Idm sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan narsil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

narsil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba.
İnternet ten film ya da dizi indirmeye çalıştığımda tek parça mb olarak değilde çok parçalı kb lar şeklinde indirebiliyorum.Nadir video oynatıcıların da normal tek parça ve mb şeklinde indirebiliyorum çözüm olarak ne tavsiye edersiniz daha önceden böyle bir problem yoktu.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Internet Download Manager ile ilgili ne gibi bi sıkıntın var ? yada alternatif bu gibi bir programmı istiyorsun kusura bakam anlamadım :)

narsil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internet Download Manager ile ilgili bir filmi ya da diziyi tek parça olarak indiremiyorum.Yani mesela film veya dizinin boyutu 1 gb idm nin mavi kutucuğunda 1 gb olarak tek parça değilde birçok küçük parça yani kb lar şeklinde indiriliyor.Buna bir çözüm arıyorum.

limanc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba narsil adlı kullanıcıyla aynı sorunu yaşıyorum. son bir kaç gündür ortaya çıktı.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
IDM ' nin kendi özelilğidir o parçalara böldükten sonra indirmeye başlar IDM mantıgı gibi bişey değişen bişey olmaz yani ?

I

idm indirme

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var eskiden filmler gb olarak görünürdü şimdi kb olarak geliyor indiremiyorum bir yukarda ki yorumda idm nin mantıgı bu denmiş ama öyle degil idm nin mantıgı indirmeye başladıktan sonra parçalar halinde indirmesidir ama burada ki sorun daha en başta kb olarak görünmesi düşünsenize 1gb filmi kb a böldügünüzü kaç binlerce sefer indirmeniz gerekir.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Aynı sorun bende de var eskiden filmler gb olarak görünürdü şimdi kb olarak geliyor indiremiyorum bir yukarda ki yorumda idm nin mantıgı bu denmiş ama öyle degil idm nin mantıgı indirmeye başladıktan sonra parçalar halinde indirmesidir ama burada ki sorun daha en başta kb olarak görünmesi düşünsenize 1gb filmi kb a böldügünüzü kaç binlerce sefer indirmeniz gerekir.

Kusura bakmayın ben indirme esnasında anladım ... :)

fernanzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba aynı sorun sadece idm'de değil diğer pek çok programda yaşanan bir sorun olmaya başladı, zannederim bu durum video yayınlayan siteden kaynaklanıyor. benim bulduğum çözümü paylaşayım: odnoklasniki'den video indiremeyince opera tarayıcısını indirdim ve kurdum. tarayıcının eklenti bölümüne girerek "any download manager" adlı eklentiyi kurdum sonra videonun sol üst kısmında çıkan indirme seçenekleri sayesinde istediğim kalitede indirmem kolaylaştı, tavsiye ederim. :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Benimde şöyle bir sorunum var idmyi internetten film indirmek için kullanıyorum daha çok bazı oynatma şekilleri var ok.ru mail.ru vk vs. gibi ok.ru da indirme seçeneği çıkıyor ama mb ve kb yazıyor ne indiriyor bende bilmiyorum vk da ise direk 1 gb şeklinde boyutu neyse iniyor bu sorunu nasıl halledebiirlim

fernanzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
idm ile indirme sorunununu çözmek şu sıra biraz sıkıntılı gibi. indirme işlemini benim yöntemimle deneyin. :thumbup1:şu anda en sağlam metod bence bu.
Benimde şöyle bir sorunum var idmyi internetten film indirmek için kullanıyorum daha çok bazı oynatma şekilleri var ok.ru mail.ru vk vs. gibi ok.ru da indirme seçeneği çıkıyor ama mb ve kb yazıyor ne indiriyor bende bilmiyorum vk da ise direk 1 gb şeklinde boyutu neyse iniyor bu sorunu nasıl halledebiirlim
Merhaba aynı sorun sadece idm'de değil diğer pek çok programda yaşanan bir sorun olmaya başladı, zannederim bu durum video yayınlayan siteden kaynaklanıyor. benim bulduğum çözümü paylaşayım: odnoklasniki'den video indiremeyince opera tarayıcısını indirdim ve kurdum. tarayıcının eklenti bölümüne girerek "any download manager" adlı eklentiyi kurdum sonra videonun sol üst kısmında çıkan indirme seçenekleri sayesinde istediğim kalitede indirmem kolaylaştı, tavsiye ederim. :)