İçlerinden Hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4ChaoS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4ChaoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell Telefon kampayasindan bi telefon almayı düşünüyorum sizce içlerinden hangisi fiyat/performans olarak daha ön planda
YI9H.jpg

4ChaoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia Tipo ? Ne Dersiniz?

4ChaoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ilk telefonum olacak :) Abartı bişe aramıyorum müziklerimi filmlerimi atabilecegim istediigm zaman izleyebilecegim ara sira güzel kaliteli bi film cekebileceigm telefon arıyorum galaxy ace s5830 la arasında 100 lira fark var ace 600 lira 100 liralık farkda abartılıcak kadar bi ozellik yoksa sony i almayi düşünüyorum aklımda blackbery de geçti fakat android işlemci istiyorum

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim ilk telefonum olacak :) Abartı bişe aramıyorum müziklerimi filmlerimi atabilecegim istediigm zaman izleyebilecegim ara sira güzel kaliteli bi film cekebileceigm telefon arıyorum galaxy ace s5830 la arasında 100 lira fark var ace 600 lira 100 liralık farkda abartılıcak kadar bi ozellik yoksa sony i almayi düşünüyorum aklımda blackbery de geçti fakat android işlemci istiyorum

Hmm.Sony'de İyi Video Çekebileceğini Sanmıyorum.Bence Senin İstediğin Özellikler Bu telefonları aşıyor.Sana tavsiyem galaxy ace s5830.Son karar senin tabiki :)

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunların arasından Turkcell Maxiplus 5 veya HTC ChaCha al,ben de HTC ChaCha almayı düşünüyorum :)

4ChaoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm.Sony'de İyi Video Çekebileceğini Sanmıyorum.Bence Senin İstediğin Özellikler Bu telefonları aşıyor.Sana tavsiyem galaxy ace s5830.Son karar senin tabiki :)

galaxy ace benim aklımda vardı taki bu kampanyayı görene kadar galaxy ace 600 lira turkcell maxiplus 5 hiç fena deil

Bunların arasından Turkcell Maxiplus 5 veya HTC ChaCha al,ben de HTC ChaCha almayı düşünüyorum :)

Maxiplus 5 evet olabilir sony ile arasında pek fark yok peki ace ile maxiplus 5 in internet hızları aynımı maxiplus 5 beni yarı yolda bırakmaz umarım geleim chachaya tamammen dokunmatik bi telefon istiyorum :D

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
galaxy ace benim aklımda vardı taki bu kampanyayı görene kadar galaxy ace 600 lira turkcell maxiplus 5 hiç fena deil

Maxiplus 5 evet olabilir sony ile arasında pek fark yok peki ace ile maxiplus 5 in internet hızları aynımı maxiplus 5 beni yarı yolda bırakmaz umarım geleim chachaya tamammen dokunmatik bi telefon istiyorum :D

O zaman Turkcell MaxiPLUS 5 al,aralarından en iyisi o,ben klavyeli ve dokunmatik telefonları daha çok seviyorum da :)

4ChaoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maxiplus 5 kullanan varrmi

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
abi bırak bunları biri değil hepsi dandik

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sony experia android 4 var bence onu al özelliklerde fena değil

4ChaoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maxiplus 5 in inceleme videlarını izledim ve oyun hız android 4 olarak hiç fena dil sizede tavsiye edeirm videoyu incelemenizi

pulucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maxi plus5 vs blackberry 9380 diyor herkes 2 sinin arasında kaldım :S