İE9 win7 de youtube sorunu

hamitozlu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İE9 windows 7 ultimate işletim sisteminde kurulu youtube da video açınca sekmeyi kapatsamda arka planda video çalışmaya devam ediyor. Sayfayı kapatsamda yine aynı hatayı yapıyoru. Ancak görev yöneticisinden kapatınca sorun düzelmekte.
Bu sorunla karşılaşan varmı? En önemlisi çözümü var mı? :bored:

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
IE ayarlarını sıfırlayarak deneyebilirsin.

Internet Ayarları > Gelişmiş'den Reset'e basarak sıfırlayabilirsin.

avea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Adobe Flash Player'i güncelleştirin belki düzelir. Ben şahsen ie 9'u sorunlu buldum. Çökmelerle, donmalarla karşılaştım sürekli. O yüzden kaldırıp ie 8'e geri döndüm.

hamitozlu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
IE ayarlarını sıfırlayarak deneyebilirsin.

Internet Ayarları > Gelişmiş'den Reset'e basarak sıfırlayabilirsin.

Denedim sorun çözülmedi

---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:09 ----------

Adobe Flash Player'i güncelleştirin belki düzelir. Ben şahsen ie 9'u sorunlu buldum. Çökmelerle, donmalarla karşılaştım sürekli. O yüzden kaldırıp ie 8'e geri döndüm.

Evet güncel. Aynen dediğin gibi sürekli çökmeler olmakta. Sinir bozucu bir şekilde bir günde birden fazla olmakta. Galiba bende ie8 döneceğim :S

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sistemin 64 bitse ve sende 64 bit IE'yi kullanıyorsan böyle sorunlar normal, flash çok sorunlu 64 bitte, 32 bit olan IE olacak Program Files (x86) nın içinde oradakini kullan derim ;)
Sistemin 64 bit değilse bilemiyorum neden olduğunu...

hamitozlu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sistemin 64 bitse ve sende 64 bit IE'yi kullanıyorsan böyle sorunlar normal, flash çok sorunlu 64 bitte, 32 bit olan IE olacak Program Files (x86) nın içinde oradakini kullan derim ;)
Sistemin 64 bit değilse bilemiyorum neden olduğunu...
Evet söylemeyi unuttum 64 bit. Teşekkürler birde dediğiniz gibi deneyeceğim :)

hamitozlu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler tüm ilgilenen arkadaşlara. Sorun çözüldü 64 bitte hata veriyor demekki :S 32 bit sorunsuz çalışıyor.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler tüm ilgilenen arkadaşlara. Sorun çözüldü 64 bitte hata veriyor demekki :S 32 bit sorunsuz çalışıyor.

Sorunun çözülmesine sevindim :)

Flash Player 64 bit, "Flash Player Square" adı altında geliştiriliyor, kullanmak için henüz erken hala çok sorunlu, mecburen 32 bit'e devam :)