Bence Nokia 500.
Yok ya öyle dandik bir telefon daha yok, ben avea'nın kampanyasından aldım. Çok büyük hayal kırıklığı.
Büyük düşünmüyosan olur.Ben Galaxy S3 kullanıyorum'da tam karar veremiyorum tabi seninde bütçen,zevklerin var ona göre seçeceksinSony Xperia Tipo ? Ne Dersiniz?
Benim ilk telefonum olacakAbartı bişe aramıyorum müziklerimi filmlerimi atabilecegim istediigm zaman izleyebilecegim ara sira güzel kaliteli bi film cekebileceigm telefon arıyorum galaxy ace s5830 la arasında 100 lira fark var ace 600 lira 100 liralık farkda abartılıcak kadar bi ozellik yoksa sony i almayi düşünüyorum aklımda blackbery de geçti fakat android işlemci istiyorum
Hmm.Sony'de İyi Video Çekebileceğini Sanmıyorum.Bence Senin İstediğin Özellikler Bu telefonları aşıyor.Sana tavsiyem galaxy ace s5830.Son karar senin tabiki![]()
Bunların arasından Turkcell Maxiplus 5 veya HTC ChaCha al,ben de HTC ChaCha almayı düşünüyorum![]()
galaxy ace benim aklımda vardı taki bu kampanyayı görene kadar galaxy ace 600 lira turkcell maxiplus 5 hiç fena deil
Maxiplus 5 evet olabilir sony ile arasında pek fark yok peki ace ile maxiplus 5 in internet hızları aynımı maxiplus 5 beni yarı yolda bırakmaz umarım geleim chachaya tamammen dokunmatik bi telefon istiyorum![]()