Neotiger
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 41
Sizce Bunu Yapmakla İyi Ettim Mi? 
IE'6 yıda Seven Olabilir Diye Düşündüm.... (Hiç Sanmam) Lanet Tarayıcı IEŞahinden Ferrari'ye geçmek gibi bişi olsa gerek.. Yalnız anket saçma olmuş![]()
IE'6 yıda Seven Olabilir Diye Düşündüm.... (Hiç Sanmam) Lanet Tarayıcı IE
Sorman hata.IE dışında neyi kullanırsan kullan iyi etmiş olursun :laugh:Sizce Bunu Yapmakla İyi Ettim Mi?![]()
Herneyse hayırlısı olsun iyi bir seçim yapmışsın :thumbup:
Sağol. Bu IE Varya Hep S o r u n l u :hammer: Fakat Bunu Yeni Keşif Etmeye Çaılşıyorum. Alışmaya Çaılşıyorum. Ya Altta Falan Hazır Site Yok Bununda Hep Yazmak Zorundasın Adresi... Tam Bilmiyorum. Ama Soft Tasarımı Var
Opera'yı da denemelisin.
Bi şey soacağım. İşletim sistemin ne?
izlenimlerime göre Öteki olmayı çok seven linux'cu arkadaşlar konu browser olunca da apar topar öteki köye taşınıyorlar
İşiniz zor, söyleyim...
melesa ben ,devam etsin bence :thumbup:Bence ankette ikinci şık sadece dalga geçmek için işaretlenir.
Doğru yoldasın devam derim. Chrome'dan iyi Şam'da kayısı.
Facebook'a Giriliyordu... Daha Çaylak Bile Değiliz Yaw Adını Yeni Öğreniyoz Dur Hele Bi...IE 6 Hala Varmı ya? IE 6 Dan Vazgeçmekle iyi Yapmışsın diyorum ! Facebook'a bile Giremessin
Gerçi Hangi İşletim Sistemimi Kullanırsam Kullanayım Mozilla Firefox'dan Vazgeçmem.!
Facebook'a Giriliyordu... Daha Çaylak Bile Değiliz Yaw Adını Yeni Öğreniyoz Dur Hele Bi...
::yes:
Sen Beni Dinle Mozilla Firefox'a Geç . AdBlock,FlagFox,DownloadHelper, FlashGot,DownloadStatusBar,IE TAB Eklentilerini Yükle .! Memnun Kalıcağana Garanti Veriyorum