Iddaaya Girdik.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
12 senelik bir kardeşimle sınıfımdan bir kızla çıkarsın çıkamazsın mevzusuna iddiaya girdik , kaybeden mc de sınırsız menü ısmarlıcak bi günlük :) Ortak bir arkadaşımız var kaybeden onada ısmarlıcak tabi :)

İddiada çok büyük konuştum asla kaybetmem falan diye kaybedersem heralde istanbulu terkederim :tt2: İddia sonucunu 18 gün içinde bildiricem arkadaşlar :) 20 gün süresi vardı 2 gün geçti daha konuşamadılar bile kızla , gelişmeleri bildiricem :clap:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben olsam gider kıza iddadan pay vereceğimi söylerim.Mantıklı bir ilişki kurarım sonra sen yoluna ben yoluma:D

-Bak canım senin üzerine iddaya girdim.Gel evet de mc de tam menüyü baş başa yiyelim.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kazanırsam istediğim herkese menü ısmarlatıcam , sende devetlim olabilirsin kazanırsam :tongue::clap:

---------- saat 00:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:12 eklenmişti ----------

Ben olsam gider kıza iddadan pay vereceğimi söylerim.Mantıklı bir ilişki kurarım sonra sen yoluna ben yoluma:D

Ya dediğin mantıklı tabi ama krdşlerime ymn ettim karışmıcam die :rolleyes:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259

Ya dediğin mantıklı tabi ama krdşlerime ymn ettim karışmıcam die :rolleyes:

Ben senin için yapmadım ki o tavsiyeyi.:D

Çıkacak olan arkadaş gidip böyle desin diye yazdım:D

Ben karşı taraftanım arkadaş kaybedersen bana da tam menü :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben senin için yapmadım ki o tavsiyeyi.:D

Çıkacak olan arkadaş gidip böyle desin diye yazdım:D

Ben karşı taraftanım arkadaş kaybedersen bana da tam menü :D

:clap::clap::clap: arkadaştan yanasın yani ha . Ama o arkadaş bu forumda olmadığı için engin bilgilerinden yararlanamıcak :4: Kazanırsam benim tarafımda olmamana rahmen sanada ısmarlıcam :):)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Kusura bakma yorumum için ama...

Kızı tanımıyorum nasıl biri olduğunu da bilmiyorum...

Ama bu kıza yaptığınız büyük saygısızlık...

Mantıklı düşünen hiç bir insan kendisi üzerinden böyle bir şey yapılmasını kaldıramaz...

Arkadaşın o kız ile ciddi bir şeyler düşünüyor ama açılamıyor olsaydı ve sen gaz verdim desen seni anlardım ama şu an resmen kızla dalga geçmeye çalışıyorsunuz... Ve hiç bir insan bunu bence haketmiyor...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Mantıklı düşünen hiç bir insan kendisi üzerinden böyle bir şey yapılmasını kaldıramaz...

Arkadaşın o kız ile ciddi bir şeyler düşünüyor ama açılamıyor olsaydı ve sen gaz verdim desen seni anlardım ama şu an resmen kızla dalga geçmeye çalışıyorsunuz... Ve hiç bir insan bunu bence haketmiyor...

Ya gidipte çok masum bir kıza bunu yapmayız zaten , ama böle şekil takılıp kendini bişey sanan tipler olunca dayanamıyoruz , bide kendilerine emocu falan diyen tiplerden o yüzden bu kızı seçtik , gidipte kimsenin duygularıyla oynucak falan değiliz zaten :) Yorumunda yanlış birşey yok , katılıyorum bende aslında ama bazı kızlar hakediyor :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gençlik ateşi ve ekşın merakı bazen pahalıya patlayabilir:)Demedi deme..:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Para yönünden bir şey olmaz, gençturkcell geçiyosa sorun yok o konuda:)
Eğer kız mevzuyu öğrenirse diğer emo arkadaşlarınıda yada abisini toplayıp bişey yapmasınlar size, zamanında böyle bi durumla karşılaşmıştım, okul bahçesinde kızın abisi arkadaşı haşat etmişti :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
istersen gençtürkcell şifremi verebilirim :D

esemee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayıp olur diye düşünüyorum. böyle bir işe girişmeseniz iyi olur...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
istersen gençtürkcell şifremi verebilirim :D
sağol ama gnçtrccll menülerini yemez onlar , mega mac menü yemeyi planlıyorlar :D

---------- saat 00:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:58 eklenmişti ----------

