiçbir işe yaramadı Format atıcam tekrar.
Grafik birimi ile alakalı sorun.Driverlarla alakalı bir sorunmuş. Formatladığımda düzelmedi yine windows update açıp tekrar windowsu vb ne var ne yok güncelledim düzeldi sorun windows sürümüyle alakalı birşey.
Taze mavi ekran yedim böyle bir hata alıyorum intele yazdım durumu bakayım onlarda ne diyecek sizin bir fikriniz varmı ?Ekli dosyayı görüntüle 70095
ilk olarak tüm driverları dragon center üzerinden taratıp kurdum sonra intel driver ve support asistant ile taratıp kurdum. en sonunda da windows update ile bir tarama daha yaptırdım 3. parti bi yazılım kullanmadım.Grafik birimi ile alakalı sorun.
Sürücülüleri güncellerken DriverBooster gibi programları kullandınız mı?