Idm %100 indiriyor fakat birleştirmede hata veriyor ?

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bende de IDM var hatta şu an 3,5 GB'lik dosyayı birleştiriyor. Resimlere baktım Windows XP için uygulamalar desteklenmiyor. Bu yüzden IDM hata veriyor. Yeni bir Windows'a yükseltmelisin. Ben indiririm diyorsan buyur sana Windows 8.1 Enterprise x64
Link : http://adf.ly/qJBdO

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sağ Tık > Birlikte Aç > WinRAR (Ya da başka bir sıkıştırıcı) > setup.exe dosyasını aç ve gerisi normal windows yüklemesi :D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Sağ Tık > Birlikte Aç > WinRAR (Ya da başka bir sıkıştırıcı) > setup.exe dosyasını aç ve gerisi normal windows yüklemesi :D
böyle sorunlar için yeni windows kur demek doğru değil o zaman her ufak sorunda yeni windows yükleyelim herkez böyle yapsın sorun kalmasın.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
böyle sorunlar için yeni windows kur demek doğru değil o zaman her ufak sorunda yeni windows yükleyelim herkez böyle yapsın sorun kalmasın.

O anlamda demedim Windows XP için artık uygulamalar desteklenmiyor. Bu yüzden hata veriyo IBM. Windows'u yükseltirse sorun çıkmaz daha önce yaşadım oradan biliyorum.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
işlerimden dolayı giremedim kusura bakmayın harici diske
usb portlarında sorun var demekki harddiskin giriş çıkış hatası veriyor o yüzden indirilen dosya bozuluyor bu yüzden ilk önce sabit diske indirip c ye mesela sonra harici harddiskine kopyalamalısın.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
usb portlarında sorun var demekki harddiskin giriş çıkış hatası veriyor o yüzden indirilen dosya bozuluyor bu yüzden ilk önce sabit diske indirip c ye mesela sonra harici harddiskine kopyalamalısın.

Aynen öyle ilk sabit diske indircen

srt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dediğinizi yaptım sonuç aynı neyse arkadaşlar pc yi çöpe atmanın vakti geldi zaten sağolun genede

15963210

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Idm genellikle win7 ve üstünü destekliyor

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Aynı sorun bende de oluyordu vaktinde, indiriyor ama birleştiremiyordu. Sorun RAM kaynaklı çıkmıştı. PC nin ram leri değiştirdiğimde düzelmişti. Birden fazla RAM varsa PC de sırayla çıkararak deneyebilirsin.