İddaa nasıl oynanır?

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben futbolla yeni yeni ilgilenmeye başladım yaklaşık 1 sene kadar oldu bilgilenmeyede başladım ve bu sene üniversiteye başlıyacağım için para lazım olacakdır ufak tefek bir sigara parası olsun bir öğün yemek parası olsun iddaadan çıkartabilirim diye düşünüyorum herşeyden önemliside iddaa oynamayı bilmiyor olarak üniversiteye başlayıp kendimi ortamlarda rezil etmek istemiyorum nasıl iddaa oynanır bilgili olan arkadaşlar bana detaylı bilgi verebilir mi teşekkür ederim şimdiden :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben "iddaa bilmiyor" olarak üniversite okudum. Hiç de rezil olmadım.. Bu nasıl bir mantık?

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Düşüncelerinize saygı duyarım fakat burası bir bilgi paylaşma platformu açılan konu hakkındaki mantıksız tarafları eleştirmek yerine yardımda bulunmalıyım bence tekrar teşekkür ederim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öyleyse bilgi vereyim.
İddaa, kumardır. Kumardan, kimseye hayır geldiği görülmemiştir. Büyüklerimizin bir lafı var, "haramın binası olmaz" diye. Üniversitede de iddaadan hayır görenine rastlamadım. Aksine kazanma hırsıyla ceplerindeki paradan olan bir çok kişiye şahit oldum.. Kısacası iddaa bilmediğin için değil iddaa oynadığın için rezil olabilirsin.. Para kazanmak istiyorsan üniversite bölgesinde part time çalışabileceğin bir çok iş bulabilirsin. En azından kazancın garantidir ve cebinden para gitmez.

Asura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
idda bayine gir
kağıt al
efsane sarı kalemle doldurmaya başla
adama teslim et
idda bayinden çık

--Bitti--

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
idda bayine gir
kağıt al
efsane sarı kalemle doldurmaya başla
adama teslim et
idda bayinden çık

--Bitti--
İşte o doldurma olayını soruyorum hocam 1.5 üst 2.5 üst 3.5 üst 2den 1 handikap bilmem ne cart curt bu terimler ne anlama geliyor :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Geçen yanımdaki eleman 20bin tutturdu gene. Acayip uyuz oluyorum :D

Asura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İşte o doldurma olayını soruyorum hocam 1.5 üst 2.5 üst 3.5 üst 2den 1 handikap bilmem ne cart curt bu terimler ne anlama geliyor :D

1.5 üst: maçta 1.5 golden fazla atılır (yani maçta 2 gol ve fazlası kesin atılır)

2.5 üst: maçta 2.5 golden fazla atılır (yani maçta 2 gol ve fazlası kesin atılır)

0-0: berabere biter

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
1.5 üst: maçta 1.5 golden fazla atılır (yani maçta 2 gol ve fazlası kesin atılır)

2.5 üst: maçta 2.5 golden fazla atılır (yani maçta 2 gol ve fazlası kesin atılır)

0-0: berabere biter
Handikap ne hocam?

Geçen yanımdaki eleman 20bin tutturdu gene. Acayip uyuz oluyorum :D
Hocam sorma ya ev arkadaşım çatır çutur götürüyo paraları farklı tc kimlikleri ile yurtdışı iddaa sitelerini dolandırıyor bir sürü hesap açıyor aynı maçın bütün olasılıklarına oynuyor sanırım illaki birisi tutuyor demişti bana adam altına rcz çekti anlamıyorumki şu menetten bizde nasiplenelim biraz cebimiz boş göçüp gidicez :D

Asura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
o değilde komşum alkollü kafayla almanya-brezilya maçına 7 üst atıp 100 tl basmıştı. adam gelen parayla borçları ödedi bee

Doruk Peksert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten İddaa Nasıl Oynanır? konusuna yazılan bir kaç mesaja acayip takıldı gözüm. Nedeni ise hayatlarında ki herşey doğru sanki bu konu haram veya yanlış olarak bahsediyorlar. Lütfen birşeyler anlatırken daha dikkatli ve daha ince düşünmelisiniz.

Son düzenleyen moderatör:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnternetten İddaa Nasıl Oynanır? konusuna yazılan bir kaç mesaja acayip takıldı gözüm. Nedeni ise hayatlarında ki herşey doğru sanki bu konu haram veya yanlış olarak bahsediyorlar. Lütfen birşeyler anlatırken daha dikkatli ve daha ince düşünmelisiniz.
Ne diyelim? Helal mi diyelim? Helal diyip dinden mi çıkalım?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bir keresinde iddaa bayisine gittim adam 3 maç tek oynamış 2 maç gelmiş son maçta tek golden 30.000 tl'yi kaçırmış kendi kendime dedim başıma gelse kafayı yerim.:eek:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hiç bulaşma derim ciddi anlamda bi hastalık ve bırakması zor.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Hiç bulaşma derim ciddi anlamda bi hastalık ve bırakması zor.
Sigara için de aynısını söylemişlerdi lisede iken ama onu da çok kolay bırakmıştım,:)
arkadaşım benim yerime oynamıştı,demiştim ya hani fazla bilmiyorum tek golden 400₺ gitmişti lakin sonradan bıraktım bence bağımlılık diye bir şey yok yani.;)

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
final maçlarına 5 lira atıyoruz abimle sırf heyecan olsun diye