İçmeden Sarhoş Olmak İsteyen Var mı?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
[SDNTV3]http://video.ak.fbcdn.net/video-ak-sf2p/v2685/164/119/1156313822522_3014.mp4[/SDNTV3]

Videoyu tam ekran izleyin. Daha sonra kırmızı yazı çıkınca etrafa bakın.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Senin kişiliğine de o gider zaten Çağrı. Lütfen konularımın ve mesajlarımın altına yorum yapma.

Reaksiyon puanı
189
İstediğim yere yorum yapabilmek gibi bir yetkim var ben de bu yetkimi kullanıyorum. Eğer yorum yapılmasını istemiyorsan konu açmazsın :) Kişiliğim de seni ilgilendirmez. Her ne kadar kişiliğimi bilmesen de...

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
oppss buranın hava soğukmuş en iyisi yorum yapmadan tüğmek.. :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben mi bilmiyorum? Ben çok iyi biliyorum seni de kişiliğini de. Bana bunlarla gelme artık, bu cidden "sahtelik sınırı"nı aşmaya başladı da!

Yetkini benim konularım altında kullanma ki tatsızlık çıkmasın. O yorumu yapma amacın belli. Başka yorumlarına sesimi çıkardım mı? Hayır. Ama burada tamamen art niyet içeriyor mesajın ve BEN BUNDAN RAHATSIZ OLUYORUM. Kapiş? Bence kapiş.

Reaksiyon puanı
189
Kişiliğim şekil alırken yanımdamıydın ki nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu biliyosun :) Bu videodaki olay içki içerek sarhoş olmanın yerini tutmuyo aradaki farkı belirttim :)

O mesajdan kendine karşı bir art niyeti nasıl çıkardın hakikaten tebrik ediyorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Benim açtığım konunun altına yazınca senden bir art niyet bekliyorum tabi... Yazık, ne hale getirmişsin ki bizi, senden art niyet bekler olmuşum... İçki içenden ne beklenir ki zaten? Neyse...

Reaksiyon puanı
189
İnsanların hayatları yada kişilikleri senin hayata baktığın pencerenden gördüğün kadar değildir küçük hanım. İnsanların kişilikleri yaşadığı olaylar karşısında her gün değişebilir. Sana karşı bir kin veya art niyet besleyen biri değilim. Sen de benim için normal bu forumun üyelerinden birisin. Ben bir başkasına yapabileceğim yorumu senin konuna da yaptım hepsi bu...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
adam haklı :tt2: , hem göz saglıgım ile oynamaya niyetim yok. :devil2:

not: kaliteli alkol vicudunuzu temizler iyidir düzenli olarak tüketiniz :thumbup1:

[video=youtube;Q_B2DXfch-o]http://www.youtube.com/watch?v=Q_B2DXfch-o[/video]

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
@aliitemel

içki ve zina denemelisin keyiflidir.. videonda da dediği gibi önemli olan normalleşmesi çoğalması ve yaygınlaşması ,
eğitim seviyesine göre tüketimi ve uygulaması artacak emin olabilirsin

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
@aliitemel

içki ve zina denemelisin keyiflidir.. videonda da dediği gibi önemli olan normalleşmesi çoğalması ve yaygınlaşması ,
eğitim seviyesine göre tüketimi ve uygulaması artacak emin olabilirsin

Teşekkür ederim ben almayım :) Eğitim seviyesine göre artacaksa bile benim eğitim seviyemin değişimine göre sonuç değişmeyecektir :)

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
not: kaliteli alkol vicudunuzu temizler iyidir düzenli olarak tüketiniz :thumbup1:[/QUOTE dedi ki:
bu cümlenin ayıkken söylenebilmiş olacağını düşünemiyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
5 saniye gibi bir süre o duyguyu yaşayabildim :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
alkolun tek faydasi uyuyamadigin zaman icip bayila bilirsin baskada hic bir faydasi yoktur.
not: tecrube ile sabittir.!

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
her ne kadar sarhoşluk nedir tam bilmesem de bana pek etkisi olmadı.
sadece görüntüdeki çizgilerin bir kısmını görüyorum etrafa bakınca

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Hiç alkol almadım, dolayısıyla sarhoş olmadım. Sırf bunun için izledim 5 saniye kadar, her yer dönüyor. :bored:

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ekrandaki yazılar vs.. kaymaya başladı gözümde bi acayip oldu ya :D Yinede sarhoşlukla pek alakası yok.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bütün forum ahalisi içmiş içmiş gelmiş. Sizin mi kafa güzel benim mi kafam güzel ?

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Kuru kuruya özlemiyorum.
O sebepten içiyorum.
İçim yanıyor bazen.
Önce kül sonra kuruyorum...
Daha zor tek başınalık,
Ve sakatlık.
Kelimeler yürütüyor bizi.
Şiir dediğin ne ki;
Sadece yalnızlığın mezesi..

Ben 13 yaşından 24 yaşına kadar içki içtim.. Ama sadece rakı.. Ve sadece Ortamı olduğu sürece.. Hemde sadece Ağzıyla içenlerle beraber, Sohbet ederek.. Verdiği sarhoşluk çakırkeyiflik ''Sadece Kendinden kaçmak, Birşeyleri Geri Plana Atmaktan İbaret'' .. Yani Sahte mutluluk..
Sonra şunu Farkettim En güzel sarhoşluk ''AŞK'' Sarhoşluğu.. İlla birine karşı değil, Bişeye karşı duyulan Aşktan bahsediyorum.. Yani Gerçek mutluluk..
Zinaya gelince.. Tamamen Ahlaksızlık.. Senin Kızkardeşin, Annen sırf keyif verdiği için herkese verse, Genelevde ekmek parası için çalışan bir kadın Ondan daha Şerefli Namuslu bir konuma geçer..
Zina keyiflidir diyen arkadaş hertülü zevki tatmak istiyosan ver birine rahatla...
Bu arada Video başımı döndürdü, Azsonra araba kullancam inşallah bi yan etki yapmaz :D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Öylesine bir yakıştırmada bulunmuş ''içmeden sarhoş olun'' diye sizler de bunu ciddiye alıp sarhoşluk deneyimini tatmaya yeltenmişsiniz bravo:))

ayrıca içki ve zina keyiflidir diye yorum yapan kişinin kız kardeşi de içki ve zinadan keyif alıyorsa ve bunu sorun emtiyorsa ne alâ:)

güzel bir örnek kardeşim.içimden egçmişti ama yazmamıştım ben :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Oha gözlerim yanıyo uçuyorum :D