sizin gibi insanlardan sıkıldım... "başka emrin":thumbdown: sana bir emrim var güzelim çok takılma internete bağımlılık yapar çocuk.Peki, başka emrin?
sizin gibi insanlardan sıkıldım... "başka emrin":thumbdown: sana bir emrim var güzelim çok takılma internete bağımlılık yapar çocuk.Peki, başka emrin?
amacım polemik yapmak değil diyorsun ama yapıyorsun:thumbdown:.chrome kullanıcısı olarak,indirdim denedim ve pekte yabana atılacak gibi değil.kullanmayı düşünebilirim:thumbup1:Resim koymayı düşünen yok mu?
Denemeye bile değmez diyorum. Amacım polemik yapmak değil.![]()
@ "Internet Explorer 9 Beta güncellemesinden ilk çökmeye kadar geçen süre: Yaklaşık 5 dakika." (Selim Şumlu)
Kimseyle burada tarayıcı yarışına girmeyeceğim. Ne chrome ne Firefox nede Opera... İE9 tarayıcısının yanından bile gecemez. Bir kaç test beni ilgilendirmez bir Sistem uzmanı olarak görüşümü belirtmem gerekirse bu kez Microsoft yapmış diyorum. Ben Firefoxcuydum ama artık Efsaneye geri dÖnme zamanı geldi. MİCROSOFTUN YAPTIĞINI KİMSE YAPAMAZ... BUNU HERKES KABULLENMELİ.
Yazık yaKimseyle burada tarayıcı yarışına girmeyeceğim. Ne chrome ne Firefox nede Opera... İE9 tarayıcısının yanından bile gecemez. Bir kaç test beni ilgilendirmez bir Sistem uzmanı olarak görüşümü belirtmem gerekirse bu kez Microsoft yapmış diyorum. Ben Firefoxcuydum ama artık Efsaneye geri dÖnme zamanı geldi. MİCROSOFTUN YAPTIĞINI KİMSE YAPAMAZ... BUNU HERKES KABULLENMELİ.
Aynı şekilde bende. Eğer beta böyleyse stabil sürümü düşünmek bile istemiyorum. Teşekkürler Microsoft
beyler dailymotiondaki videoları html5 modunda deneyen var mı videolarda ses kesiliyo arada bir..final sürümde düzeltirler umarım...
html 5 modunu aktif edince oluyor aktif ettiniz mi?ben de böyle bir sorun yok
html 5 modunu aktif edince oluyor aktif ettiniz mi?
neden yazık. Bana İE9'un diğerlerinden eksik yanını söyle... Kabul et sizin döneminiz bitti... Donanım destekli yeni Tarayıcı süper olmuş.Yazık ya![]()
Donanım destekli yeni Tarayıcı .
en iyisi beklemek o zaman bi hata alıpta yenide formatlamayalım.IE8 i güncelliyor 9 versiyonuna ama geri 8'e dönmek istesek Ekle/Kaldır da geri dönüş için bi kaldırma dosyası göremedim ben
arkadaşlar bunu yükleyince ie 8 siliniyor mu yoksa silmemiz gerekiyor mu yada ayrı bir kurulum mu oluyor.