IE 6'dan Google Chorme'a Geçtim. (Anket)

IE 6'yı Bırakıp Chorme'a Geçişim Nasıl Olmuş?

• İyi ,Aferin ,Hurdayı Bırakmışsın...

Kullanılan: 52 94.5%
  • Kötü, Eksi, IE6'yla Devam Etmeliydin...

Kullanılan: 3 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    55

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bence Opera ya geçmeliydin...

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Şahinden Ferrari'ye geçmek gibi bişi olsa gerek.. Yalnız anket saçma olmuş :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Herneyse hayırlısı olsun iyi bir seçim yapmışsın :thumbup:

Sağol. Bu IE Varya Hep S o r u n l u :hammer: Fakat Bunu Yeni Keşif Etmeye Çaılşıyorum. Alışmaya Çaılşıyorum. Ya Altta Falan Hazır Site Yok Bununda Hep Yazmak Zorundasın Adresi... Tam Bilmiyorum. Ama Soft Tasarımı Var

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sağol. Bu IE Varya Hep S o r u n l u :hammer: Fakat Bunu Yeni Keşif Etmeye Çaılşıyorum. Alışmaya Çaılşıyorum. Ya Altta Falan Hazır Site Yok Bununda Hep Yazmak Zorundasın Adresi... Tam Bilmiyorum. Ama Soft Tasarımı Var

Sen sitelere girdikçe anasayfa'ya sık girdiklerini listeleyecek yazmak zorunda kalmayacaksın.. En çok kullandğın siteleride yer imlerine ekle rahatça ulaşabilirsin

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Anket kötü ve kıyaslama yanlış. Chrome'u ie6 ile değilde, ie7 ile kıyaslamalıydın. İe6 çok eski ve çok kötü. ie7 yine iş görür halde. Neyse farketmez. ie8 bile olsa Chrome, gayet güzel. Forumda yayınlanan reklam engelleyici script ile, daha da güzel :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Opera'yı da denemelisin.

Bi şey soacağım. İşletim sistemin ne?
izlenimlerime göre Öteki olmayı çok seven linux'cu arkadaşlar konu browser olunca da apar topar öteki köye taşınıyorlar :)
İşiniz zor, söyleyim...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bence ankette ikinci şık sadece dalga geçmek için işaretlenir.

Doğru yoldasın devam derim. Chrome'dan iyi Şam'da kayısı.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ie 6 yı microsoft bile kullanmıyo artık
naptın sen ya :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
İyide neden İE 6 Bunun 8 i çıktı... Birde Chrome iyidir ama Firefoxu da dene derim özellikle eklentileriyle süper oluyor...

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sen ciddisin değil mi? IE6'mı kullanıyordun.? Ya bunun 8'inin bile Finali çıktı. Sen baya bi prehistorik çağlarda kalmışşın be kardeş :D

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bi şey soacağım. İşletim sistemin ne?
izlenimlerime göre Öteki olmayı çok seven linux'cu arkadaşlar konu browser olunca da apar topar öteki köye taşınıyorlar :)
İşiniz zor, söyleyim...

Vista Ultimate / Arch Linux.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
opera güzel ama eski alıskanlıktan olsa gerek ılk acılan tarayıcım ıe8 oluyor genelde..

mustafaasil66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İe6 kullanan varmı bu devirde artık yaaa hahaha şaka bi yanada geçme değilde ikisinide kullan ama ie6 değil ie 7 veya ie8 mozillada iyi chomede iyi operada iyi ama opera ile aram yok pek chome veya mozilla iyidir.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Yani Şimdi Sizden Mi Oldum Ben...??? I Love You Chorme!!! Bide XP Kullanıyorum Güvenlik Açısından....

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
IE 6 Hala Varmı ya? IE 6 Dan Vazgeçmekle iyi Yapmışsın diyorum ! Facebook'a bile Giremessin :)

Gerçi Hangi İşletim Sistemimi Kullanırsam Kullanayım Mozilla Firefox'dan Vazgeçmem.!

Not: Geçtiğin Tarayıcının ismi Chorme Değil Chrome

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
IE 6 Hala Varmı ya? IE 6 Dan Vazgeçmekle iyi Yapmışsın diyorum ! Facebook'a bile Giremessin :)

Gerçi Hangi İşletim Sistemimi Kullanırsam Kullanayım Mozilla Firefox'dan Vazgeçmem.!
Facebook'a Giriliyordu... Daha Çaylak Bile Değiliz Yaw Adını Yeni Öğreniyoz Dur Hele Bi...

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben firefox kullanıyorum ama chrome da iyidir.açık kaynak kod sonuçta ;D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Facebook'a Giriliyordu... Daha Çaylak Bile Değiliz Yaw Adını Yeni Öğreniyoz Dur Hele Bi...

::yes:

Sen Beni Dinle Mozilla Firefox'a Geç . AdBlock,FlagFox,DownloadHelper, FlashGot,DownloadStatusBar,IE TAB Eklentilerini Yükle .! Memnun Kalıcağana Garanti Veriyorum

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
::yes:

Sen Beni Dinle Mozilla Firefox'a Geç . AdBlock,FlagFox,DownloadHelper, FlashGot,DownloadStatusBar,IE TAB Eklentilerini Yükle .! Memnun Kalıcağana Garanti Veriyorum

Chrome İçin Eklenti Yok Mu Yaw? Varsa İsimlerini Verin Halledeyim. Firefox Kullanıyodum. Soğudum Benim Bilgisayarımda Yavaşlamasını Sağlıyordu. Çünkü PC Hafiften Formata Yaklaştıydı. Bir Sitenin Açılması İçin Sabır Küpü Oluyorduk.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar Adsweep.crx Reklam Engelleyen Eklentiyi İndirdim. Daha Önce Böyle Birşey Yapmadım. Bu Eklentinin Çaılşması İçin Ne Yapacağım???