Eğer kız mevzuyu öğrenirse diğer emo arkadaşlarınıda yada abisini toplayıp bişey yapmasınlar size, zamanında böyle bi durumla karşılaşmıştım, okul bahçesinde kızın abisi arkadaşı haşat etmişti :D

emocular tırsak olurlar genelde :) abiside bişey yapamaz sorun olmaz o konuda :)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63

katılıyorum sana. ayıp

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177

Dertliyiz bu konuda ? :D

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
o kız bır ogrense onun ıcın ıddaaya gırıldıgını eger gururlu bır kızsa tabı ıkınızı de bırakır...

sonuc olarak kız dıyebılır ben ıddaa ya gırılecek kızlardan mıyım dıye..

hay allahım akıla bak sankı yaptıkları cok mata bırsey ..

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Ya gidipte çok masum bir kıza bunu yapmayız zaten , ama böle şekil takılıp kendini bişey sanan tipler olunca dayanamıyoruz , bide kendilerine emocu falan diyen tiplerden o yüzden bu kızı seçtik , gidipte kimsenin duygularıyla oynucak falan değiliz zaten :) Yorumunda yanlış birşey yok , katılıyorum bende aslında ama bazı kızlar hakediyor :)

bazı kızların hakettıgıne sen mı karar verıyorsun. ayıp ustune ayıp.. sekıl takılmaktan bahsedıyorsun avatarından bellı sekıl takılan kım.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Emolar insan değil ki dostum hiç takma bence :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu durumda ayarlayamassın dıen kaybeder çünki dıyerkişi uyanık olurda durmu kıza soylerse %99 ayarlar yada ayarlamıs gıbı davranmasını saglar kızın :D:D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bu durumda ayarlayamassın dıen kaybeder çünki dıyerkişi uyanık olurda durmu kıza soylerse %99 ayarlar yada ayarlamıs gıbı davranmasını saglar kızın :D:D
yok kız numara yapmıcak bence ama yaparsa mc de hesap bana fena giricek :D Bari iddaalaştığım arkadaşı numara yapmak yok diye yemin ettiriyim :thumbup:

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Emolar insan değil ki dostum hiç takma bence :D

Ayıp ettin adaşım.

Madem insan değiller, onlara iyi bir şekilde yaklaşıp insan olmaları yolunda çalışmalaıyız.

İyi ile herkes geçinir, önemli olan kötülerle geçinebilmek, kötülere iyilik yapabilmek diye düşünüyorum...

Konuya gelince de üstte arkadaşların da belirttiği üzere ben de yanlış buluyorum.
Gerçekten hiçbir insan haketmiyor bunu. Ki dediğin gibi emo ise bu kız, zaten kafasında bir sorun olduğu için öyle şeyler yapıyordur.
Siz de iyice üzerine giderek daha kötü şeylerin olmasına neden olabilirsiniz.

Ve hiçbir zaman "Daha kötü ne olabilir ki" demeyin. Kötünün kötüsü hep vardır.

Ben tasvip etmiyorum bu davranışınızı. Lütfen vazgeçin. Ankara'ya gelin, ben üçünüze de ısmarlayayım o yemekten.

Bir insan biyolojik zincirde zinciri bozan halkadadır, kimyasal değeri bir sabun kadardır, fiziksel değeri o kadar değişken ki . . .
Buna rağmen dünyadaki en değerli yaratıktır. Allah öyle diyorsa biz de buna göre davranmalıyız bence.

İddiayı iptal etmeniz temennisiyle.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Senin Yerinde olsam kızın yanında kardeşimi karalardım :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Senin Yerinde olsam kızın yanında kardeşimi karalardım :D
wqehwqeyhadywqeywqyewqyeqyw zaten öle planlarım var :D

Dicem bi arkadaşım var kendi cinsinden hoşlanıyor üzülüyorum çocuğa falan dayanamayıp kim dicek o iddaaya girdiğim arkadaşmn ismini vericem wqewdyqweq :D

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
dilerim ki birileri de gelir sizinle böyle dalga geçer. terbiyesizlikten başka bir şey değil yaptığınız. kız nasıl olursa olsun sizden daha da insan olduğuna eminim

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
hocam bence bir an önce vazgeçin :) bunun hesabını meleklere veremezsiniz bak :)

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
dilerim ki birileri de gelir sizinle böyle dalga geçer. terbiyesizlikten başka bir şey değil yaptığınız. kız nasıl olursa olsun sizden daha da insan olduğuna eminim
katılıyorum cok sacma bir şey başka birşeye iddaa ya girin.. birisinin duyguları ile oynamaya hakkınız yok