- Konuyu başlatan
Latiroz Kaipa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 631
Bu video ile aynı gibi benim gibiHayal gücünüz baya iyi ondan sanirim.
Bu video ile aynı gibi benim gibiHayal gücünüz baya iyi ondan sanirim.
lan olm bende hepsini yapıyorumBu video ile aynı gibi benim gibi
Böyle videolar izlemeyin iyice berbat edeceksiniz içinizi. İman söz konusuysa hele Hic izlemeyin. Peygambere küfür mufur hepsi şeytanı vesvese. İnsan bunu aklında büyütürse def etmeye çalışmazsa zaten onun sonu hayr değildir. Bir estağfirullah çekin yahu ?Bu video ile aynı gibi benim gibi
Video'yu izleyince bence de saçma geldi. Eninde sonunda geçer.Böyle videolar izlemeyin iyice berbat edeceksiniz içinizi. İman söz konusuysa hele Hic izlemeyin. Peygambere küfür mufur hepsi şeytanı vesvese. İnsan bunu aklında büyütürse def etmeye çalışmazsa zaten onun sonu hayr değildir. Bir estağfirullah çekin yahu ?
Yapabilirim derseniz ailenize psikolojik sorunlarım var psikiyatri ye gitsem-gitsek olur mu dersiniz. Yapamazsaniz her bu düşünce geldiğinde Allaha sığının. Biliyorsaniz ayetel kursi falan okuyun. Gerçekten muhteşem ise yarıyor inanarak okuyunca. Ama dediğim gibi okb mış neymiş o'yum ben, hastalıgim var diye beyninize yazarsanız beyin o saatten sonra sanki öyleymiş gibi hareket eder. Bu dönemleri atlatırsıniz inş.
Benim hayal gücüm çok iyi değildi hatta berbattı. Büyüdükçe daha da kötülesir sandim ama çok istedim ve oldu. Gelişti hayal gücüm. Bazı kötü yanları var tabi de. Neyse hepsi hayal gücünüzün birer parçası gerçeğe dökmeye ya da gerçek sanmaya hiç gerek yok.Video'yu izleyince bence de saçma geldi. Eninde sonunda geçer.
Olur mu canım öyle şey katil matil onlar nasıl yakıştırmalar. Ergenlik dönemini bazıları ağır geçirir ailene açılırsan seni anlarlar emin ol öyle düşünme.Annemler çok bilmediği için beni katil olarak görücektir ve doktara götürmeyeceklerinden eminim.
bence küçükken sen etkilendin ve sen bunu hatırlamıyorsun. bir de ailenle konuşamıyorsun ve böylece kendine daha çok zarar veriyorsun. tamam söylemek istmiyorsun anlıyorum. ama şunu bil ki annen ve baban seni her halde seven tek kişilerdirArkadaşlar bu zımpırtıdan 7 yaşımdan beri muzdaribim his şöyleki ben masum insanlara nedensiz şekilde zarar vermek istiyorum. Bunları gerçeğe vurmuyorum fakat bu his beni rahatsız ediyor. Bazen anneannemin yanında bu his çok fazla artıyor, anneannemi nedensizce bıçaklamak istiyorum neden içimde böyle bir his? ona gitmesini söylüyorum gitmiyor. Bazen bir kedi görünce ona tekme atmak geliyor içimden. Geçen babamın bir arkadaşı bir kuşun kanadı kırıldığı için 700 liraya kanadını diktirmiş bunu duyunca o kuşu öldürmek içimden geldi. İçimde neden böyle bir his var? ben böyle bir his ile yaşamak istemiyorum.