Icy Tower

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Icy Tower çok güzel bir oyun.Ben de oynuyorum bu oyunu.Bağımlısı olduğum bir oyun.Size de tavsiye ederim.Sırf bu oyun için PC'ye ikinci işletim sistemi olarak XP kurdum bir de Pardus'ta klavyenin multimedia tuşları garip çalıştığı için :laugh::mrgreen:.
Buradan Download Edin.
Burada ise oyunu sslerine ulaşabilirsiniz.
Bu konuyu aslında daha önce amayı düşünmüştüm.Ama Icy Tower'in 1.3 versiyonlarında hile yapılabiliyordu bu yüzden oyunu oynamıyodum da :D
melankolia.com.tr'ye ss atıyordum.artık hile olduğu için kapandı o sistem.Ama oyunun 1.4 versiyonunda hile yok.Buraya da ekran görüntülerini gönderebilirsiniz.Bakalım forumun en iyi Icy Tower oyuncusu kim :mrgreen: :D ??

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
ben urban terror oynuyorum özgürlükiçin.com sunucularında parduscu vuruyorum her akşam HapSyutangun nikim :D

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben urban terror oynuyorum özgürlükiçin.com sunucularında parduscu vuruyorum her akşam HapSyutangun nikim :D

bende bir zamanlar oynardım :D
ama CS kadar zevk vermiyor CS'ye de geri döndüm; XP yükleyince.artık Sxe'li serverlerde oynuyorum :D
Nickim SouL of Rap
OrtamCS public serveR'de oynuyordum şimdi de fun serverlerde oynuyorum :mrgreen:
bu arada icy tower'de 270. basamağa geldim kendi rekorumu kırdım biraz önce.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İcy towerde 470 lere gelmiştim 2 ay falan oldu(yalan değil isteyen inanır istemeyen inanmaz)

Gerçekten seviyordum bu oyunu boş zamanlarımda oynuyordum bu arada hile falan da kullanmamıştım da hileleri nasıl oluyor bunun:D

Yüklemeye üşeniyorum.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Başarılı bir oyun bende oynamıştım zamanında :)

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
aa biliyorum bu oynu. tavsiye ederim çok güzel :D

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
6 sene öncesini hatırladım. Bir bunu bi de Zuma'yı deli gibi oynardık :)