ICS_4.0.3_MR1-RC4.2_I9000 'dan geri dönüş

abc225

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgili dostlar ICS_4.0.3_MR1-RC4.2_I9000.zip dosyasını forumlarda anlatıldığı üzere yükledim ancak yazıların çok küçük olması ve gözlük gerektirmesi nediyle beğenmedim ve eski yazılıma geri dönüş yapmak istedim
sırasıyla Recovery bölümündeki temizlikten sonra I9000XXJVU_I9000OXAJVU_OXA.rar dosyasını download modunda yüklemek istedim ancak yüklemedi ve sonrada telefon açılmadı ayrıca Recovery bölümünede girmiyor sadece download bölümüne girebiliyorum fakat sanırım sistem dosyaları silinmiş olacakki rootu kabul etmiyor odinde com 14 vs görüyor ancak ilgili dosyayı yükleyemiyorum lütfen acil yardımlarıızı bekliyorum saygılarımla

abc225

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar inanın gece uykum kaçtı sabaha kadar düşündüm desem yalan olmaz telefon sadece download modunda açılıyor recovery modunda açılmıyordu sabah türkcelin romu aklıma geldi ve denemek istedim odinin sadece PDA bölümünü kullanarak starta bastım ve türkcel romunu yükledi ancak telefonum açılmıyordu son açılma noktasına geldiğinde ara ara titriyordu sevinçliydim çünkü gece yarılarına kadar her şeyi denemiştim ancak olammıştı türkcel romundan sonrahttp://www.androidturkiye.org/member.php?u=4 JVU romu yükledim ve mutlu sooooon...ilgilenenlere buradan teşekkür ederim...

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Download moda alabiliyosan odinden romu çakcan hemen :) Eğerki download moda girmiyosa o zmn kötü işte :) Sen halletmişsin gerçi geçmiş olsun