İe 9 Beta Görüşleriniz !

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Resim koymayı düşünen yok mu?

Denemeye bile değmez diyorum. Amacım polemik yapmak değil. :)
amacım polemik yapmak değil diyorsun ama yapıyorsun:thumbdown:.chrome kullanıcısı olarak,indirdim denedim ve pekte yabana atılacak gibi değil.kullanmayı düşünebilirim:thumbup1:

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bazıları atılıp bunu kabul edeceksiniz derse polemik yapmak farz demektir. Bir de şu yaş muhabbetine giren şahıslara hiç bulaşmayayım. Gereksiz yaşam formları.

@ "Internet Explorer 9 Beta güncellemesinden ilk çökmeye kadar geçen süre: Yaklaşık 5 dakika." (Selim Şumlu)

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
IE9 ile Chromo arasinda yanlislari bulunuz :P :

capturevs.jpg

capture1qp.jpg

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
@ "Internet Explorer 9 Beta güncellemesinden ilk çökmeye kadar geçen süre: Yaklaşık 5 dakika." (Selim Şumlu)

böyle cümleler vererek proaktif eylemler yapmassak daha güzel olur.
bende kurduğumdan beri henüz 1 kere bile çökmedi. herkesde çökecek veya çökmeyecek gibi bir kural olmadığı için böyle saçma sapan cümlerle kafa karıştırmaya gerek yok bence.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Görüşüm şu ki, umarım halen web standartlarını ben belirleyeceğim, benim dediğim olur türü dayatmalardan vazgeçip, varolan standartlara tam destek vermeye başlamıştır. *nix sürümü olsaydı bende deneyebilirdim, lakin yok.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
dün gece uyku haliyle ingilizce sürümünü indirip kurmuşum.şimdi windowsun sitesinden türkçe olanını indirdim ama bilgisayarınızda daha yeni sürümü var diye kurmuyor.9 u silemiyor,8 de kuramıyorum.resmen elimde patladı:)

vasat bir kullanıcı olarak,bu işleri bilenlerden yardım bekliyorum.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
#martial, Kesinlikle sana katılıyorum. IE 9 bu sefer tam yapacak.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kimseyle burada tarayıcı yarışına girmeyeceğim. Ne chrome ne Firefox nede Opera... İE9 tarayıcısının yanından bile gecemez. Bir kaç test beni ilgilendirmez bir Sistem uzmanı olarak görüşümü belirtmem gerekirse bu kez Microsoft yapmış diyorum. Ben Firefoxcuydum ama artık Efsaneye geri dÖnme zamanı geldi. MİCROSOFTUN YAPTIĞINI KİMSE YAPAMAZ... BUNU HERKES KABULLENMELİ.

kesinlikle sana katılıyorum, chrome delisiydim. şu an dönüp bakmıyorum bile

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Aynı şekilde bende. Eğer beta böyleyse stabil sürümü düşünmek bile istemiyorum. Teşekkürler Microsoft

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Kimseyle burada tarayıcı yarışına girmeyeceğim. Ne chrome ne Firefox nede Opera... İE9 tarayıcısının yanından bile gecemez. Bir kaç test beni ilgilendirmez bir Sistem uzmanı olarak görüşümü belirtmem gerekirse bu kez Microsoft yapmış diyorum. Ben Firefoxcuydum ama artık Efsaneye geri dÖnme zamanı geldi. MİCROSOFTUN YAPTIĞINI KİMSE YAPAMAZ... BUNU HERKES KABULLENMELİ.
Yazık ya :D

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Aynı şekilde bende. Eğer beta böyleyse stabil sürümü düşünmek bile istemiyorum. Teşekkürler Microsoft

Evet daha 8-9 ay var kararlı sürüme, o zamana kadar daha çook stability ve security güncellemesi olur. görüntüde büyük bir değişim olmaz kanımca. Windows 7 gibi bence çok tutacak.

menza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler dailymotiondaki videoları html5 modunda deneyen var mı videolarda ses kesiliyo arada bir..final sürümde düzeltirler umarım...

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
dailymotion da bende de sorun yok html5 playerinda..

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
IE her zaman iyiydi ki. :D Önce Opera sonra Chrome kullandımbaşım sıkışınca hep IE ye baş vurmuştum. Şimdi IE9'u default olarak ayarlamanın vakti gelmişte geçiyor bile. :)

Colditz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yardım bekliyorum. Şimdi ben kurdum IE9'u açtım fakat açar açmaz programı kapat hatası geldi. Programı kapat diyorum fakat hata bildirimi(programı kapat) sürekli geliyor. Ne kadar çok programı kapat dediysem bir o kadar hata bildirimi geldi. Buna görev yönecitisinden sonlandırmakta dahil. Bilgisayarımı yeniden başlattım fakat açıldığında yine aynı sorun. Bu neden olabilir acaba? IE9'u kaldıramadığımdan sürekli denememek için(hata yüzünden) sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım.

Black_King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç beğenmedim açıkcası Chromenin yanından bile geçemez javascript performansı sürünüyor desem yeridir, Hız olarak IE8 den pekte farkını görmedim ama Beta sürümü belki bi nebze daha performans artışı olabilir IE9 u kanımca sadece IE kullanıcıları beğenir. Özellikle test ettiğim Mobil cihaz performansı berbat Cihazın fanları biraz görsellik öğesi olan siteler yüklendiğinde uçuşa geçiyor. Kısacası geliştirme yok değil var ama Chrome, Firefox yada Opera ile hala yarışabilir durumda değil, Bence Microsoft İşletim sitemi ve Ofis yazılımları ile uğraşsın Web Tarayıcı işini işin uzmanlarına ve hakkını verenlere bıraksın artık.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar bunu yükleyince ie 8 siliniyor mu yoksa silmemiz gerekiyor mu yada ayrı bir kurulum mu oluyor.

Black_King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IE8 i güncelliyor 9 versiyonuna ama geri 8'e dönmek istesek Ekle/Kaldır da geri dönüş için bi kaldırma dosyası göremedim ben

Black_King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düzenleme...

Ekle/Kaldırda Güncelleştirme Kaldır bölümünde kaldırma opsiyonu mevcut bence kurmaya değmez ya ama yinede denemek isteyenler için bilgilendirme yapalım.